احرارخبر: رئيس بسيج سازندگي سپاه عاشورا از احداث بزرگترين مجموعه فرهنگي هنري کشور در تبريز خبر داد و گفت: مجموعه فرهنگي، هنري و همايشي بزرگ کشوري با ظرفيت يک هزار و 500 نفر در شهرک خاوران با همکاري شهرداري در دست احداث است.
علي قائمي امروز اظهار داشت: اقتصاد مقاومتي خواسته رهبر معظم انقلاب است که بايد تمام دولتمردان و مردم الزام عملي در راستاي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي داشته باشند و براي رسيدن به اين خواسته رهبر معظم انقلاب تلاش کنند و در اين راستا مأموريت اصلي بسيج سازندگي تلاش براي سازندگي و عملياتي کردن اهداف اقتصاد مقاومتي است.
وي افزود: بسيج سازندگي يک دستگاه اجرايي در کنار ساير بخشهاي سپاه است که بخشي از فعاليتهاي آن کمک به دولت بوده و سعي دارد در انجام کارها و مأموريتهاي خود اثربخش و مفيد باشد.
قائمي با اشاره به کارنامه درخشان بسيج سازندگي در زلزله ارسباران افزود: با توجه به توانمنديهاي استاني، بسيج سازندگي در اولويت واگذاري پروژههاي عمراني قرار دارد و با شعار کمک به دولت احداث پروژههاي عمراني خانه سلامت در تبريز و کليبر، احداث خانه بهداشت با همکاري دانشگاه علوم پزشکي، آبياري زهکشي با همکاري جهاد کشاورزي، ساخت ميدانها ورزشي، چمن مصنوعي و چمن طبيعي، خيابانکشي با همکاري شهرداري، مرمت و زيباسازي مزار شهدا، تعمير و زيباسازي مدارس را با همکاري آموزشوپرورش و ... در دست اجرا داريم.
وي از احداث بزرگترين مجموعه فرهنگي و هنري بزرگ کشوري در تبريز خبر داد و اظهار داشت: مجموعه فرهنگي، هنري و همايشي بزرگ کشوري با ظرفيت يک هزار و 500 نفري در شهرک خاوران با همکاري شهرداري در دست احداث است.
رئيس بسيج سازندگي سپاه عاشورا مأموريت اصلي بسيج سازندگي را اقتصاد مقاومتي دانست و تصريح کرد: اقدامات بسيج سازندگي در راستاي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي بسيار ويژه است. برنامههايي که در اين راستا تعريف شده است برنامههاي اصلاح الگوي مصرف، حمايت از توليد داخلي، اقتصاد بدون نفت است که بايد يقين داشته باشيم اقتصاد بدون نفت بدون مشارکت مردم محقق نميشود.
وي ادامه داد: ما در آغاز راه اقتصاد مقاومتي هستيم و طبق يک ديدگاه اقتصادي، اقتصاد مقاومتي بايد مردمي باشد و هدف ما نيز مردمي کردن اقتصاد است.
قائمي اظهار داشت: در بحث مردمي کردن اقتصاد، ايجاد کارگاههاي کوچک در اولويت قرار دارد و در اين راستا صنايع اقتصادي و صنعتي نيز حمايت ميشوند.
وي يکي از علتها و عوامل کاهش روستانشيني و افزايش شهرنشيني را عدمحمايت از کارگاههاي کوچک دانست و اظهار داشت: در راستاي رسيدن به اهداف اقتصاد مقاومتي درصدد هستيم فعاليتهاي ما روستامحور و حمايت از کارگاههاي کوچک روستايي باشد و آموزشهاي لازم در اختيار متقاضيان قرار گيرد و بهموازات آن بحث صدور مجوزها نيز در سادهترين و کمترين زمان صورت گيرد و بعد از آن نيز بايد يک نظارت جدي و کافي در امر ايجاد اين کارگاههاي کوچک صورت گيرد.
قائمي تصريح کرد: بعد از انجام اين مراحل بايد بحث خدمات پس از فروش جدي گرفتهشده و محصولات توليدشده بازاريابي مناسبي داشته باشند که در اين صورت به مشاغل پايهدار تبديل ميشود و در توليد مستمر و اشتغال مؤثر است.
رئيس بسيج سازندگي سپاه عاشورا در ادامه در خصوص تسهيلات اعطايي به متقاضيان افزود: در سال 94 مبلغ 360 ميليارد ريال تسهيلات به متقاضيان واگذار شده است و يکهزار و 600 تا يکهزار و 800 واحد کوچک شامل کارگاههاي پرورش ماهي، توليد قارچ، پرورش شترمرغ، بوقلمون، کود کمپوست در 14 عرصه توليد دامي، کشاورزي، گياهان دارويي تنوع امنيت غذايي حمايت شده است و همچنان حمايتها از اين نوع کارگاهها ادامه دارد.
وي عرصه توليد گياهان دارويي را عرصه بسيار مناسبي براي داروسازي و درآمدزايي دانست.
انعقاد توافقنامه همکاري با استانداري آذربايجان شرقي
رئيس بسيج سازندگي سپاه عاشورا از انعقاد توافقنامه همکاري با استانداري آذربايجان شرقي خبر داد و افزود: طبق توافق صورت گرفته با استانداري مقرر شده است در جهت رسيدن به اهداف اقتصاد مقاومتي در هر شهرستان بهصورت ويژه کارهايي صورت گرفته و با محوريت بسيج سازندگي اجرايي شود.
در قالب اين توافقنامه براي هر شهرستان 10 طرح در تمام شهرستانها با محوريت کارگاههاي کوچک اجرا ميشود و طبق برنامهريزيهاي صورت گرفته در هر طرح براي سه نفر اشتغالزايي صورت ميگيرد و ما درصدد هستيم واحدهاي نيمه تعطيل و راکد به چرخه توليد برسند.
قائمي تصريح کرد: اين طرح از اوايل تيرماه آغاز شده است و تا اسفند ماه اجرايي و نتايج آن ثبت ميشود.