اخرار: يک بازيکن پيشين تراکتور ميگويد خطيبي از ابتدا هم رابطه خوبي با بزرگان تيم نداشت.
به گزارش ايسنا، پس از شکست 2بر صفر تراکتور برابر آلومينيوم اراک، رسول خطيبي از سمتش استعفا داد تا تراکتور بيش از پيش درگير حواشي شود. حواشي که از ليگ قهرمانان آسيا شروع شد و حالا با حذف تراکتور از جام حذفي و استعفاي سرمربي تيم وارد فاز جديدي شده است.
مهدي کريميان، بازيکن پيشين تراکتور در اين خصوص گفت: شايد اين اتفاق قابل پيشبيني بود. درگيري دو کاپيتان تيم يعني مسعود شجاعي و اشکان دژاگه با رسول خطيبي، تيم را بعد از بازيهاي آسيايي دچار حاشيه کرده بود و اين ذهنيت سايرين را هم به هم ريخته بود. خطيبي در گذشته هم نشان داده بود که رابطه خوبي با بازيکنان بزرگ تيم ندارد و پس از قهرماني تيم در جام حذفي در سال 94، بسياري از بزرگان آن زمان تراکتور مثل علي کريمي، محمد نصرتي، جوادکاظميان، محمد ابراهيمي و حتي کريم انصاريفرد هم از تيم جدا شدند.
خطيبي اشتباه کرد که گذاشت کار به اين جا برسد و بايد از همان بازيهاي آسيايي به فکر اين موضوع ميافتاد. او ادامه داد: او اگر دنبال استعفا دادن بود، ميتوانست همان موقع و بعد از ليگ قهرمانان آسيا استعفا دهد و تيم را وارد چنين حواشي نکند. اگر هم نميخواست استعفا دهد که بايد تحمل ميکرد و حرفش را به کرسي مينشاند نه اين که پس از دور شدن از سهميه و وداع تيم با جام حذفي، شانه از مسووليتش خالي کند و به نوعي دست مديران را در پوست گردو بگذارد. نتيجه نگرفتن تراکتور با وجود چنين حواشي طبيعي است و همين است که سالها تيم در کسب جام موفق نبوده است.
کريميان درباره مباحث فني تراکتور هم گفت: تيم در همان ليگ قهرمانان آسيا هم نشان داد مشکلاتي دارد. درست که شاگردان خطيبي توانستند صعود کنند اما آن هم با اما و اگر بود و شاهد صعود قاطعي نبوديم. در ليگ هم 2 تساوي به دست آمده و باعث شد تا تيم از سهميه دور شود. بخشي از اين نتيجه نگرفتنها را ميتوان گردن حواشي انداخت و بخشي ديگر مشکلات تاکتيکي و فني تيم است. تراکتور بازيکن ندارد و در ايجاد خطر روي دروازه حريفان ضعيف است. بازيکنان تمرکز لازم را ندارند و به قول معروف تيم منسجم نيست.
اين بازيکن پيشين تراکتور درباره بيخيالي زنوزي نسبت به اين اتفاقات تصريح کرد: فک کنم ايشان مدتها است که از تيمداري دلسرد شده است و همين است که حتي در اين قائله به وجود آمده بين بزرگان تيم و سرمربي شرکت نکرد. البته زنوزي خيلي هم مديريت خوبي در اين يکي 2 سال نداشته و تغييرات زياد مدير عامل، معاون اجرايي، معاون ورزشي و حتي معاونت فرهنگي باشگاه نشان داده او نتوانسته مديري را روي اين صندليها بنشاند که تراکتور را به سوي موفقيت سوق دهند.
اوج مديريت مديران اخير تراکتور و زنوزي خريد بازيکنان خارجي و جدايي زود هنگام آنها بوده که هر کدام هم مبلغ سنگيني روي دست باشگاه گذاشتهاند و باختن در پروندهها و موفق نبودن تيم حقوقي، سبب از بين رفتن پولهاي زنوزي شده تا او از تيمداري دلسرد شود. البته مقصر اصلي او است که در اين چند سال مدير درست و حسابي پاي کار نگذاشته است و حالا تيمش به اين وضع دچار شده است. دود اين اتفاقات فقط به چشم هواداران پرشور تراکتور ميرود و زنوزي و ساير اعضاي باشگاه بايد پيش از رخ دادن اتفاقات بدتر، به فکر راه حل مناسب باشند.
ايسنا