احرارخبر: معاون خدمات شهري شهردار زنجان تاکيد کرد: مردم زنجان علاقهاي به استفاده از پل عابرپياده ندارند.
در خصوص احداث پلهاي عابرپياده در مناطق پر خطر زنجان گفت: همواره احداث پلهاي عابرپياده در دستور کار فعاليتهاي شهرداري قرار داشته و هر ساله بر اساس بودجه پيشبيني شده، تعدادي پل عابرپياده در سطح شهر نصب ميشود.
وي افزود: متاسفانه در شهر زنجان اقبال عمومي نسبت به استفاده از پلهاي عابرپياده پايين است و شهروندان عبور از عرض خيابان را به استفاده از پل ترجيح ميدهند.
اين مسئول خاطرنشان کرد: اين اقدام شهروندان سبب ميشود که مسئولان شهرداري به اقداماتي نظير نردهگذاري در خيابان بپردازند تا از مشکلات احتمالي جلوگيري کنند.
معاون خدمات شهري شهردار زنجان اظهار کرد: علاوه بر مسئولان شهرداري و تعهد آنها به نصب پلهاي عابرپياده از مردم نيز درخواست ميشود که براي حفظ سلامت خود از پل استفاده کنند تا اين فرهنگ در بين مردم جا بيفتد.
وي در پاسخ به اينکه يکي از دلايل اقدام مردم به استفاده نکردن از پل عابرپياده مشکل پلههاي آن است و لذا براي استفاده سالمندان و افرادي که مشکل دارند لازم است از پلههاي برقي در پلها استفاده شود، تصريح کرد: هزينه احداث هر پل مکانيزه 1.5 ميليارد تومان است اين در حالي است که پلههاي عادي با 500 هزار تومان احداث ميشوند.
احمدي عنوان کرد: با توجه به هزينههاي فوق ميتوان گفت که ميشود با هزينه احداث هر پل مکانيزه سه پل عادي احداث کرد. همچنين با توجه به اعتبارات محدود شهرداري در سال ميتوان فقط 20 يا 30 پل احداث کرد زيرا هزينه نگهداري پلهاي مکانيزه سالانه 150 ميليون تومان است.
معاون خدمات شهري شهردار زنجان يادآور شد: هماکنون در پي ايجاد پلهاي عابرپياده در نقاط ضروري شهر هستيم تا پس از آن پلهاي موجود براي بالا رفتن به پله برقي مجهز شوند.