احرار: شهردار تبريز بر ضرورت استفاده از ظرفيتهاي داخلي و بهرهمندي از توانمنديهاي شرکتها و سازمان هاي تابعه تأکيد کرد و گفت:تبريز تبديل به کارگاه عمراني کلانشهرهاي کشور شده است.
يعقوب هوشيار شهردار تبريز به همراه پرويز هادي و ياسين بجاني، از اعضاي شوراي اسلامي شهر تبريز و مديران شهرداري از بخشهاي مختلف شرکت خانهسازي پيشساخته آذربايجان بازديد به عمل آورد.
شهردار تبريز در اين بازديد اظهار کرد: شرکت خانهسازي پيشساخته آذربايجان به عنوان يکي از بازوان اجرايي شهرداري تبريز، از طرفيتهاي مغفول شهرداري تبريز بود که در دوره فعلي مديريت شهري نقشي کليدي در تحقق اهداف عمراني ايفا کرده است.
وي افزود: اجراي تقاطعهاي غيرهمسطح شهيد مالک رحمتي و شهداي قراملک به روش سيگمنتال و انتقال اين فناوري به کلانشهر تبريز و همچنين اجراي 18کيلومتر نيوجرسي در اتوبان شهيد کسايي به همراه روشنايي، احداث سالنهاي ورزشي از دستاوردهاي اين شرکت در 3 سال اخير است.
هوشيار با بيان اينکه تبريز در سه سال اخير تبديل به کارگاه عمراني در ميان کلانشهرهاي کشور شده است، اعلام کرد: بودجه سال 1403شهرداري تبريز با افزايش 50درصدي به نسبت سال گذشته، با محوريت توسعه سرانههاي شهري به خصوص در مناطق کمبرخوردار تدوين شده و بيشترين فعاليت عمراني شهرداري نيز در اين مناطق انجام گرفته است.
وي ادامه داد: نگاه عمراني در تدوين بودجه 30هزار ميليارد توماني شهرداري تبريز بر بودجه جاري آن غلبه داشته و ?? هزار ميليارد تومان براي هزينههاي عمراني شهر پيشبيني شده است.
هوشيار با اشاره به احداث 9 تقاطع غيرهمسطح در 33 ماه گذشته افزود: با تکيه بر توانمندي مجموعههاي فني شهرداري تبريز و حمايت شوراي اسلامي شهر ? تقاطع غيرهمسطح در دوره فعلي مديريت شهري احداث شده است که در ادامه نيز ? تقاطع غيرهمسطح تکميل و به بهره برداي ميرسد.
شهردار تبريز با اشاره به توزيع بيش از 470هزار تن آسفالت در سال جاري يادآور شد: هدفگذاري شهرداري تبريز در توزيع آسفالت اساسي لکهگيري در سال جاري 500هزار تن است که تا پايان سال تحقق مييابد.
وي همچنين با بيان اينکه توسعه شهر هوشمند جزو اولويتهاي اصلي مديريت شهري در دوره فعلي است، افزود: اجراي بيش از 300کيلومتر فيبر نوري و هدفگذاري اجراي 820کيلومتر تا درب منازل شهروندان، احداث مرکز مديريت هوشمند شهري، نصب دوربينهاي ثبت تخلفات رانندگي و راهاندازي اپليکيشن تبريز مهمترين اقدامات مديريت شهري در حوزه شهر هوشمند در دوره فعلي است.
شهردار تبريز در بخش ديگري از صحبتهاي خود توسعه حمل و نقل عمومي در دوره فعلي مديريت شهري را يکي از عملکردهاي مثبت شهرداري ناميد و افزود: تکميل خط يک متروي تبريز، اتمام حفاري خط دو مترو و آغاز اجراي خط سوم متروي تبريز، خريد 500دستگاه اتوبوس، نوسازي بيش از 1700تاکسي درونشهري و برنامه ريزي براي نوسازي 2 هزار دستگاه ديگر و ونهاي تاکسي از جمله مهمترين اقدامات شهرداري تبريز در حوزه حمل و نقل عمومي است.
به گفته شهردار تبريز احداث 70پروژه ورزشي با 1,500ميليارد تومان هزينه در دوره فعلي مديريت شهري برنامه ريزي شده بود که برخي از آنها به بهرهبرداري رسيده و برخي ديگر در نوبت افتتاح قرار دارند.
هوشيار اجراي مسيرگشايي شهيد آيتالله آلهاشم را مهمترين پروژه شهرداري تبريز در حوزه مسيرگشايي معرفي کرده و افزود: پروژه مسيرگشايي شهيد آلهاشم بزرگترين پروژه بازآفريني شهري کشور است که در سه فاز اجرايي ميشود. وي ادامه داد: تملکات اين پروژه به اتمام رسيده و با همراهي دستگاههاي خدمات رسان در جابجايي تأسيسات شهري، تلاش داريم اين پروژه در اسرع وقت تکميل و تحويل شهروندان شود.
شهردار تبريز همچنين پروژه 1200واحدي شهرک جوانان را مهمترين پروژه در حوزه تأمين مسکن ارزانقيمت و استاندارد براي جابجايي بافت پرخطر 48هکتاري معرفي کرد و افزود: اين پروژه در زميني به مساحت 10هکتار اجرا ميشود.
وي در پايان صحبتهاي خود با اشاره به برنامه توسعه 600هکتاري فضاي سبز در دوره فعلي مديريت شهري نيز گفت: در 2سال گذشته 230هکتار به فضاي سبز تبريز اضافه شده و تلاش داريم تا سال آينده برنامه توسعه 600هکتاري فضاي سبز تحقق يابد.