1394/09/08 - 7 : 29
کد خبر: 7712
معاون ميراث فرهنگي اردبيل:
گليم و ورني اردبيل برند جهاني مي‌گيرند
احرار خبر: معاون صنايع دستي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل گفت: پروژه توليد صنايع دستي ورني و گليم براي دريافت نشان بين‌المللي قرار است ماه آينده بعد از تأييد سازمان‌هاي جهاني به عنوان مالکيت صنعتي در کميته فني به تأييد رسيده و در سراسر دنيا گليم و ورني با برند اين استان انجام شود.

به گزارش احرار خبر، عليرضا دباغ‌عبداللهي در جلسه ستاد توسعه روستايي و عشايري در استانداري اردبيل اظهار کرد: هر چند شاخص‌هاي کمي و کيفي در توسعه صنايع دستي روستايي و جامعه عشايري در دست نيست اما با توجه به قابليت‌هايي که وجود دارد، تلاش بر اين است تا برنامه‌ريزي مناسب براي توسعه صنايع دستي در روستاها و مناطق عشايري به انجام برسد.

وي با بيان اينکه در سطح استان 93 روستاي مستعد توسعه صنعت گردشگري و صنايع دستي وجود دارد، تصريح کرد:‌ از اين تعداد 44 روستا در حوزه گردشگري و مابقي نيز در حوزه صنايع دستي داراي ظرفيت و توانمندي بي‌نظيري هستند.

معاون صنايع دستي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سرمايه‌گذاري در اين روستاها را با هدف توسعه صنعت گردشگري و جذب توريسم به همراه توليد صنايع دستي ارزشمند يکي از اولويت‌ها و برنامه‌هاي جدي توصيف کرد و گفت: ما بحث آموزش رايگان زنان جامعه عشايري و روستايي را براي توليد آثار صنايع دستي مناسب و کيفي جزو اولويت‌ها و برنامه‌هاي اصلي قرار داديم.

دباغ‌عبداللهي افزود: آموزش رايگان بهبافي، ورود به بازار عرضه محصولات و ارائه طرح‌هاي مختلف از سوي ميراث فرهنگي انجام مي‌شود تا توليدات صنايع دستي به نام همان محل و مکان عرضه شود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود بيان کرد: امسال با توجه به وجود برندهاي جهاني در عرصه توليدات صنايع دستي تصميم گرفتيم تا در يک کار مشابه با توجه به اهميت توليد آثار صنايع دستي در استان در مسيري حرکت کنيم تا قابليت‌هاي متعدد توليد صنايع دستي به ويژه گليم و ورني در مناطق نمين، عنبران و مغان به عنوان يک برند جهاني مورد توجه قرار گيرد.

دباغ‌عبداللهي اضافه کرد: پروژه توليد صنايع دستي ورني و گليم براي دريافت نشان بين‌المللي قرار است ماه آينده بعد از تأييد سازمان‌هاي جهاني به عنوان مالکيت صنعتي در کميته فني به تأييد رسيده و در سراسر دنيا گليم و ورني با برند اين استان انجام شود.

وي گفت: اگر اين توليد انحصاري شکل گرفته و قوام پيدا کند، قطعاً ما مي‌توانيم بازارهاي مناسب جهاني را در اين حوزه به دست آورده و جلوي برخي دلال‌بازي‌ها و کارشکني‌ها را در عرضه محصولات کيفي‌تر بگيريم.

معاون صنايع دستي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل يکي از رويکردهاي سازمان ميراث فرهنگي را تلاش براي راه‌اندازي دهکده صنايع دستي در استان‌هاي مختلف اعلام کرد و افزود: ما سال آينده تلاش مي‌کنيم تا دهکده صنايع دستي در استان اردبيل راه‌اندازي شود.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 9 + 7

  آخرین اخبار
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
ستارخان به صحنه بازگشت
تبريز تبديل به کارگاه عمراني کلانشهرهاي کشور شده است
  پربازدیدترین اخبار
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
ادارات آذربايجان شرقي امروز باز است
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
تبريز در بند ترافيک: آيا هوشمند سازي حمل و نقل عمومي و فرهنگسازي مي تواند راهگشا باشد؟
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.