احرارخبر:توکيو را شهري پر از عذا و رنگ معرفي ميکنند، براي اينکه بدانيد چرا اين عنوان را بر روي شهر گذاشتهاند، گزارش زير را از دست ندهيد.
«توکيو شهر غذا و رنگ است» با اين تصاوير گشتي مي زنيم در اين دنياي خوشمزه تا با علت اين عنوان آشنا شويم.
هتل اورينتال در ژاپن به تنهايي سه رستوران در خود دارد که هر کدام از آنها توسط سرآشپزهاي حرفهاي که در فرانسه درس خواندهاند، اداره ميشود. نکته جالبي که درباره اين رستورانها وجود دارد اينکه ابزار آشپزها را به طور کامل از فرانسه آوردهاند.
در توکيو، ميوهها و سبزيجات با احترام زيادي نگهداري و بستهبندي ميشوند. حتي قيمتگذاري آنها در مغازهها موضوع بسيار مهم و با اهميتي است و معمولا مجموعهاي از سبزيجات مشابه در يک بخش و بستههاي بشقاب مانند به فروش ميرسند. هتلدارها و مغازهدارها هم در خريد مواد اوليه بسيار حساس هستند و اصلا از برگرداندن چيزي که مورد نظرشان نباشد، خجالت نميکشند.
شايد با قاطعيت بتوان سوشي را مهمترين غذاي ژاپنيها دانست. غذايي که بدون شک در بشقاب غذاهاي توکيو ميدرخشد. اما تنها اين نيست و در کنار اين غذاي دوست داشتني و محبوب انواع غذاهاي ديگر هم سرو ميشود. جالب است بدانيد بخش زيادي از اين غذاها همانهايي هستند که در کشورهاي اروپايي نيز وجود دارند و البته ?? رستوران فرانسوي که در اين شهر وجود دارد، نشان از علاقه مردمان آن به غذاهاي فرانسوي است.
براي بيشتر ژاپنيها نودلها نمونه کامل و واقعي از غذاي ارزان و سريع محسوب ميشود. يک کاسه از اين غذاي دوست داشتني که بايد با صداي هورت کشيدن هم همراه باشد، مورد علاقه بيشتر ژاپنيها است و فرقي نميکند آن را زمان نهار بخورند يا ساعتها بعد از شام، هميشه براي يک کاسه نودل جا دارند!
رستوران غذاهاي دريايي طرفداران و علاقهمندان ويژهاي دارد و در هر بشقاب از اين غذاها داستان عجيبي اتفاق ميافتد، داستان عجيبي از رنگ و طعمهاي متفاوت و غير قابل پيشبيني. «سنگي در بشقاب» عنوان يکي از بشقابهاي غذاست که در آن از پوست نان سياه استفاده شده و داخلش را با سيب زميني پوره شده پر کردهاند و چيزي شبيه به سنگ را ساختهاند!
«ريتز-کارلتون» نام فستيوالي است که در آن غذاهاي آسيايي و دريايي سرو ميشود. براي اين برنامه سرآشپزهايي از نقاط مختلف جهان در توکيو جمع ميشوند و مسابقهاي را برگزار ميکنند. در اين تصوير جايگاه داوران را ميبينيد.
هيدتوکي ساتو سرآشپز ژاپني رستوران ريوگان است که سه ستاره دارد. اين سرآشپز ميگويد همه ما آشپزها ميدانيم که با غذاهاي خودمان فضاي هنري را ميتوانيم به وجود بياوريم و تمام تمرکز ما بر روي کيفيت و جزئياتي است که در حال انجام آن هستيم.
? هزار تن ماهي در يک روز مقدار زيادي است، اما اين بازار ماهي در توکيو روزانه اين مقدار ماهي و ديگر غذاهاي دريايي را به مشتريان ميفروشد. به نظر ميرسد ژاپنيها غذاهاي دريايي را خيلي دوست دارند!
آيا ميدانستيد ژاپنيها براي تهيه سوشي سرآشپز جدا دارند؟ جيرو اونو و اوشيکازو اونو دو برادر هستند که تخصصشان تهيه سوشي است. جيرو که 89 سال دارد سالهاست سوشي درست ميکند و جزو اولين نفرات در دنيا است که اين غذاي محبوب را تهيه کرده است و حتي مستندي از زندگياش هم تهيه شده است.
يوشيهارو کاجي سرآشپز رستوران هنگ کنگي فليکس ميگويد در توکيو رقابت ميان سرآشپزها بسيار زياد است و همه تلاش ميکنند بهترين باشند، به همين دليل به دنبال کشف چيزهاي تازه براي ذائقههاي مختلف هستند.