احرار خبر: نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي گفت: شروط 10 گانه شوراي امنيت ملي، مجلس شوراي اسلامي و نه گانه مقام معظم رهبري نشان از نقص برجام است.
به گزارش احرار خبر به نقل از فارس، حجتالاسلام حميد رسايي شامگاه سهشنبه در کرسي آزاد انديشي با عنوان خط مبارزه و نفوذ در دانشگاه از ديروز تا امروز که در دانشگاه اراک برگزار شد اظهار داشت: اگر برجام بينقص بود اين همه انتقاد بر آن وارد و اين شروط براي اجراي آن در نظر گرفته نميشد.
وي بيان کرد: محکمترين و منصفترين نقدهاي وارد شده بر برجام از سوي مقام معظم رهبري بوده و ما نيز از ايشان پيروي ميکنيم تا به نتيجه رهايي و لغو تحريمها دست پيدا کنيم.
نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوال دانشجويي مبني بر اينکه چرا هنگامي که مقام معظم رهبري از مذاکرات حمايت ميکنند، شما با برجام و مذاکرات مخالفت ميکنيد، تصريح کرد: مقام معظم رهبري همواره از تيم مذاکرات هستهاي دفاع کردند، اما حمايت ايشان شامل محتواي مذاکرات نبوده است و دايماً تاکيد داشتند که به اين مذاکرات خوشبين نيستند و در قسمتي از سخنان خود فرمودهاند که برجام متني است پر از ابهام و ساختاري ضعيف که نتوانسته جلوي تحريمها را بگيرد.
رسايي ادامه داد: استراتژي نظام جمهوري اسلامي ايران به گونهاي است که از ساخت سلاح هستهاي خودداري ميکند، اما در گزارشهاي آژانس هستهاي آمده که ايران تا سال 2003 در برخي تحقيقات خود سلاح هستهاي را دنبال ميکرده که اين موضوع با اصل ساختار کشور مطابقت ندارد.
×مشکل نظام سلطه با ايران سلاح هستهاي نيست
وي با اشاره به اينکه سلاح هستهاي بهانهاي براي تحريم ايران از سوي دشمنان بود، خاطر نشان کرد: در همسايگي ايران کشور پاکستان قرار دارد که علاوه بر داشتن سلاح هستهاي، معاهده npt را امضا نکرده و تحريم هم نشده است که مثالهايي از اين قبيل نشان ميدهد مشکل نظام سلطه با ايران سلاح هستهاي نيست بلکه روحيه استکبارستيزي ايرانيان سبب شده تا دشمن احساس خطر کند.
نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه استدلال رئيس جمهور وقت اين است که مخالفان برجام کاسبان تحريم هستند، تاکيد کرد: در دوره اعتدال دوگانه سازي صورت گرفت که بايد از بين تحريمها و معيشت يکي را انتخاب ميکرديم که دولت دو سال ملت و مجلس شوراي اسلامي را سرکار گذاشتند و رکود آسيبهاي زيادي را به مردم وارد کرد و بر اساس فرمايشات مقام معظم رهبري برجام نيز نتوانسته جلوي تحريمها را بگيرد.
رسايي با بيان اينکه وزير امور خارجه کشورمان به مثابه دروازهباني است که دروازهاش به چهار قسمت تقسيم شده، گفت: تحريمها يک قسمت از اين دروازه است که وزير امور خارجه اين قسمت را محافظت ميکند و اين در حالي است که دشمن توان خود را بر سه قسمت ديگر معطوف کرده است.
وي در پاسخ به سوال دانشجويي مبني بر اينکه منفصلان از خدمت در دانشگاه جاي ندارند، اظهار داشت: من 10سال پيش در زمان تصدي مديريت اداره ارشاد قم 300 ميليون تومان را از حسابي غيردولتي برداشت کردم تا بتوانم حقوق کارمندان را پرداخت کنم و پس از مدتي اين مبلغ را به حساب اوليه برگرداندم که به خاطر اين موضوع به پنج سال انفصال از خدمت محکوم شدم و اگر بخواهيم قانوني عمل کنيم رئيس جمهور وقت که يک ميليارد و 400 ميليون دلار را از حساب ذخيره ارزي برداشت کرده بايد به صورت دائمي انفصال خدمت شود.
نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي در ادامه با بيان اينکه معناي اصلاح طلبي و اصول گرايي در کشور مشخص نيست، بيان کرد: امروزه جنگ حقيقي دعوا بين اصولگرايي و اصلاح طلبي نيست، بلکه جنگ حقيقي بين فقر و غني، اسلام محمدي و اسلام آمريکايي و اسلام سرمايهداري با اسلام دردمندان است.
*فساد در دانشگاه آزاد را زياد ميدانم
رسايي تصريح کرد: من فساد در دانشگاه آزاد را زياد ميدانم و هر موضوعي که به اين دانشگاه مربوط باشد را امضا نميکنم.
وي با اشاره به فتنه سال 88 خاطر نشان کرد: آقاي روحاني رئيس جمهور شدنش را به شهداي فتنه 88 مديون است.
نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي بابيان اينکه شيوههاي انتخاباتي، تجهيزات و نيروي انساني مرتبط با آن در سال 92 با سال 88 يکسان بود، افزود: تنها تفاوت انتخابات در اين دو سال در اين بود که در سال 88 کانديداي مورد نظر فتنه گران انتخاب نشد و شعار تقلب را سر دادند و چون در سال 92 آن کسي را که ميخواستند انتخاب شد سکوت کردند.
رسايي خاطر نشان کرد: هرگاه ميل آقاي هاشمي رفسنجاني در انتخابات حاکم نشد وي نظام را به تقلب متهم کرد و اين بزرگترين توهين به شعور ملت ايران است.
*برخي از افراد در بزنگاههاي تاريخ مردود شدند
وي در ادامه تاکيد کرد: برخي از افراد در بزنگاههاي تاريخ مردود شدند که فتنه 88 يکي از اين بزنگاهها بود البته اين موضوع به معناي آن نيست که اگر کسي در فتنه خوب يا بد عمل کرد تا آخر نيز همين گونه باقي مانده و راه برگشتي ندارد زيرا انسانها قابل تغيير هستند.
نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: استناد به گذشته، بدون توجه به شرايط کنوني افراد اشتباه است و امام خميني(ره) نيز در انتهاي وصيت نامه سياسي و الهي خود بر توجه به شرايط کنوني افراد تاکيد کردهاند.
رسايي با بيان اينکه متأسفانه مفهوم صحيح اصلاحات به خوبي تعريف نشده و حد و مرز مشخصي ندارد، اظهار داشت: متأسفانه به همين دليل برخي از افراد اصلاح طلب دچار لغزش شدند که نمونههايي از اين افراد را در فتنه 88 مشاهده کرديم همچنين تعدادي از آنان در رسانههاي غربي مشغول شدهاند.
*اصلاحات در دست حزب مشارکت است
وي ادامه داد: فرمان اصلاحات در دست حزب مشارکت است که بسياري از افراد اين حزب سابقه کار در اطلاعات را داشتهاند که به همين دليل با ايجاد جنگ رواني آشنايي کامل داشتند و در جريان فتنه ميخواستند مردم بين دين سخت يا دين آسان يکي را انتخاب کنند که تلاش کردند تريبون نماز جمعه، سپاه و بسيج را دين سخت و روزنامه صبح امروز را به عنوان دين آسان معرفي کنند.
نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به خطرات نفوذ دشمن افزود: نهادهايي مانند دانشگاه بايد آمادگي خود را در برابر نفوذ دشمن افزايش دهند و نبايد از آن غفلت کنند.
*تا زماني که مبارزه باشد خطر نفوذ نيز وجود دارد
رسايي تصريح کرد: تا زماني که مبارزه باشد خطر نفوذ نيز وجود دارد و هر نهادي که فعاليت بيشتري در مبارزه داشته باشد قطعاً بيشتر مورد نفوذ قرار خواهد گرفت.
وي تاکيد کرد: دانشجويان قشري مطالبهگر هستند و به دليل همين خصوصيت اگر دانشگاهها بنيان اعتقادي دانشجويان را تقويت کنند، خط مبارزه و آرمان خواهي محکمتر خواهد شد.
نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: تشکلهاي دانشجويي سابقه درخشاني در تاريخ کشور دارند که ميتوان به تسخير لانه جاسوسي اشاره کرد که چهره دشمن را برملا کرد و امام خميني (ره) نيز از پيروان خط امام حمايت کردند.
*بر اثر نفوذ دشمن بعضي از افرادي که از ديوار لانه جاسوسي بالا رفتند الان از اقدام خود پشيمان شدهاند
رسايي تصريح کرد: اما امروزه شاهديم بر اثر نفوذ دشمن بعضي از افرادي که از ديوار لانه جاسوسي بالا رفتند همان جا مانده و از اقدام خود پشيمان شدهاند که اين موضوع نشان ميدهد اگر مراقب نباشيم دشمن به داخل تشکلهاي دانشجويي نفوذ کرده و آسيب هاي جدي را وارد خواهد کرد.
وي خاطر نشان کرد: بعد از پايان گرفتن هشت سال دوران دفاع مقدس، امام خميني(ره) ايجاد يک نهاد فرهنگي را در دانشگاهها ضروري دانستند که بسيج بر خلاف نظر بيشتر افراد جامعه که آن را تشکلي نظامي ميدانند، با روحيهاي فرهنگي در عرصهها حاضر شده و نقش آفريني کردند.
نايب رئيس کمسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي تاکيد کرد: همه افراد در معرض نفوذ قرار دارند و کسي ميتواند در برابر آن ايستادگي کند که بر روي اصول و آرمانهاي انقلاب اسلامي بماند زيرا نفوذ از کوچکترين روزنهها نيز وارد ميشود.
رسايي ادامه داد: برخي از رخدادها و مشکلات در کشور به دليل نفوذ دشمن در اطرافيان و خانوادهها صورت گرفته که با توجه به اين موضوع همه بايد هوشيار و آگاه باشند.