مديرکل مديريت بحران استانداري آذربايجانشرقي با بيان اينکه احياي درياچه اروميه بهبود شرايط اقتصادي منطقه را به همراه دارد، گفت: استفاده ناصحيح از منابع طبيعي در يک کشور آن کشور را به سمت اضمحلال و نابودي پيش ميبرد.
به گزارش احرار به نقل از روابط عمومي منابع طبيعي آذربايجانشرقي، خليل ساعي در مراسم بوتهکاري در حاشيه درياچه اروميه اظهار داشت: در صورت احياي درياچه اروميه بسياري از مشکلات اقتصادي شهرستانهاي حوزه درياچه اروميه حل خواهد شد.
وي ادامه داد: اقدامات خوبي در دولت تدبير و اميد در اين زمينه صورت گرفته و در دو سال اول به عنوان سال تثبيت تراز در نظر گرفته شده و در تلاش به حفظ وضعيت موجود بوديم.
مديرکل بحران استانداري آذربايجانشرقي با اشاره اينکه در صورت عدم احياي درياچه اروميه خطرات جدي متوجه ساکنان اين منطقه به خصوص حاشيه درياچه اروميه خواهد بود، افزود: اقدامات خوبي در منطقه در زمينه کاشت نهال و بوته صورت گرفته اما بايد در زمينه نگهداري نيز با مشارکت مردم توجه جدي شود تا شاهد نتايج خوبي باشيم.
منابع طبيعي نمونه بارز انفال است
امام جمعه شبستر با حضور در اين آيين گفت: همه ما انسانها بايد در برابر نعمات الهي شکرگزار و پاسخگو باشيم.
سيفعلي محمدزاده افزود: در دين مبين اسلام توجه به انفال مورد تاکيد ويژه است و منابع طبيعي نمونه بارز انفال به شمار ميرود.
وي تصريح داشت: بنابرين حفظ و حراست از منابع طبيعي و خدادادي يک تکليف ديني محسوب ميشود و قصور و سهلانگاري در اين مورد يعني نفي انفال که به هيج وجه جايز نيست.
امام جمعه شهرستان شبستر در ادامه افزود: مبحث حفاظت از منابع طبيعي و زيست محيطي بايد به يک فرهنگ عمومي در جامعه تبديل شود.
محمدزاده با اشاره به وظيفه خطير آحاد مردم در اين زمينه گفت: بر همه فرض است که حتي در حد غرس يک نهال در اين زمينه گام بردارند.
وي ادامه داد: حفظ منابع طبيعي در تمام کشورها به خصوص کشورهاي در حال توسعه از جمله موارد مهم است که بايد مورد توجه ويژه مردم و مسئولان باشد.
محمدزاده افزود: با توجه به اهميت اين مقوله ما وظيفه داريم با برنامهريزيهاي خوب در حفظ اين منابع خدادادي براي نسلهاي آينده بکوشيم.
وي اجراي اينگونه طرحها را بسيار خوب ارزيابي کرد و گفت: ما بايد در ناملايمات و سختيها به دنبال راهکارهاي مناسب براي برون رفت از اين وضعيت باشيم.