احرارنيوز:معاون عمراني استاندار آذربايجانشرقي گفت: هزار ميليارد توماني که براي تاخير اتمام خط اول متروي تبريز هزينه ميشود به علت عدم عمل به تعهد شهرداري تبريز است البته شهرداري در دو سال اخير بهتر از گذشته وارد عمل شده است.
محمدصادق پورمهدي صبح امروز در جلسه شوراي فني آذربايجانشرقي با اشاره به راهاندازي بخشي از خط اول متروي تبريز اظهار داشت: به مديران فني استان توصيه ميکنم تا در ساعات 11 تا 13 که اين خط فعال است از آن استفاده کرده و از نظرات مردم و مسافران نيز بهرهمند شوند.
وي يادآور شد: مردم در استفاده از اين قطار شهري ضمن خرسندي از راهاندازي آن از زمان بهرهبرداري کامل آن نيز سئوال ميکنند و اين نشانگر آن است که مردم نسبت به حقوق خود مطالبهگر هستند و با ارائه يک خدمت به بقيه حقوق خود نيز مطالبهگري دارند.
معاون عمراني استاندار آذربايجانشرقي اظهار داشت: مسئولان بايد نسبت به اين حق مسلم مردم همراهي کرده و پاسخگو باشند و احساس عدم پاسخگويي نداشته باشند.
پورمهدي عملکرد سازمان قطار شهري تبريز را قابل قبول ارزيابي کرد و گفت: زحمات پرسنل و کارکنان قطار شهري تبريز شايسته تقدير است و بنا به قولي که داده شده تا نيمه اول سال 95 قطار شهري تبريز به ميدان ساعت تبريز ميرسد.
پورمهدي خواستار عمل به تعهدات قطار شهري در زمان مقرر شد، گفت: تا پايان دولت فعلي بايد خط اول متروي تبريز از ائلگلي تا ايستگاه چهار راه لاله به اتمام برسد زيرا به مردم قول دادهايم.
معاون عمراني استاندار آذربايجانشرقي با بيان اينکه عدم عمل به تعهد شهرداري تبريز در زمان مقرر موجب تاخير در متروي تبريز شده است، گفت: يک هزار ميليارد توماني که براي تاخير اتمام خط اول متروي تبريز هزينه ميشود به علت عدم عمل به تعهد شهرداري تبريز است هر چند که شهرداري در دو سال اخير بهتر از گذشته وارد عمل شده است.
وي اظهار داشت: مسئولان قطار شهري تبريز بايد از پيمانکاران و مشاوران خود بخواهند تا با سرعت و قدرت بيشتري وارد کار شوند و تا پايان سال تعداد رامهاي قطار شهري به 10 رام برسد همچنين زمان رسيدن متروي تبريز از ميدان ساعت تا ائل گلي به 8 دقيقه که زماني قابل قبول است، خواهد رسيد.
پورمهدي با تاکيد بر مستندسازي پروژههاي انجام شده در زمينه متروي تبريز گفت: برخي کارهاي ماندگار مانند مترو و نيز باند فرودگاه و پروژههاي بزرگ بايد در تاريخ ثبت و در دانشگاهها تدريس شوند.
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به رسالت شوراي فني استان گفت: شوراي فني در زمينه تصميمات مهم کارآيي لازم را زماني خواهد داشت که کميتههاي فني کار خود را به خوبي انجام داده و نتايج مطالعات را به شوراي فني منعکس کنند تا اعضاي شوراي شهر بتوانند به تصميمات مطلوبي برسند.
معاون عمراني استاندار آذربايجانشرقي گفت: عدم عمل به تعهدات و هزينههاي تاخير در پروژهها و بار مالي ايجاد شده در اين زمينه بايد به اطلاع مردم برسد و در تاريخ ثبت شود و قضاوت در اين زمينه با مردم و آيندگان خواهد بود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود خواستار افزايش آموزش به فعالان بخش آسانسور و تربيت نيروهاي جديد فني در اين مورد شد و گفت: سازمان فني و حرفهاي آموزشهاي لازم را ارائه دهد تا هم سطح اشتغال بالا رود و هم سطح استاندارد تعميرات و نصب آسانسور افزايش يابد.