احرار: شهردار تبريزبا بيان اينکه نجات جان يک انسان مانند نجات جان يک جامعه است، گفت: تبريز در موضوعاتي همچون زلزله و سيل به ميزان زيادي در معرض خطر و تهديد قرار دارد و وجود خطرناک ترين گسل کشور در شمال شهر تبريز و ساخته شدن مجتمع هاي مسکوني بر روي همان گسل حاکي از فجايعي عميق در هنگام بروز حادثه است.
به گزارش احرار به نقل از ايسنا، ايرج شهين باهر در جلسه پدافند غيرعامل که با حضور سردار غلامرضا جلالي، مديرعامل سازمان پدافند غيرعامل کشور در شهرداري تبريز برگزار شد، اظهار کرد: تاثير و نقش مهم موضوعات پدافند غيرعامل در حوادث اخير از جمله سيل در سراسر کشور مشخص شد و به واسطه همين پدافند غيرعامل مي توان ميزان چشمگيري از اين خسارات را کاهش داد.
وي با اشاره به احداث15پارک محله اي و ميدان ورزشي در سال گذشته، از احداث 10پارک محله اي و 10ميدان ورزشي در راستاي پدافند غيرعامل و مديريت بحران در سال جاري خبر داد.
شهردار تبريز تاکيد کرد: بهترين کار در شرايط فعلي اين است که به جاي پرداختن به چندين موضوع مختلف، تمام نيرو و توان مان را روي يک موضوع مهم متمرکز کنيم تا به نتايج مطلوب دست يابيم.
وي با تاکيد بر اهميت پيشگيري به جاي جبران خسارات در حوادث طبيعي و غيرطبيعي، عنوان کرد: براي پيشگيري از خسارات ناشي از سيل، شهرداري تبريز حتي پيش از فروردين سال جاري در حالت آماده باش بود و با ???دستگاه ماشين آلات مختلف، عمليات لايروبي را در نقاط مختلف شهر انجام داديم.
شهين باهر با بيان اينکه تبديل شدن برخي مسيل ها به خيابان، ضرورت احداث کانال ها را دوچندان کرده است، گفت: در سال گذشته ?کانال در سطح شهر تبريز ايجاد کرديم و امسال هم در نظر داريم تعدادي کانال جديد احداث کنيم.
وي در بخش ديگري از صحبت هاي خود با اشاره به اينکه حدود 4هزار و200هکتار از اراضي تبريز جزو بافت فرسوده و سکونتگاه هاي غيررسمي به شمار مي آيد، اعلام کرد: شهرداري تبريز در راستاي ايجاد نفوذپذيري به اين مناطق در زمان وقوع حوادث بخش عمده اي از بودجه عمراني خود را به مسيرگشايي، ايجاد پارک هاي محله اي و ميادين ورزشي و ساير امکانات خدماتي و رفاهي اختصاص داده است.
انتهاي پيام