احرار خبر: استاندار آذربايجانشرقي گفت: در اين سفر پيشنهاد جديد مالياتي مطرح شد و از طرف اتاق بازرگاني تبريز پيشنهاد شد که اگر مقدور است تا پايان دولت اول تدبير و اميد قانون جديد مالياتي را مسکوت کند.
به گزارش احرار خبر، اسماعيل جبارزاده در مراسم تجليل از صادرکنندگان برگزيده ملي و استاني آذربايجانشرقي، با بيان اينکه در صادرکنندگان و توليدکنندگان استاني در سختترين شرايط موفقيتهاي بزرگي را به دست آوردند، اظهار داشت: دوستاني که صادرات انجام دادند و توانستند پولهاي صادراتي را به کشور برگردانند بايد در تاريخ ثبت شود.
استاندار آذربايجانشرقي ادامه داد: در حالي که دنيا با فشار زياد به ايران موجب مشکلات فراواني شد اما فعالان اقتصادي با تلاش خود موانع را برداشتند و علاوه بر تامين نياز داخلي به خارج نيز صادرات کردند.
وي با بيان اينکه رقابت با سودهاي بالاي بانکي امري دشوار است، تاکيد کرد: موفقيتهاي فعلي در سختترين شرايط اقتصادي رخ داده و با وجود تحريمهاي مختلف بانکي و خارجي به اين سطح رسيدهايم.
جبارزاده تصريح کرد: در شرايطي که کشور در بدترين شرايط بود با مذاکرات عزتمندانه دولت تدبير و اميد به شرايط بهتري رسيديم.
استاندار آذربايجانشرقي با اشاره به برنامه سفر ستاري، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور به تبريز گفت: با شهيد ستاري و فرزند وي همراهي و همکاري در سالهاي گذشته داشتهايم و در اين سفر پيشنهاد جديد مالياتي مطرح شد و از طرف اتاق بازرگاني تبريز پيشنهاد شد که اگر مقدور است تا پايان دولت اول تدبير و اميد قانون جديد مالياتي را مسکوت کند.
وي بيان کرد: بخش خصوصي استان و تبريز به نمايندگان خود در مجلس شوراي اسلامي پيشنهاد کرد که اين قانون را موقتا مسکوت بگذارد و پس از اينکه شرايط اقتصادي کمي بهتر شد پرداخت ماليات صورت گيرد.
جبارزاده در ادامه سخنان خود با بيان اينکه دولت و ملت جدا از هم نيست، گفت: دغدغه ما توسعه پايدار و تحقق اقتصاد مقاومتي است و همه موافق کاهش و حتي قطع وابستگي به نفت است که با رويکرد دولت اين اتفاق رخ داده و 20 درصد درآمدهاي دولت وابسته به نفت است.
وي تصريح کرد: اتاق بازرگاني و بخشهاي مردمي بازوان دولت هستند تا دولت را در اداره کردن کشور به دولت کمک کنند و بر همين اساس توسعه صادرات غيرنفتي يکي از درخواستهاي دولت از بخش خصوصي است.
جبارزاده اتاق بازرگاني تبريز را اتاق فکر اقتصادي و تجاري دانست و گفت: پيشنهاد ميکنيم تا در کنار اتاق بازرگاني مجموعهاي از اتاق ايدهپردازي شکل گيرد و تمام مباحث قانوني و موانع توسعه صادراتي را مورد بررسي قرار دهد.
يکي از مزيتهاي دولت فعلي اين است که گوش شنوا دارد/ در ارزيابي مديران کمک به صادرکنندگان منظور ميشود
وي خاطرنشان کرد: يکي از مزيتهاي دولت فعلي اين است که گوش شنوا دارد و اين فرصت که صاحبنظران توليد بتوانند راهحل ارائه دهند يک فرصت مغتنم است و دولتمردان همه پيشنهادات را ميپذيرند.
وي گفت: نبايد تنها به طرح موضوع اکتفا کرد و راهحلها را مطرح کرد و توجه دولت به پيشنهادات در شرايطي بود که در دولت قبلي بخش خصوصي نميتوانستند تا اين اندازه به بيان نظرات خود بپردازند.
جبارزاده يادآور شد: در تلاش هستيم تا آذربايجانشرقي را به عنوان يکي از مراکز نمونه صادراتي کشور مبدل کنيم و تمام مديران استاني نيز موظف به کمک به صادر کنندگان هستند و در ارزيابيهاي خود به اين امر توجه جدي داريم.
وي خاطرنشان کرد: توافقات و مذاکراتي را براي ورود به بازارهاي جديد انجام دادهايم اما اگر بخش خصوصي در اين زمينه پيشقدم نشود خودمان در اين زمينه پيشگام خواهيم شد.
استاندار آذربايجانشرقي گفت: بازار روسيه از طريق جمهوري آذربايجان و ورود به بازار 40 ميليارد دلاري براي ما مهيا شده و منتظر هستيم تا عملکرد بخش خصوصي استان را بسنجيم.