احرار: امام جمعه موقت تبريز گفت: اقدام حکيمانه و شجاعانه رهبر معظم انقلاب اسلامي در زدن واکسن ايراني اقتدار علمي جمهوري اسلامي را در عرصههاي بينالمللي نشان داد.
حجتالاسلام مهدي عالي در خطبههاي نماز جمعه اين هفته تبريز با اشاره به موضعگيريهاي مختلف داخلي و خارجي در خصوص تزريق واکسن کروناي «برکت» از سوي رهبر معظم انقلاب، افزود: اين اقدام رهبر معظم انقلاب سه نوع موضعگيري در سطح داخلي و خارجي را در پي داشت که اولين آن مربوط به افرادي بود که موافق اين کار بودند و با تعريف و تمجيد از اين کار آن را نشان از اقتدار علمي کشور و شجاعت و آيندهنگري رهبر معظم انقلاب دانستند.
وي اظهار داشت: موضع دوم مربوط به نيروهاي خودي و دلسوز نظام بود که متوجه عمق مساله نشده و با سطحينگري معتقد بودند که اين کار جان رهبر معظم انقلاب را به خطر مياندازد و تحليل آنان به نوعي خوشايند دشمن بود.
امام جمعه موقت تبريز بيان کرد: موضع سوم مربوط به رسانههاي بيگانه و وابسته به استکبار به ويژه رژيم صهيونيستي بود که به دنبال تخطئه اين اقدام بودند و اعلام کردند که اين کار نمايشي است و ايران هنوز نتوانسته به توليد واکسن کرونا دست يابد.
حجتالاسلام عالي با بيان اينکه آنان اعلام کردند که رهبر معظم انقلاب واکسن کرونا را آن هم از نوع خارجي در فصل زمستان زده است، ادامه داد: واکسن کروناي برکت نه تنها اولين واکسن ايراني بلکه اولين واکسن جهان اسلام بوده و توليد آن الگويي براي ملتهاي مسلمان جهان است.
وي يادآوري کرد: جمهوري اسلامي ايران تنها کشوري است که در اوج تحريمهاي ظالمانه و در جنگ اقتصادي جهاني و وضعيت کرونايي، توانسته به پيروزي توليد واکسن کرونا دست يابد و دشمن از آن ميترسيد و باور نميکرد که ايران جزو ? کشور توليدکننده واکسن کرونا شود.
امام جمعه موقت تبريز با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب در خصوص واکسن برکت مبني بر اينکه «اين افتخار ملي را به معناي واقعي بايد پاس بداريم» بيان کرد: اقدام حکميانه و شجاعانه رهبر معظم انقلاب نشان داد که ما ميتوانيم و اين کار موجب تشويق نخبگان و دانشمندان کشور و جهان شد.
حجتالاسلام عالي با اشاره به واقعه هفتم تير سال 1360 و شهادت آيتالله بهشتي و 72 تن از ياران انقلاب، اظهار داشت: شهيد بهشتي با نام بردن از آفتهاي انقلاب اسلامي همواره تاکيد ميکرد که نبايد اجازه داد عدهاي از طريق انقلاب براي خود دکّان قدرت، ثروت، شهرت و رياست درست کنند و بايد مراقب بود خطري که انقلابهاي ديگر را از بين برد، به انقلاب اسلامي ايران ضربه نزند.
وي همچنين با اشاره به انتخابات 28 خردادماه يادآوري کرد: مردم دو وظيفه در انتخابات داشتند که يکي از آنها را با وجود نارضايتي و گلايههاي بحق خود از برخي مسوولان با شرکت در انتخابات انجام دادند و با مشارکت 48 درصدي خود در انتخابات دشمنان را مايوس کردند.
امام جمعه موقت تبريز اضافه کرد: دومين وظيفه مردم مطالبهگري از دولت و منتخبان در سطح رييسجمهوري و شوراهاي اسلامي است و آنان با حضور در اين انتخابات خواهان حفظ انقلاب و خون پاک شهدا و خدمت به مردم و گرهگشايي از مشکلات آنان بودند.
حجتالاسلام عالي با تاکيد بر اينکه مردم و رسانهها از منتخبان خود براي رفع مشکلات و نارساييهاي جامعه مطالبهگر باشند، ادامه داد: مردم و رسانهها بايد هر جا خطايي ديدند، آن را به منتخبان خود تذکر دهند و جلو آن را بگيرند.
وي از منتخبان مردم در شوراهاي اسلامي شهرها و روستاها خواست در چهار سال آينده با انجام کار عملي و عمل خردمندانه مشکلات شهر را احصا و با مشورت با کارشناسان خلاءها و کمبودها را برطرف کنند.