احرارخبر:رئيس دانشگاه تبريز گفت: براساس آخرين رتبهبندي موسسات بينالمللي 13 دانشگاه از ايران در فهرست يک هزار دانشگاه برتر دنيا قرار گرفتهاند که در اين ميان دانشگاه تبريز در بين دانشگاههاي ايران رتبه چهارم و 492 دنيا را کسب کرده است.
به گزارش احرار به نقل از روابط عمومي دانشگاه تبريز، محمدرضا پورمحمدي در جشنواره جايزه بزرگ جشنواره دانشجويي پويايي و خلاقيت علمي- پژوهشي در تالار دانشکده مهندسي برق و کامپيوتر دانشگاه تبريز، اظهار داشت: اين کار ارزشمند و مقدس براي تشويق دانشجويان در رسيدن به موفقيتهاي بيشتر است و بدينسان اين نوع کارهاي براي کشف و استعداد يابي دانشجويان ضروري است.
وي با تاکيد بر اينکه دانشجويان، قشر فرهيخته و فهيم جامعه هستند و ضروري است براي رسيدن به مراتب بالاتر و موفقيت بيشتر در عرصههاي مختلف در حد امکان از آنان حمايت شود، تصريح کرد: درخشش دانشجويان در جشنوارهها و مسابقه در عرصههاي ملي، منطقهاي و بينالمللي نشان از همت و توانمندي آنها است، و از اين رو براي شکوفايي استعداد و توانمندي آنها بايد در شانشان قدرداني کرد.
رئيس دانشگاه تبريز، افزود: هر اندازه براي توسعه و پيشرفت توليد علم و فناوري با توجه به نياز روز جامعه گام برداريم، اين کار ارزشمند و مفيد است و رشد علمي کشور به برکت انقلاب در سالهاي اخير قابل توجه بوده به طوريکه در گذشته ما بين يک هزار دانشگاه مطرح جهان اسمي از دانشگاههاي ايران نبود ولي امروزه دانشگاه تبريز و چندين دانشگاه کشور در ميان دانشگاههاي مطرح دنيا قرار دارند.
به گفته وي، براساس آخرين رتبهبندي موسسات بينالمللي 13 دانشگاه از ايران در فهرست يک هزار دانشگاه برتر دنيا قرار گرفتهاند که در اين ميان دانشگاه تبريز در بين دانشگاههاي ايران رتبه چهارم و 492 دنيا را کسب کرده است.
پورمحمدي، با اشاره به رشد شتابان علمي کشور در عرصه هاي مختلف، اضافه کرد: به همت اساتيد و دانشجويان، در حال حاضر 6/1 درصد توليدات علمي جهان در اختيار اساتيد و محققان ايران است.
حميد احمدي، دبير جشنواره نيز در اين آيين با اشاره به اينکه اين جشنواره به منظور تجليل از دانشجويان اين دانشگاه با سوابق برجسته علمي- پژوهشي صورت گرفته است، تصريح کرد: تمام دانشجويان مقاطع تحصيلات تکميلي کارشناسي ارشد و دکتري دانشگاه تبريز و فارغ التحصيلاني که بيش از شش ماه از تاريخ فارغ التحصيلي آنها سپري نشده بود، ميتوانستند در اين جشنواره شرکت کنند.
به گفته وي، بعد از فراخوان، 42 اثر از چهار گروه عمده علمي فني- مهندسي، علوم پايه، علوم انساني و کشاورزي و دامپزشکي با استانداردهاي بالاي علمي دريافت و بعد از داوري 12 اثر به عنوان آثار برگزيده انتخاب شد.
لازم به توضيح است؛ نعيمه ماشينچي، علي بوداغي، حسن قاسمي، ناصر شوکتي، مهديه صفرپور، مرتضي تاکي، فزراد محمدخاني، محمدرضا افشار مقدم، سارا لالي، صياد نوجوان و مرتضي نظري به عنوان دانشجويان برگزيده گروههاي علمي علوم انساني، فني مهندسي، علوم پايه،کشاورزي و دامپزشکي و مهرانگيز فتحينيا به عنوان دانشجوي برگزيده گروه علوم پايه و برگزيده کل دانشگاه انتخاب و از آنان تجليل شد.