فرمانده سپاه عاشورا بر فعاليت گسترده و وسيع قرارگاه جهاد بسيج علم و فناوري آذربايجان شرقي در راستاي تحقق منويات رهبر معظم انقلاب و شعار سال تاکيد کرد.
ردار اصغر عباسقلي زاده روز دوشنبه در نخستين نشست قرارگاه جهاد بسيج علم و فناوري استان، ضمن ابراز خرسندي از راه اندازي اين قرارگاه، گفت: پيگيري جدي معاونت بسيج علمي سپاه عاشورا و برگزاري نشست هاي علمي و عملياتي بر اساس اهداف تعريف شده قرارگاه بايد مدنظر مسئولان امر باشد.
وي اظهار داشت: به طور قطع قرارگاه جهاد بسيج علم و فناوري آذربايجان شرقي مي تواند مرتفع کننده مشکلات و نيازهاي بخش اقتصادي، صنعت و توليد استان باشد و اين مهم در بحث ارزآوري و حتي صادرات نيز مي تواند موثر باشد.
عباسقلي زاده با اشاره به محورهاي مهم شعار سال که توسط رهبري ارايه شده است، يادآور شد: در عمل حرکت هاي مفيد و موثري در حوزه علم و صنعت آغاز شده است که اميدواريم بسيج علمي با تشکيل و راه اندازي تيم هاي تحقيقاتي و علمي، فعاليت هاي خود را در مراکز نوآوري و رشد به منصه ظهور و بروز برساند.
وي به اولين بودن شهر تبريز در عرصه هاي مختلف در گذشته هاي دور اشاره و اضافه کرد: آيا امروز نيز در عمل چنين جايگاهي براي تبريز وجود دارد؟
فرمانده سپاه عاشورا گفت: متاسفانه در موارد و حوزه هاي زيادي ميدان عمل ما با سرعت کمتر از انتظار حرکت مي کند.
به گزارش ايرنا، مسئول بسيج علمي سپاه عاشورا نيز در اين نشست بر تمرکز اين مجموعه روي شعار سال جديد تاکيد و اضافه کرد: ما بايد جمله کليدي رهبر انقلاب مبني بر "سال توليد ، دانش بنيان و اشتغال آفرين" را در ميدان عمل پياده کنيم.
نادر ارسلاني افزود: در اين زمينه مسئولين اجرايي بايد پيچيدگي و دشواري هاي کسب و کار را براي جوانان آسان کنند و امروز نخبگان ما از ?? مرحله اي بودن استعلام شروع کسب و کار خود بسيار گله مند هستند.
وي ادامه داد: اکنون در بهترين وضعيت انباشت نيروي انساني و سرمايه تحصيل کرده قرار داريم و بايد به نحو شايسته و طبق رهنمودهاي مقام معظم رهبري فعل خواستن را به درستي صرف کنيم تا به قله هاي ترقي و پيشرفت در حوزه هاي علمي برسيم.
ارسلاني با بيان اينکه در حال حاضر تعداد 50 آزمايشگاه علوم پزشکي آذربايجان شرقي در اختيار معاونت علمي و فناوري سپاه عاشورا قرار گرفته و آماده بهره برداري است، گفت: از تمامي مجموعه هاي صنعتي استان مي خواهيم تا نيازهاي وارداتي خود را به معاونت بسيج علمي اعلام کنند تا نخبگان علمي و صنعتي ما در مرکز نوآوري و مراکز رشد، کار بومي سازي را انجام دهند.
وي اعلام کرد اولين مرکز علوم انساني اسلامي با همکاري دانشگاه پيام نور استان به زودي راه اندازي مي شود .
دکتر دهناد عضو هيات علمي گروه کشاورزي دانشگاه تبريز با اشاره بر مشکلات عمده امنيت غذايي استان گفت، بسيج علمي سپاه عاشورا با ايجاد يک کارگروه تخصصي براي امنيت و ايمني غذايي محضولات کشاورزي هميشه با ما همراه و پيشگام حل مشکلات امنيت غذايي مردم بوده است و اميداورام بتوانيم معضل تهديد امنيت غذايي استان را مرتفع کنيم .