احرار: مديرکل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي اظهار کرد: سازش با دشمن در فرهنگ لغات امام خميني (ره) واژه اي بيگانه است.
به گزارش احرار به نقل از مهر، حجت الاسلام و المسلمين سيد شهاب الدين حسيني صبح امروز در جمع مردم بستان آباد و در آئين بزرگداشت سالروز ارتحال ملکوتي معمار کبير انقلاب اسلامي، شخصيت امام خميني (ره) را در عصر حاضر بي بديل دانست و بيان کرد: پس از معصومين (ع) فردي به مانند امام خميني که رنگ و بوي فاطمي دارد، (ره) پا به عرصه وجود نگذاشته بود، و اين يعني امام (ره)، نه تنها در عصر خود بلکه پس از معصومين (ع)، شخصيتي بي بديل است.
وي در بخش بعدي سخنانش اظهار کرد: شناخت کامل شخصيت امام (ره) براي ما، همانند قصه معروف حضرت سليمان (ع) و نور است و در عمل امکان پذير نيست.
مديرکل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي افزود: شايد معرفت کامل بر شخصيت امام (ره) قرن ها به طول بينجامد.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني ادامه داد: نوآوري امام (ره) در همه علوم اعم از فلسفه و فقه مثال زدني است، به گونه اي که امام (ره) در سن ?? سالگي کتاب ?? حديثي را تأليف کردند که بدون حضور استاد و راهنما قابل فهم نيست.
وي افزود: ابن عربي، نويسنده بزرگ جهان اسلام صدها کتاب دارد، حال آنکه هر يک از کتاب هاي امام (ره) به تنهايي مي تواند با کل آن کتب رقابت کند.
خميني، خميني است؛ چه در قم چه در نجف
مديرکل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي همچنين خاطر نشان کرد: هدف اصلي و پنهان تبعيد امام خميني (ره)، نشاندن گرد فراموشي بر ياد و خاطر مردم بود.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني افزود: همچنين سردمداران حکومت طاغوت فکر مي کردند که امام خميني (ره)، فقط در ايران خميني (ره) است و در عمل در مقابل علما نجف حرفي براي گفتن ندارد.
وي ادامه داد: اما ديده ايم که پس از تبعيد امام (ره) به نجف، طي مدت کوتاهي جلسات درس ايشان از شلوغ ترين جلسات بود.
امام راحل فراتر از يک رجل سياسي
مديرکل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي در ادامه سخنانش با اشاره به نامه تاريخي امام (ره) به ميخائيل گورباچف ابراز کرد: امام (ره) قابل مقايسه با هيچيک از سران حکومتي جهان نيستند و ايشان را بايد با انبيا و اوليا در يک کفه ترازو قرار داد نه رجال سياسي.
نامه امام (ره) به ميخائيل گورباچف، آخرين دبير کل حزب کمونيست شوروي، که در آن امام (ره) شوروي سابق را به مطالعه در خصوص اسلام دعوت نموده بودند، به گفته شخص گورباچف نامه اي به مخاطب به همه اعصار در طول تاريخ بود.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني در بخش بعدي سخنانش در پاسخ به گروهي از مردم که خواستار سازش با آمريکا و همپيمانانش هستند، گفت: واژه سازش در قاموس امام (ره) واژه اي ناآشنا است و يکي از دلايل اصلي اينکه ايشان به معراجي به بلنداي تاريخ رفته اند، همين روحيه ظلم ستيزي بود.
وي افزود: با اينکه امام (ره) در قبال مقابله با دشمنان به هيچ سازشي اعتقاد نداشتند، اما به شدت طرفدار سازش در کانون خانواده بودند و اين جامع ضد بود که شخصيت امام را تا اين حد جذاب مي کرد.
مديرکل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي در ادامه سخنانش اظهار کرد: اشعار امام (ره) در بسياري از جا ها سرتر از اشعار حافظ است.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني ادامه داد: حرکت عظيمي که امام (ره) در مردم جهان ايجاد کردند که نتيجه اش پيوستن تدريجي تمام کشورهاي جهان به جنبش بيداري اسلامي است، بدون وجود پشتوانه اي از عالم غيب امکان پذير نبود.