1403/08/08 - 10 : 48
کد خبر: 51555
سال فرهنگي ايران و ترکيه باهنر بانوان ايراني زينت داده مي‌شود
احرار: در آستانه آغاز سال فرهنگي ايران و ترکيه توانمندي بانوان کشورمان در راستاي معرفي هنرهاي اصيل ايراني در استانبول به نمايش گذاشته مي‌شود.

سال فرهنگي ايران و ترکيه باهنر بانوان ايراني زينت داده مي‌شود
در آستانه آغاز سال فرهنگي ايران و ترکيه توانمندي بانوان کشورمان در راستاي معرفي هنرهاي اصيل ايراني در استانبول به نمايش گذاشته مي‌شود.

اين موضوع در جلسه مشترک سرکنسول و وابسته فرهنگي ايران در استانبول و مدير مؤسسه صلح و دوستي جهاني و تعدادي از بانوان کارآفرين مورد بررسي قرار گرفت.
در اين نشست سرکنسول ايران در استانبول گفت: در آستانه سال فرهنگي ايران و ترکيه معرفي کار فاخر و ماندگار که نشان از هويت و توانمندي‌هاي هنري ايران خصوصاً بانوان داشته باشد حرکتي نمادين با ظرفيت‌هاي همه‌جانبه را به دنبال خواهد داشت.
احمد محمدي ضمن يادآوري فصول  مشترک فرهنگي و تاريخي ايران و ترکيه تأکيد کرد: مسئولين فرهنگي ايران در استانبول و ديگر تلاشگر باتوجه‌به همراهي‌هاي  دستگاه‌هاي مربوطه ترکيه خصوصاً شهرداري منطقه عظيم و گردشگري  فاتح استانبول، همه‌گونه حمايت معنوي، تبليغي و معرفي هنرهاي ايراني را در دستور کار اهداف خود دارند.
مدير مؤسسه صلح و دوستي جهاني نيز در اين نشست به تاريخچه نمايشگاهي بانوان ايران در اقصي‌نقاط دنيا با عنوان خاتون پرداخت و گفت: تلاش مي‌کنيم با تداوم اجراي نمايشگاه‌هاي هنري، فرهنگي، معرفي بانوان هنرمند کارآفرين که نقش زير بنايي در بنيان خانواده دارند به تحکيم خانواده و شناساندن اين جايگاه در سطح بين‌الملل کمک کنيم.
عشرت شايق اضافه کرد: هر هنر زيبايي که توسط  بانوان کارآفرين خلق مي‌شود حاکي از ذوق، قريحه، استعداد خدادادي و مديريت کسب‌وکار توأم با مسئوليت‌پذيري و مديريت خانواده است.
وي درعين‌حال معرفي  محصولات و کالاهاي فرهنگي را حرکتي جهت تقدير و تشويق بانوان براي تلاش شود در جهت توليد و  صادرات هنر و محصولات فرهنگي و پيش‌گامي و پيشتازي در اين راستا عنوان کرد.
گفته مي‌شود در نمايشگاه توانمندي بانوان ايراني در آستانه سال فرهنگي ايران و ترکيه که هم‌زمان با دهه فجر در 16 استان کشور ترکيه آغاز خواهد شد هنرهايي نظير گليم، گبه، ترمه، سوزن‌دوزي، پته کرمان، جواهردوزي، مس کوبي، معرق، منبت، تابلوفرش و... به نمايش گذاشته مي‌شود و در حاشيه اين نمايشگاه رويدادهاي همچون رويداد شعر و ادب، رويداد کسب‌وکار در اقتصاد هنر، رويداد صلح براي کودکان، رويداد تجربه‌نگاري در برنامه قهوه تلخ با طعم جرعه اميد و...نيز برگزار خواهد شد.
#تبريز_استانبول
#ايران_ترکيه
#سال_فرهنگي
#نمايشگاه
#سرکنسول
#کنسولگري
#استانبول
#ايران
#بانوان
#هنر
#هنر_ايراني
#صلح_و_دوستي

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 9 + 5

  آخرین اخبار
آتش‌سوزي در مس سونگون؛ زنگ خطر براي ايمني صنايع حياتي ايران
جشنواره ملي جاده سبز، ارزش افزوده براي استان است
آتش‌سوزي در مس سونگون مهار شد
جزئيات داوري و اختتاميه جشنواره «جاده سبز» اعلام شد
هواي تبريز براي گروه هاي حساس ناسالم است
بزرگ‌ترين هتل کشور در تبريز احداث مي‌شود
وضعيت قرمز هواي تبريز و بناب
تقدير کميته امداد از مدير شعب بانک توسعه تعاون آذربايجان‌شرقي
صنايع خلاق و فرهنگي، موتور محرک اقتصاد
نيروگاه‌ هاي آذربايجان شرقي نيازمند نوسازي هستند
  پربازدیدترین اخبار
آتش‌سوزي در مس سونگون؛ زنگ خطر براي ايمني صنايع حياتي ايران
نيروگاه‌ هاي آذربايجان شرقي نيازمند نوسازي هستند
بزرگ‌ترين هتل کشور در تبريز احداث مي‌شود
تقدير کميته امداد از مدير شعب بانک توسعه تعاون آذربايجان‌شرقي
تخفيف 20 درصدي براي معاينه فني خودروهاي سبک تبريز توسط مراکز هفتگانه معاينه فني خودرو
وضعيت قرمز هواي تبريز و بناب
جزئيات داوري و اختتاميه جشنواره «جاده سبز» اعلام شد
هواي تبريز براي گروه هاي حساس ناسالم است
آتش‌سوزي در مس سونگون مهار شد
جشنواره ملي جاده سبز، ارزش افزوده براي استان است
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.