1395/04/27 - 14 : 56
کد خبر: 13515
آغاز ليگ برتر و آواره‌گي ماشين و تراکتور در تبريز
تيـم‌هاي بـي‌خانــمان تبـريـز ...
احرارخبر: درحالي‌که نزديک به يک هفته به آغاز ليگ برتر فوتبال کشور باقي‌مانده است، هنوز وضعيت ميزباني تيم‌هاي تبريزي مشخص نشده است.

شانزدهمين دوره ليگ برتر فوتبال کشور از 4 مرداد آغازشده و در هفته اول تيم گسترش‌فولاد تبريز در ورزشگاه اختصاصي خود ميزبان تيم پيکان تهران است و ماشين‌سازي تبريز هم در اهواز به مصاف فولاد خوزستان مي‌رود.

همچنين تيم تراکتورسازي در تبريز ميزبان تيم استقلال خوزستان است، بازي که تا به اين لحظه هنوز ورزشگاه اين بازي مشخص نشده است.

سوابق ميزباني تيم‌هاي تبريز

تراکتورسازي و ماشين‌سازي تيم‌هاي تبريزي حاضر در مسابقات ليگ تخت جمشيد در دهه 50 بوده‌اند. ليگ تخت جمشيد اولين دوره مسابقات باشگاهي کشور به‌صورت رفت‌وبرگشت بوده و هر دو تيم تبريزي در ورزشگاه تختي از حريفان خود پذيرايي مي‌کردند.

در دهه 60 تنها در سال 68 ليگ قدس به‌صورت باشگاهي برگزارشده و تراکتورسازي و ماشين‌سازي به روال سابق به مصاف حريف خود در ورزشگاه تختي رفتند.

دهه 70 ليگ کشور با نام جام آزادگان برگزار شد. در اين دهه شهرداري تبريز هم در کنار تراکتورسازي و ماشين‌سازي نماينده فوتبال تبريز در اين رقابت‌ها بود. تا سال 75 مسابقات در ورزشگاه تختي برگزار مي‌شود، اما در يک مقطع زماني کوتاه اين رقابت‌ها در ورزشگاه يادگار امام(ره) برگزار شد که مي‌توان به بازي ماشين‌سازي تبريز با ذوب‌آهن اصفهان و تراکتورسازي تبريز با پرسپوليس تهران در سال 75 در اين ورزشگاه اشاره کرد.

نداشتن ابتدايي‌‌ترين امکانات مانند خط تلفن و آب سبب شد که مسابقات فوتبال در اين ورزشگاه ادامه نيافته و بازي‌هاي به استاديوم تختي منتقل شود.

حتي مسابقات مهم مقدماتي جام جهاني 2002 با حضور تيم‌هاي ايران، گوام و تاجيکستان در ورزشگاه تختي برگزار شد.

در اواخر دهه 80 و با صعود تيم تراکتورسازي تبريز به ليگ برتر و حضور هوادارانش لزوم تسريع آماده‌سازي ورزشگاه يادگار امام(ره) ضرورتي اجتناب‌ناپذير بود و به‌تدريج ميزباني تيم‌هاي تبريزي حاضر در رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال کشور به ورزشگاه يادگار امام(ره) منتقل شد.

امروز ورزشگاه يادگار امام به‌عنوان دومين استاديوم بزرگ کشور بخش بزرگي از ميزباني تيم‌هاي تبريزي را بر دوش گرفته و آماده نبودن اين ورزشگاه در آغاز ليگ شانزدهم تيم‌هاي ماشين‌سازي و تراکتورسازي را با يک چالش بزرگ مواجه ساخته است.

وقتي ورزشگاه تختي آماده نبود

اما زماني هم بوده که ورزشگاه تختي تبريز آماده نبوده و تيم‌هاي تبريزي با مشکل مشابه امروز فوتبال تبريز مواجه شده بودند.

