احرار: مديرکل صمت آذربايجان شرقي در رويداد ملي «از هوش مصنوعي تا تحول ديجيتال» ويژه صنعتگران و مديران کسبوکار گفت: «بايد اتاق بازرگاني و خانه صنعت و معدن به طور ويژه ورود کنند و در دانشگاهها دفاتري داشته باشند تا ارتباط بيشتري بين صنعت و دانشگاه برقرار شود.»
.
در اين رويداد، صابر پرنيان، مديرکل صمت استان آذربايجان شرقي، به چالشهاي موجود در حوزه گمرک، ديپلماسي اقتصادي، تأمين مواد اوليه و قيمت تمامشده اشاره کرد و همچنين انتقاد خود را از حضور کم صنعتگران در اين همايش ابراز کرد.
وي ادامه داد: «جاي صنعتگران استان در اينجا خالي است. دانشگاه بايد به فکر توليد و تبديل ايدهها به ثروت باشد. ما بايد همبستگي و پيوستگي در توليد را تقويت کنيم.»
پرنيان همچنين به انقلابهاي صنعتي اشاره کرد و گفت: «امروز در انقلاب صنعتي چهارم، که شامل هوش مصنوعي و دادههاي بزرگ است، شرکتهاي سريع شرکتهاي کند را ميبلعند. اگر شرکتي نتواند با تحولات سريع فناوري همگام شود، از بين خواهد رفت.»
وي همچنين به مشکلات اقتصادي کشور اشاره کرد و گفت: «ما دنبال کار اقتصادي هستيم، دنبال توليد ثروت و معيشت بهتر مردم هستيم. ما ميخواهيم کشور آباد و پيشرفتهاي داشته باشيم که از منابعش به درستي استفاده کند.»
گفتني است متخصصان برجسته کشوري در حوزه هوش مصنوعي، علوم داده و فناوريهاي نوين از جمله بابک نجار اعرابي، استاد تمام هوش مصنوعي وعضو هيئت علمي دانشگاه تهران؛ محمد شکوهييکتا، استاد علم داده دانشگاه استنفورد و دانشمند ارشد علم داده مايکروسافت و اپل؛ مسلم تقيزاده، پژوهشگر هوش مصنوعي دانشگاه تهران؛ سيد مير ابوالحسن واعظي، عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي شريف، فارغالتحصيل دانشگاه MIT و پژوهشگر ارشد در دانشگاههاي Stanford و Cornell؛ ابراهيم مولائي، پژوهشگر هوش مصنوعي و رسانههاي نوين و دبير علمي رويداد؛ ازجمله سخنرانان علمي اين برنامه بودندص