احرار: رئيس پليس راهور آذربايجانشرقي از شناسايي 2 هزار راننده متخلف که پلاک خودروشان را مخدوش کرده بودند در استان خبر داد.
جرائم رانندگي در تمام نقاط دنيا به عنوان ابزار اساسي براي پيشگيري از تخلفات رانندگي استفاده ميشود و نميتوان کاربردي و مفيد بودن اين ابزار پيشگيري را براي اهداف و سياستگذاريهاي کلان اين حوزه ناديده گرفت.
اما با ورود ويروس کرونا در دنيا که خود را به تمامي ارکان و ساختارهاي زندگي ما تحميل کرده است در ايران از جمله بخشهايي که براي کنترل و جلوگيري از گسترش ويروس کوويد 19 مدد جست شد، حمل و نقل و به تبع آن خودروهاي شخصي بود بهطوريکه محدوديتهاي تردد در ساعات معين از شبانهروز و بسته به پيک کرونا براي خودروها لحاظ شد تا با جلوگيري از ترددهاي غيرضروري تا حدودي بستري براي کنترل شيوع اين ويروس همهگير فراهم آيد.
اما متاسفانه تعدادي از هموطنان آگاهانه يا ناآگاهانه با در پيش گرفتن روشهاي غير معمول و حتي غيرانساني به منظور فرار از جرائم در نظر گرفته شده براي تخلفاتشان اقدام کرده و ميکنند.
يونس منفرد، رئيس پليس راهور استان آذربايجانشرقي در اين رابطه در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبريز اظهار داشت: متاسفانه همشهريان و رانندگان خودروها با دستکاري پلاکهاي ثبتي به نام خود، باعث ارتکاب جرم تغيير در ارقام پلاک ميگردند و موجب ميشود تحت پيگرد قانوني قرار بگيرند.
وي ضمن دعوت رانندگان و همشهريان براي رعايت اصول و موازين انساني، خاطرنشان کرد: براي پيشگيري از اينگونه تخلفات، پليس راهور اقدامات و تدابيري مختلفي را جهت شناسايي رانندگان متخلف از طريق دوربينهاي مستقر در سطح شهرها و جادهها، انجام داده که بعد از شناسايي افراد متخلف جهت پيگرد قانوني به مراجع قضايي معرفي ميشوند.
منفرد با اشاره به اينکه تاکنون 2 هزار نفر از رانندگان متخلف در اين زمينه در سطح استان شناسايي شدهاند، يادآور شد: پرونده اين افراد به مراجع قضايي براي رسيدگي ارجاع شده و خودروهاي افراد نيز تا صدور راي دادگاه در پارکينگ متوقف ميشوند.