در سال 70 تراکتورسازي در جام حذفي برابر تيم برق برازجان در ورزشگاه چمن فرودگاه به ميدان رفت. آن زمان يکي از چمن‌هاي فرودگاه داراي سکوي بود که ظرفيتش کم بوده و بقيه تماشاگران از پشت فنس بازي تراکتورسازي را مشاهده کردند.

در سال 73 تراکتورسازي در جام حذفي برابر نفت آبادان در ورزشگاه اختصاصي خود به ميدان رفته و به برتري سه بر صفر دست‌يافت.

تراکتورسازي در آخرين سال‌هاي آخر حضور خود در ليگ دسته اول نيز بازي‌هاي خود را در ورزشگاه اختصاصي خود برگزار کرده و حتي ظرفيت اين ورزشگاه را با نصب سکوها به دو برابر افزايش داد.

ماشين‌سازي نيز در يک مقطع زماني با مشکل ميزباني مواجه شده و اين تيم چند بازي خود را در استاديوم دانشگاه تبريز برگزار کرد.

امتياز ميزباني که از دست مي‌رود

تيم‌هاي ماشين‌سازي و تراکتورسازي ورزشگاه يادگار امام را به‌عنوان ورزشگاه خود اعلام کرده‌اند. اما اصلاح زيرساخت‌هاي آبياري اين ورزشگاه و تعويض چمن آن سبب شده که اين ورزشگاه تا 10 شهريور پذيراي مسابقات ليگ برتر نبوده و عملاً اين دو تيم تبريزي 4 هفته اول ليگ را در ورزشگاه خود ميزبان نخواهند بود.

فرماندار تبريز نيز روز گذشته رسماً اعلام کرد که ورزشگاه تختي تبريز به دليل فرسودگي سازه‌هاي آن نمي‌تواند ميزبان مسابقات تيم‌هاي تراکتورسازي و ماشين‌سازي شود.

ايوب ذوالفقاري سرپرست تيم تراکتورسازي هم خبر داد که ورزشگاه اختصاصي تراکتورسازي براي برگزاري مسابقات ليگ برتر آماده نبوده و اين گزينه ميزباني نيز از جمع ورزشگاه‌هاي تبريز خارج شد.

ساير ورزشگاه‌هاي حاضر در تبريز فاقد امکانات لازم براي برگزاري مسابقات ليگ برتر بوده و تمام نگاه‌ها به ورزشگاه بنيان ديزل خواهد بود.

تا به اين لحظه باشگاه گسترش فولاد در اين مورد سکوت کرده است و طبيعي است که موافق نباشد که دو تيم تبريزي ديگر در اين ورزشگاه به مصاف حريفان خود روند. زيرا فشار مسابقات مي‌تواند به چمن سبز و مسطح اين ورزشگاه آسيب جدي برساند.

در يک هفته باقيمانده به آغاز ليگ برتر گزينه‌هاي زيادي براي ميزباني گروه‌هاي ماشين‌سازي و تراکتورسازي روي ميز نيست، فشار به روي پيمانکار ورزشگاه يادگار امام براي آماده‌سازي ورزشگاه، معوق شدن بازي تيم‌هاي تبريزي در حالت ميزباني، ميزباني در استان‌هاي هم‌جوار، استفاده مشترک از ورزشگاه گسترش فولاد و آماده‌سازي ورزشگاه اختصاصي تراکتورسازي تنها گزينه‌هاي محدود براي ميزباني تبريزي‌ها است.

آنچه مسلم است هر تصميمي که گرفته شود امتياز ميزباني را از دو تيم تبريزي در شروع ليگ برتر سلب مي‌کند

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 3 + 6

  آخرین اخبار
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
ستارخان به صحنه بازگشت
تبريز تبديل به کارگاه عمراني کلانشهرهاي کشور شده است
  پربازدیدترین اخبار
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
ادارات آذربايجان شرقي امروز باز است
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
تبريز در بند ترافيک: آيا هوشمند سازي حمل و نقل عمومي و فرهنگسازي مي تواند راهگشا باشد؟
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.