رييس سازمان امور سينمايي و سمعي بصري از ساخته شدن فيلم سردار شهيد شفيع زاده خبر داد.
محمد خزاعي در ديدار نماينده ولي فقيه در آذربايجانشرقي، از توليد آثار جدي در زمينه فرهنگ ايثار و شهادت، صهيونيزم ستيزي، ترويج گفتمان انقلاب اسلامي و ... خبر داد و گفت: اعتقاد دارم سينما است که ميتواند ملهم از رهنمودهاي رهبري در عرصه جهاد تبيين نقشي اثرگذار داشته باشد، کارکرد سينما در عرصه فرهنگ سازي غيرقابل انکار است.
وي، توليدات سينمايي در دورههاي قبل را يکي از معضلات فعلي سينماي کشور دانست و اظهار کرد: به خاطر شرايط کرونا و تعطيلي سينماها در سالهاي گذشته حتي، براي دو سال آينده فيلم براي اکران در سينماهاي کشور وجود دارد در حاليکه خيلي از اين آثار توليدي با انتظارات مردم و دغدغههاي آنها ممکن است همگرا نباشند.
خزاعي ادامه داد: اصلاح آييننامه و ابلاغ قوانين شفاف مطابق با انتظارات روز جامعه اقدامي در راستاي تسهيل کار فعالان سينماي کشور بود که در اين دوره صورت گرفته است.
رئيس سازمان سينمايي با تاکيد بر اينکه به دنبال توسعه باورهاي اصيل ديني و انقلابي با بهرهمندي از ظرفيت سينما هستيم، بيان کرد: عدالت محوري شعار و رويکرد اصلي دولت در توسعه فرهنگي کشور است.
حجتالاسلام والمسلمين سيدمحمدعلي آل هاشم، نماينده ولي فقيه در استان آذربايجان شرقي نيز با گراميداشت ياد و خاطره سردار شهيد شفيع زاده بنيانگذار و فرمانده توپخانه نيروي زميني سپاه پاسداران که نقشي اثرگذار در جنگ تحميلي داشت، از مسئولين سينمايي کشور خواست تا اثر سينمايي فاخر در خور اين شهيد بزرگوار توليد شود.
وي ادامه داد: امروز نقش و تاثير سينما بر تمامي نمادهاي زندگي بشر روشن است و سرمايه گذاري که در حوزه سينما کشورهاي پيشرفته ميشود نشان از اثبات اهميت و نقش تاثير گذار سينما دارد، چنانکه بسياري از راهبردهاي سياسي فرهنگي و تاريخي از طريق سينما نشانه گذاري و تبيين ميشود.
حجتالاسلام والمسلمين آل هاشم با بيان اينکهتاثير سينما در اقشار مختلف غيرقابل انکار است افزود: مديران سينمايي در دوره جديد بايد به فکر جذب و گسترش مخاطب باشند و اين مهم ممکن نيست مگر با برنامه ريزي براي توليد فيلم خوب و فرهنگ سازي و جذب اعتماد مردم براي رفتن به سينما.
به گفته وي، سينما مدرسه بزرگ انسان سازي است، چنانکه در اکران موقعيت مهدي ديديد که رکورد پرمخاطبترين فيلم دفاع مقدس را رقم زد، در اين فيلم ديديم که اگر قصه و خانواده در فيلم ديده شود، جذابيت بيشتري براي جذب مخاطب خواهد داشت.
نماينده ولي فقيه در استان آذربايجان شرقي با بيان اينکه اهتمام به تجهيز و مناسب سازي سينماها ضروري است خاطرنشان ساخت: سينماهاي شهرستان هاي استان با استانداردها فاصله دارند و بخش قابل توجهي از سينماهاي تبريز نيز وضعيت ساختماني مناسبي ندارند. اميدوارم با تعامل و همکاري حوزه هنري سازمان تبليغات و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اين امر مورد توجه قرار گيرد.
وي اضافه کرد: توجه به فيلم سازان شهرستاني نيز بايد از اولويت وزارت ارشاد قرار باشد.
حجتالاسلام والمسلمين آل هاشم در ادامه گفت: اگر مديران و تهيه کنندهها از مرکز فاصله بگيرند و به فيلم سازان شهرستاني اعتماد کنند قطعا نتايج بهتري در توليدات سينمايي حاصل خواهد شد.
وي بيان کرد: اقتصاد سينما با معيشت مردم ارتباط مستقيم دارد، از سوي ديگر شاهد افزايش هزينه توليد فيلم در کشور هستيم، عدم تناسب منابع موجود با خواستهها نيز عاملي براي توليد آثاري با کيفيت کم شده است.
همچنين سيدقاسم ناظمي، مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان در سخناني با ارايه گزارشي از آخرين وضعيت سينماهاي استان اظهار کرد: شوراي فرهنگ عمومي استان خواستار برگزاري رويدادي سينمايي در سطح ملي و بينالمللي در تبريز است.
وي با اشاره به سابقه برگزاري جشنواره فيلم وحدت تبريز خاطرنشان کرد: اين جشنواره که در دهه شصت ميزبان جمع کثيري از سينماگران کشور بود، نقشي عميق و اثرگذار در توليد آثار سينمايي کشور ايفا کرد.
در اين سفر، معاون توسعه و منابع انساني سازمان سينمايي، مشاور رئيس سازمان و مدير کل روابط عمومي سازمان سينمايي، مدير عامل موسسه سينما شهر، مدير عامل انجمن سينماي جوان، مدير عامل مرکز گسترش سينماي مستند و تجربي و مدير کل حقوقي، عملکرد و استان هاي سازمان سينمايي، رئيس سازمان سينمايي را همراهي کردند.
برنامه سفرهاي استاني در راستاي کلان برنامه وزارت ارشاد و برنامه جامع سازمان سينمايي با رويکرد توسعه عدالت فرهنگي و عمومي سازي دسترسي فرهنگي صورت ميگيرد.