1394/10/24 - 7 : 41
کد خبر: 10364
«ديوار مهرباني» به «کلبه مهرباني» تبديل شد/شهرجديد سهند، پيشگام ايجاد کلبه مهرباني
احرار خبر: همزمان با روزهايي که در برخي از نقاط کشور عشق، روي ديوارهاي مهرباني تقسيم مي‌شود، شهروندان ومسئولان سهندي با ابتکار جديد اين ديوار را به کلبه مهرباني تبديل کردند.

 اين روزها در فضاي مجازي ديوارهاي زيادي «مهربان» لقب گرفته‌اند، ولي مردم شهر سهند آذربايجان شرقي اين ابتکار را به کلبه مهرباني تبديل کردند تا لباسي از اين جنس را بر تن نيازمنداني بپوشانند که در همين نزديکي‌ها زندگي مي‌کنند و بگويند اينجا مهرباني است و عشق و گرما، آن هم در روزهايي که زور آفتاب به گرم کردن زمين نمي‌رسد.

ديوار مهرباني بهانه اي است براي نشان دادن مهرباني مردم به يکديگر و اينکه نشان دهيم که در اين عصري که همه آن را عصر فراموشي ارزش‌ها مي‌دانند، هنوز هم انسانيت زنده و مهرباني و محبت در دل‌ها خصوصاً دل‌هاي سهندي‌ها موج مي زند.

کلبه اي که مهرباني را بين مردم تقسيم مي‌کند

طرح ديوار مهرباني در برخي از شهرها به همت شهرداري و شوراي اسلامي شهر شکل گرفته  که داراي شعار «نياز نداري بذار، نياز داري بردار» است که در سراسر جهان علاوه بر بازتاب، تأثير قابل توجهي داشته است.

امروز طرح کلبه مهرباني شهرداري سهند با مشارکت شهروندان نيکوکار در اين شهر راه اندازي شد که سهندي‌ها حتي يخ کردن‌هاي زمستانشان را هم شريک شدند به اميد اينکه لباس مهر برتن همه مان باشد، شايد اين زمستان براي خيلي‌ها گرم‌ترين زمستان عمرشان باشد، شايد هم براي خيلي‌ها مهربان‌ترين ديوار شهر، پناهگاهي باشد تا از گرما در زمستان استفاده کنند.

اين کلبه، همه مردم را  اعم از دارا و ندار به سوي خود مي‌کشاند، دارا از کنار اين ديوار مي‌گذرد و ذره‌اي از مهرباني‌اش را به گوشه‌اي از ديوار آويز مي‌کند و ندار، بي منت و بدون تحقير از اين مهرباني بهره‌مند مي‌شود و به اين صورت، اين کلبه، مهرباني خود را بين مردم شهر جديد سهند تقسيم مي‌کند.

اساس راه اندازي کلبه مهرباني، حفظ کرامت انساني است

علي علمي رئيس شوراي اسلامي شهر سهند درحاشيه  مراسم افتتاحيه کلبه مهرباني در گفت‌وگو با خبرنگار تسنيم در اسکو، اظهارداشت: رسيدگي به نيازمندان و افراد بي بضاعت جامعه وظيفه  افراد توانمند  و مسئولين  جامعه  است که طرح راه اندازي کلبه مهرباني با محوريت حفظ کرامت انساني و مشارکت افراد خير و نيکوکار و با همکاري شهرداري و شوراي اسلامي سهند اجرا شده است.

رئيس شوراي اسلامي شهر سهند با بيان اينکه در اين کلبه شهروندان به طور خود جوش و مردمي اقلام مازاد نياز خود را به صورت رايگان به افراد نيازمند جامعه اهداء مي‌کنند تا در فصل سرد زمستان گرمي بخش قلوب افراد نيازمند باشند، افزود: کمک و ياري به همنوع از توصيه ها و سفارشات دين مبين اسلام است که کمک به ديگران و افراد نيازمند، تنها محدود و مختص به افراد بخصوص و سازمان‌ها نبوده و همه مي‌توانند در حد وُسع خود به کساني که نيازمند ياري هستند، امداد رساني نمايد.

وي ترويج فرهنگ دستگيري از افراد نيازمند و کمک به قشر بي بضاعت جامعه را يکي از برنامه‌هاي فرهنگي شهرداري و شوراي اسلامي شهر سهند عنوان کرد و گفت: جهت دستيابي به شهر سالم و زندگي سالم، تأمين نيازهاي اوليه افراد جامعه از اولويت‌هاي مديريت شهري محسوب شده و در اين راستا خيرين و شهروندان نيکوکار داوطلب، مي‌توانند براي اهداء لوازم، پوشاک و حمايت‌هاي مادي خود در اين طرح شرکت نموده و براي کسب اطلاعات بيشتر با روابط عمومي شهرداري و شوراي اسلامي اين شهر تماس بگيرند.

در اين دنياي ماشيني هنوز مهرباني و نوع‌دوستي بين مردم يخ نزده است

از مقابل ساختمان شهرداري سهند به سمت کلبه اي مي‌روم که حالا به نام مهرباني ميان سهندي‌ها شناخته‌شده، يکي از جوانان آن محله که متوجه مي‌شود خبرنگار هستم، علاقه‌مند مي‌شود که مصاحبه کند اسمش حسين محمدزاده است که مي‌گويد، اين طرح بسيار خوبي است، چرا که مي‌تواند به کمک خيلي‌ها بيايد به ويژه در شهري که ممکن است که همه همديگر را بشناسند اين امر باعث مي‌شود افراد بدون نام بروند، هرچه مي‌خواهند بردارند.

از وي در مورد استقبال شهروندان  از اين طرح سؤال مي‌کنم  که مي‌گويد: شايد در ابتدا اين امر، موضوعي دور از ذهن باشد اما قطعاً به مرور نهادينه مي‌شود آن وقت همه مي‌آيند و در اين طرح شرکت مي‌کنند.

وي درباره ميزان توجه شهروندان به اين کلبه، مي‌گويد: به هرحال  اين کلبه يک حرکت خوب مردمي است که هرچند نتواند گره زيادي از مشکلات نيازمندان رفع کند اما حداقل يک تلنگري است که هرکس هرچقدر برايش مقدور هست به ديگران کمک کند.

قاسم کاظمي ديگر شهروند سهندي مي‌گويد: من اول اين طرح را در اينترنت و شبکه‌هاي اجتماعي ديدم  و فکر مي‌کنم اولين شهر، شيراز بود، روزي که ديدم در شيراز اين کار انجام شده و البته موفق هم بوده‌اند اميدوار بودم که اين حرکات در تمام نقاط کشور عزيزمان گسترش يابد.

 ديوارهاي سنگي، سيماني و آجري که روزي تنها تکيه‌گاه نيازمندان خسته بودند حالا در اين سرماي استخوان سوز زمستان تبديل به گرما و اميدي براي دستان يخ‌زده آن‌ها شده‌اند، گرمايي که نشان مي‌دهد که در اين دنياي ماشيني و فنّاوري هنوز مهرباني و نوع‌دوستي بين مردم يخ نزده است.

منبع: تسنيم

گزارش از سعيد رنجبر پرنياء

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 2 + 5

  آخرین اخبار
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
ستارخان به صحنه بازگشت
تبريز تبديل به کارگاه عمراني کلانشهرهاي کشور شده است
  پربازدیدترین اخبار
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
ادارات آذربايجان شرقي امروز باز است
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
تبريز در بند ترافيک: آيا هوشمند سازي حمل و نقل عمومي و فرهنگسازي مي تواند راهگشا باشد؟
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.