احرارخبر: فرماندار شهرستان شبستر گفت: سيل و تگرگ 890 ميليارد ريال به اين شهرستان خسارت وارد کرد که بيشترين خسارت مربوط به کشاورزان و کورههاي آجرپزي وايقان است.
ر، سعيد کاشاني صبح امروز در جلسه ستاد بحران شهرستان شبستر، به منظور ارزيابي خسارات بارشهاي سنگين و طغيان سيلابها در شهرستان شبستر در هفته اخير که با حضور معاون امور آمادگي و مقابله ستاد بحران کشور در شهرستان شبستر تشکيل شد، با ارائه گزارشي از وضعيت اين شهرستان در حادثه اخير اظهار داشت: شدت حادثه سيل در اين شهرستان به حدي بود که محور جاده شبستر – اروميه در دو محور براي مدتي بسته شد.
وي ميزان خسارت وارده را 890 ميليارد ريال عنوان و خاطرنشان کرد: بيشترين خسارت مربوط به کشاورزان و کورههاي آجرپزي وايقان بود که اميدواريم مديران کشوري در جبران اين خسارات مسئولان و مديريت بحران شهرستان را ياري دهند.
نماينده مردم شبستر در مجلس نيز در اين جلسه با اشاره به وقوع حوادث طبيعي در استان آذربايجانشرقي خاطرنشان کرد: استان آذربايجانشرقي در سيل رتبه دوم و در زلزله رتبه سوم را دارد که لازم است مسئولان امر در رتبه بندي مزبور و تخصيص اعتبارات با نقطهسنجي در احقاق حقوق اين استان عنايت داشته باشند.
معصومه آقاپور با اشاره به اينکه در 12 سال اخير خشکسالي نيز اين شهرستان را تحت الشعاع قرار داده است، افزود: مسئولان در تخصيص اعتبارات با مردم صادق باشند و با صداقت که راهبرد خوب مسئولان است با مردم برخورد شود.
وظايف با اختيارات همخواني ندارد
اکبرپور معاون امور آمادگي و مقابله ستاد بحران کشور نيز در اين جلسه با اظهار تاسف از حادثه اخير سيل در شهرستان شبستر اظهار داشت: با توجه به اينکه پنج درصد بودجه کل کشور براي امر حوادث غيرمترقبه تخصيص يافته، متاسفانه با سلب اختيارات از اعتبارات مزبور و واگذاري آن به معاونت برنامهريزي، وظايف با اختيارات همخواني نداشته که اميدواريم اين نقيصه در مجلس دهم برطرف شود.
وي با اشاره به اينکه بخش کشاورزي پوشش بيمهاي دارد، گفت: تلاش ميکنيم آنچه اتفاق افتاده در کنار صدمه ديدگان باشيم و تا حد توان در کاهش آلام مردم تلاش کنيم.
بعد از اين جلسه که مدير کل بحران استان و جمعي از مسئولان استان و شهرستان حضور داشتند از برخي نقاط حادثه سيلزده بازديد به عمل آمد.