احرار خبر: رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجانشرقي بر ايجاد بانک سلولي استان، توليد خودرو با کلاس جهاني، توسعه صنايع فرآوري خشکبار و حبوبات، توسعه معادن کانيهاي غيرفلزي و توسعه گردشگري سلامت در استان تاکيد کرد.
به گزارش احرار خبر، داود بهبودي در جلسه شوراي برنامهريزي استان اظهار داشت: تمام بررسيها نشان ميدهد آنچه در برنامه ششم به عنوان رويکرد اجرايي تدوين شده ميتواند در بستر سند تدبير و توسعه استان ساري و جاري باشد.
وي افزود: در برش کنوني سند تدبير و توسعه استان آسيب شناسي سال 94 و تطبيق افق برنامه ششم با سند تدبير و توسعه در سال 95 را در دستور کار قرار خواهيم داد و تلاش ميکنيم تا پايان ارديبهشت جاري برنامههاي عملياتي سند را با انطباق بر برنامه ششم توسعه ارائه بدهيم.
بهبودي سند تدبير و توسعه استان را داراي 40 هسته کليدي و هم راستا با عناوين تطبيقي برنامه ششم دانست و گفت: پيشتازي اقتصاد دانشبنيان و پيادهسازي و اجراي نقشه جامع علمي کشور يکي از هستههاي کليدي سند تدبير و توسعه به شمار ميرود که پروژههايي مانند ايجاد مراکز رشد واحدهاي فناوري در 17 شهرستان، ايجاد پارک علم و فناوري، ايجاد واحدهاي توليدي دانش بنيان ايجاد واحدهاي مکمل توليد برق، ايجاد شهرکهاي دانش بنيان بيوتکنولوژي، توسعه فناوريهاي زيست پزشکي؛ ايجاد بانک سلولي استان، را در اين جهت در دستور کار داديم.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي مديريت بهرهوري و اشتغال را ديگر هسته کليدي سند تدبير و توسعه اعلام و تصريح کرد: در همين زمينه توسعه محورهاي گردشگري شمال، جنوب و مرکز استان، توسعه گردشگري سلامت، ايجاد مجتمعهاي آب درماني، مجتمع ورزشي، احداث پارک مينياتوري و توسعه مناطق نمونه گردشگري را به مورد اجرا خواهيم گذاشت.
اين مسئول به بهرهبرداري از ظرفيتهاي نيمه تمام و خالي استان، توليد خودرو با کلاس جهاني، توسعه صنايع فرآوري خشکبار و حبوبات، توسعه معادن کانيهاي غيرفلزي، توسعه صنايع عناصر فلزي، توسعه صنايع فولاد آلياژي، مديريت توليد سالم محصولات کشاورزي، اصلاح الگوي کشت، اصلاح تاج درختان گردو، احداث باغ پسته و ... اشاره کرد.
وي با اشاره به هسته کليدي بهبود سبک زندگي و راهاندازي نظام جامع سلامت در استان خاطرنشان کرد: يکي از چالشهاي استانها بحث مشکلات نظام مالي است که در همين زمينه اصلاح و تقويت نظام مالي را در دستور کار داريم.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي افزايش سهم صادرات غيرنفتي استان را از ديگر هستهاي کليدي سند تدبير و توسعه استان عنوان کرد و ابراز داشت: ايجاد مراکز بازاريابي و تحقيق و توسعه بازار و ايجاد تجهيزات و امکانات صادرات فرش دستباف را براي دستيابي به اين مهم انجام خواهيم داد.
بهبودي يادآور شد: ما دو سيستم نظارتي و پايش را براي سند تدبير و توسعه در نظر گرفتهايم و از امروز اطلاعات را به شکل مستمر در قالب اين سيستم نظارتي پايش و پويش خواهيم کرد.