احرار: همايش افتتاحيه جمع آوري زکات گندم استان، ظهر امروز در روستاي نوجهده خسروشاه و در راستاي نهضت احياء و ترويج فرهنگ زکات برگزار شد.
يونس فاتح معاون مشارکتهاي مردمي کميته امداد استان در اين همايش، ايجاد جريان مولد را از جمله سياستهاي اين نهاد خواند و اظهارداشت: کميته امداد سعي دارد تا با ايجاد زمينه اشتغال براي افراد بالاي 20 سال و زير 55 سال، مددجويان خود را توانمند کند.
وي با بيان اين که، اگر تبريز با عنوان "شهر بدون گدا" و "شهر بدون کارتن خواب" شناخته ميشود، به دليل برخورداري مردم اين شهر از روحيه خيرخواهي است، افزود: اين روحيه خيرخواهي، نه تنها در شهر تبريز بلکه در تمام استان صدق ميکند.
معاون مشارکتهاي مردمي کميته امداد استان، خاطرنشان ساخت: رسالت اصلي کميته امداد نيز توسعه فرهنگ خيرخواهي است که بخشي از آن در سايه تعامل تنگاتنگ با خيريههاي استان به دست آمده است.
وي با اشاره به اين که در روستاي نوجه ده و چند صد روستاي ديگر استان مددجوئي وجود ندارد، اذعان داشت: اکثر روستاهاي استان در سايه فرهنگ زکات، فاقد مستمند هستند، چنانکه مردمي شدن کميته امداد از چشم اندازهاي اين نهاد است.
رضائي بخشدار خسروشاه نيز با اشاره به بخشي از سخنان رئيس جمهوري مبني بر اين که «دولت يازدهم همه تلاش خود را براي توسعه روستاها بکار گرفته است»، اظهارداشت: توليد، زيربناي حرکت جامعه است و تلاش اکثر دستگاههاي اجرائي در راستاي حفظ آب و خاک است.
وي کشاورزي مدرن را مورد تاکيد قرار داده و گفت: بايد توليد محصولات کشاورزي از روشهاي سنتي به سمت کشاورزي مدرن حرکت کند و روستائيان و مسئولين ذي ربط بايد با کمک شرکتهاي دانش بنيان به تحقق اين امر کمک کنند.
عباس شاملي شوراي روستاي نوجه ده است که در خصوص تأثير پرداخت زکات بر ارتقاء سطح معيشت روستا، گفت: زکات جمع آوري شده به شوراي زکات استان تحويل داده شده و نيازمندان روستا نيز معرفي ميشوند که شوراي زکات از اين افراد حمايت ميکنند.
يعقوب آقازاده نيز از کشاورزان بزرگ اين روستا است که امسال 500 کيلوگرم گندم زکات داده است، با اشاره به اين که فرهنگ زکات را از اجداد خود آموخته است، گفت: زکات، علاوه بر اين که يک واجب ديني است، برکات ملموسي را بر ميزان محصولات ميگذارد.