1394/08/24 - 14 : 47
کد خبر: 7539
دولت جاي تمرکز بر وام‌ خودرو به ارائه تسهيلات توليدي بپردازد
احرار خبر: عضو هيئت رئيسه مجلس با بيان اينکه 70 درصد پروژه‌هاي عمراني ناقص هستند گفت: دولت به جاي متمرکز شدن بر وام‌هاي خودرو به ارائه تسهيلات توليدي و حمايتي بپردازد و از متقاضيان اشتغال در کشور حمايت کرده و آنها را بي‌پناه رها نکند.

به گزارش احرار خبر به نقل از دفتر ارتباطات مردمي نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس، محمدحسين فرهنگي با بيان اينکه امروز بيش از هر روز ديگري نيازمند وحدت هستيم، اظهار داشت: صدا و سيما، رسانه‌هاي رسمي و غيررسمي اعم از مکتوب و مجازي بايد به اين مهم توجه کرده و التزام مورد نياز را داشته باشند.

نماينده مردم تبريز، اسکو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي در ادامه با بيان اينکه خلاءهاي قانوني و ضعف در نظارت‌ها باعث شده است وحدت ملي به شدت آسيب‌پذير شود، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب در سخنان اخير خود با تأکيد بر تمدن نوين اسلامي و معرفي آن به جهانيان تأکيد کردند آنچه اين ايده را محقق مي‌کند، همبستگي است نه پيام‌هاي ضدهمبستگي؛ توجه به قوميت‌هاي مختلف کشور و اعتماد به آنها برخلاف تصور برخي، باعث افزايش انسجام و سرمايه اجتماعي مي‌شود.

وي افزود: در قانون مجازات اسلامي براي توهين به فرد در ماده 608 و توهين به مقامات دولت در ماده 609 و حتي توهين به کودک در ماده 619 جرم‌نگاري شده و براي آنها مجازات تعيين شده است اما براي توهين به ميليون‌ها انسان هيچ حکم قانوني وجود نداشته و دادستان هم به اين قضيه به عنوان مدعي‌العموم ورود پيدا نمي‌کند و مسئولاني مانند مسئولان صداوسيما نيز نظارت کاملي برا اقدامات زيرمجموعه‌هاي خود ندارند که اين آسيب جدي است.

فرهنگي در ادامه با بيان اينکه در سال 85 در مجلس نسبت به اين مهم ورود پيدا کرديم، عنوان کرد: اما در مجلس و قواي ديگر نسبت به آن استقبال نشد در حالي که نبايد گفته شود توهين امر مبهمي است که در استفساريه مصوب 1379، توهين تعريف و به تشخيص قاضي منوط شده و عرفيات جامعه مبناي آن قرار گرفته است.

اين عضو کميسيون عمران مجلس نهم در ادامه به يکي از مطالب سعدي اشاره کرد و يادآور شد: يکي از فقرا در قلب زمستان به نزد رئيس روستا رفت و ثناي او را گفت «تا پولي بگيرد»، کدخدا فرمود «تا جامه از او برکندند و از ده بيرون کردند؛ مسکين برهنه به سرما همي رفت و سگان در قفاي وي افتادند که او خواست تا سنگي بردارد و سگان را دفع کند، زمين يخ بسته بود عاجز شد و گفت اين چه بد فعل مردم اند سگ را گشاده و سنگ را بسته اند؛ حکايت امروز اقوام عزيز و شريف ايران نيز همين است سنگ ها را بسته و سگ ها را رها کرده اند اين در حالي است که در اشعار ما آمده است: "بني آدم اعضاي يک پيکرند که در آفرينش ز يک گوهرند، چو عضوي به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار".

ما نمي‌توانيم از پرواز پرندگان بالاي سر خود جلوگيري کنيم اما مي‌توانيم از لانه کردن آنها در خانه خودمان پيشگيري کنيم

وي ادامه داد: به همين مناسبت به شبکه‌هاي اجتماعي متنوع هم اشاره مي‌کنم که اين شبکه‌ها در حالت برزخ قرار دارند که اقدام کنترلي براي آنها وجود ندارد و در کنار آثار و نسخ گسترده، امکاني براي جرم سفيد ايجاد شده است از اين رو خلاء ارزش‌گذاري باعث شده تا هيچگونه نظارتي وجود نداشته باشد.

فرهنگي اضافه کرد: ما نمي‌توانيم از پرواز پرندگان بالاي سر خود جلوگيري کنيم اما مي‌توانيم از لانه کردن آنها در خانه خودمان پيشگيري کنيم، در بومي سازي اين ابزارهاي نوين نيز مي‌تواند خلاءها را پوشش داد و آنها را نظارت پذير کرد.

عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: متأسفانه تشويش اذهان گسترده در خصوص جايگاه نمايندگي مجلس در جريان است و نمايندگان به طور گسترده با انگيزه‌هاي مختلف در معرض انتقادهاي نادرست و پردازش هاي نامناسب قرار مي گيرند اين در حالي است که نمايندگي مردم در هر دوره 4 ساله است و تخطئه آن باعث کاهش مشارکت مردم در انتخابات مي شود که نهادهاي مسئول بايد تمهيدات مناسب داشته باشند.

وي با بيان اينکه رکود اقتصادي باعث توسعه شکاف طبقاتي مي‌شود و در اين خصوص به دولت هشدار مي‌دهم که تنها ارائه بسته به صورت شفاهي و مجمل کافي نيست، گفت: بايد با نگاهي صحيح به راهبرد و چشم انداز اقتصادي و اجتماعي کشور اقدامات اجرايي سريعي تدوين شود و از فشار مالياتي مضاعف بر فعالان اقتصادي که داراي توان اقتصادي اندکي هستند اجتناب شود که در بسته اعلام شده از اين موارد خبري نيست.

فرهنگي ادامه داد: 70 درصد پروژه‌هاي عمراني ناقص هستند دولت به جاي متمرکز شدن بر وام‌هاي خودرو به ارائه تسهيلات توليدي و حمايتي متمرکز شود و از متقاضيان اشتغال در کشور حمايت کرده و آنها را بي‌پناه رها نکند، در اين زمينه مصوبه مجلس داشتيم و به علت مخالفت تمام قد دولت، چند سال است در مجلس خاک مي‌خورد و نهايي نمي‌شود، همچنين در مورد جمعيت سالخورده و کهنسال کشور نيز بايد برنامه داشت که نه دولت نه مجلس و نه نهادهاي 26 گانه به آن اهتمام نمي‌ورزند.

نماينده مردم تبريز در مجلس با اشاره به اين مطلب که رشد خيره کننده حضور بانوان در حوزه‌هاي مختلف علمي و ورزشي جاي تشکر دارد و حضور موفق آنها در صحنه هاي مختلف ورزشي و المپيک با حفظ ارزش هاي اسلامي بيانگر توانمندي‌هاي بانوان ارجمند در کشور است و از وزارت ورزش و جوانان براي اين مهم نيز قدرداني مي کنيم.

وي همچنين به افزايش جمعيت در استان آذربايجان شرقي و کسب رتبه نخست در کشور در 6 ماهه گذشته اشاره و بيان کرد: توجه اهالي استان به تأکيدات رهبري با ارزش بوده است و بر اين اساس است که افزايش مواليد باعث جلوگيري از ناقص شدن خانواده ها و بهبود نظام خويشاوندي و کاهش ميانه سني جمعيتي و رشد بالقوه نيروهاي شاغل و تحکيم روابط خانوادگي مي شود.

عضو کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي  خاطرنشان کرد: از دولت مي خواهم به تعهدات خود در ديدار عمومي رئيس جمهور در خصوص آزاد راه تبريز عمل کنند که در مصوبات استان نيامده است.

 

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 2 + 7

  آخرین اخبار
اثر جديد استاد خياباني با عنوان «باجي» منتشر شد
ضرورت حمايت از تيم تراکتور در رقابت‌هاي آسيايي
انفجار گاز در تبريز يک مصدوم بر جاي گذاشت
مصرف بي‌ رويه برق؛ بحران‌ ساز خاموشي در تابستان و زمستان!
آخرين وضعيت محورهاي مواصلاتي آذربايجان شرقي
توقف تراکتور برابر ذوب‌آهن/ روند ناکامي سرخ هاي تبريز ادامه دارد
تعاوني‌ها پيشران اشتغال پايدار در مدل محله‌محور؛ هدف اصلي: تقويت سفره مردم*
افزايش سهم استان‌ از منابع بانکي
خداداد عزيزي: سبک بازي صلاح شبيه جواني من است
تخفيف 40 درصدي بليت آسيايي به هواداران تراکتور
  پربازدیدترین اخبار
افزايش سهم استان‌ از منابع بانکي
تعاوني‌ها پيشران اشتغال پايدار در مدل محله‌محور؛ هدف اصلي: تقويت سفره مردم*
مصرف بي‌ رويه برق؛ بحران‌ ساز خاموشي در تابستان و زمستان!
کليه مدارس آذربايجان‌ شرقي 21 و 22 و 23 آذرماه تعطيل شد
ضرورت حمايت از تيم تراکتور در رقابت‌هاي آسيايي
آخرين وضعيت محورهاي مواصلاتي آذربايجان شرقي
توقف تراکتور برابر ذوب‌آهن/ روند ناکامي سرخ هاي تبريز ادامه دارد
خداداد عزيزي: سبک بازي صلاح شبيه جواني من است
اثر جديد استاد خياباني با عنوان «باجي» منتشر شد
انفجار گاز در تبريز يک مصدوم بر جاي گذاشت
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.