1394/06/17 - 18 : 50
کد خبر: 5613
رئيس موسسه مطالعاتي آذربايجان شناسي دانشگاه تبريز:
آموزش زبان و ادبيات ترکي آذري در دانشگاه تبريز ارائه مي‌شود
احرارنيوز: رئيس موسسه مطالعاتي آذربايجان شناسي دانشگاه تبريز، گفت: درس آموزش زبان و ادبيات ترکي آذري در قالب دو واحد درس اختياري در طول هر دو ترم براي دانشجويان آذري زبان و فارسي زبان ارائه مي‌شود که مورد استقبال دانشجويان قرار گرفته است.

به نقل از روابط عمومي دانشگاه تبريز، احمد فرشبافيان، در آئين افتتاحيه سومين دوره دانش افزايي زبان و ادبيات فارسي براي دانشجويان و اساتيد دانشگاه هاي جمهوري آذربايجان، ضمن معرفي اجمالي دانشگاه تبريز، هدف از برگزاري اين دوره را تبادل اطلاعات علمي بين دانشگاهيان ايران و آذربايجان عنوان کرد و اظهار داشت: آشنايي با فرهنگ و تاريخ ايران و آذربايجان، مشترکات فرهنگي و ادبي و شيوه‌هاي پژوهشي و آموزشي دانشگاه تبريز از ديگر اهداف اين دوره بوده است.

وي افزود: در اين دوره، کلاس‌هاي باز آموزي زبان و ادبيات فارسي براي 20 دانشجوي مدعو از دانشگاه‌هاي دولتي باکو، قفقاز، گنجه، خزر و آکادمي علوم آذربايجان توسط اساتيد مجرب دانشکده ادبيات فارسي و زبان خارجي دانشگاه تبريز برگزار خواهد شد.

رئيس موسسه مطالعاتي آذربايجان شناسي دانشگاه تبريز يادآور شد: برگزاري نشست‌هاي تخصصي در مورد ادبيات فارسي با حضور اساتيد دانشگاه تبريز و اساتيد مدعو و بازديد از موزه‌ها و مکان‌هاي تاريخي و تفريحي شهر تبريز از ديگر برنامه‌هاي اين دوره است.

فرشبافيان، همچنين در ادامه با اشاره به ساير فعاليت‌هاي اين موسسه گفت: درس آموزش زبان و ادبيات ترکي آذري در قالب دو واحد درس اختياري در طول هر دو ترم براي دانشجويان آذري زبان و فارسي زبان ارائه مي‌شود که مورد استقبال دانشجويان دانشگاه تبريز قرار گرفته است.

وي همچنين از برگزاري دوره‌هاي کلاس‌هاي آموزشي زبان ترکي استانبولي مقدماتي و تکميلي در اين دانشگاه از نيمسال آينده خبر داد و افزود: اين دوره‌ها نيز توسط گروه آموزش‌هاي آزاد و مجازي دانشگاه تبريز از مهر ماه سال جاري برگزار خواهد شد.

ايران و جمهوري آذربايجان داراي فرهنگ مشترک و غني هستند

سيد ابراهيم ابراهيمي، رايزن فرهنگي ايران در جمهوري آذربايجان، نيز در اين آئين، اظهار داشت: تبريز، شهر اولين‌ها بوده و جايگاه خاصي در ادبيات و فرهنگ کشور دارد و وجود موزه‌ها، بازارها، زيارتگاه‌ها و کتابخانه‌ها از ديگر افتخارات اين شهر است.

وي با اشاره به جايگاه دانشگاه تبريز، افزود: دانشگاه تبريز تنها يک دانشگاه نيست، بلکه در کنار فعاليت‌هاي گسترده علمي و پژوهشي، مانند شهرک وسيعي است که تمام امکانات مورد نياز يک شهر از قبيل فرهنگسرا، مساجد، پارک، باغ، سينما، رستوران، خوابگاه، کودکستان، بازارچه و خدمات متعدد رفاهي را داراست.

رايزن فرهنگي ايران در جمهوري آذربايجان، به جايگاه فرهنگي و تاريخي ايران و آذربايجان اشاره کرد و گفت: ايران و آذربايجان داراي فرهنگ و تاريخ مشترک و غني هستند که بنابه دلايل مختلف، اين مشترکات به دست فراموشي سپرده شده و اين وظيفه دانشگاهيان است که در اصلاح اين رويه تلاش کنند.

به گزارش تسنيم، دوره دانش افزايي زبان و ادبيات فارسي از طرف موسسه مطالعاتي آذربايجان شناسي و با مشارکت مرکز همکاري‌هاي علمي و بين المللي دانشگاه تبريز آغاز شد که 20 دانشجو و 3 استاد از دانشگاه‌هاي جمهوري آذربايجان در اين دوره حضور داشتند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 3 + 9

  آخرین اخبار
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
ستارخان به صحنه بازگشت
تبريز تبديل به کارگاه عمراني کلانشهرهاي کشور شده است
تعطيلي مدارس و ادارات آذربايجان‌شرقي براي سومين روز متوالي
  پربازدیدترین اخبار
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ادارات آذربايجان شرقي امروز باز است
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
تبريز در بند ترافيک: آيا هوشمند سازي حمل و نقل عمومي و فرهنگسازي مي تواند راهگشا باشد؟
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.