1404/01/20 - 22 : 47
کد خبر: 62867
شهردار تبريز خبر داد:
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
احرار: شهردار تبريز، به همراه اعضاي شوراي اسلامي شهر از پروژه‌هاي مسيرگشايي خيابان 45 متري شهيد آيت الله آل‌هاشم، پروژه تملک باغ ميوه واقع در شهرداري منطقه يک و پروژه استخر ستارخان بازديد کرده ودر جريان آخرين وضعيت اين پروژه ها قرار گرفت.

يعقوب هوشيار شهردار تبريز در حاشيه بازديد از روند عمليات اجرايي پروژه مسيرگشايي شهيد آيت الله آل‌هاشم اظهار کرد: پروژه خيابان 45 متري شهيد آل‌هاشم به عنوان مهم‌ترين پروژه مسيرگشايي و بازآفريني شهري با هزينه‌اي بالغ بر يک هزار ميليارد تومان در مراحله پاياني زيرسازي فاز سوم خود قرار دارد.   

وي ادامه داد: اجراي اين پروژه يکي از مهم‌ترين طرح‌هاي عمراني و ترافيکي تبريز به‌شمار مي‌رود که نقش مؤثري در بهبود عبور و مرور شهري و کاهش بار ترافيکي مناطق شمالي شهر ايفا خواهد کرد.   

شهردار تبريز با تأکيد بر عزم مديريت شهري براي تسريع در تکميل پروژه‌هاي عمراني افزود: تلاش مي‌کنيم تا با اتمام سريع‌تر اين مرحله، زمينه آغاز عمليات آسفالت‌ريزي و بهره‌برداري از خيابان در آينده‌اي نزديک فراهم شود.   

يعقوب هوشيار خاطرنشان کرد: اين پروژه به طول ???? متر و عرض ?? متر، در سه فاز عملياتي و با تملک ??? ملک مسکوني و تجاري آغاز شده و پس از طي مراحل تملک هم‌اکنون در آستانه بهره برداري قرار دارد.

هوشيار ‌همچنين در ادامه در حاشيه بازديد پروژه استخر آتش نشاني ستارخان گفت: اين پروژه در بافت متراکم شهري و در مساحت 3 هزار و 200 مترمربع با هزينه‌اي بالغ بر يک هزار و دويست ميليارد ريال به ايستگاه پاياني رسيده و آماده بهره برداري است.

شهردار تبريز اضافه کرد: اين پروژه ورزشي که در چندين سال گذشته راکد مانده بود، با اهتمام ويژه به حوزه ورزش و سلامت شهروندي باهدف نشاط افزاش آماده‌بهره برداري شده است.

هوشيار همچنين با اشاره به انتخاب تبريز به‌عنوان پايتخت محيط زيستي کشورهاي آسيايي اظهار کرد: برنامه‌هاي کلان متنوعي در حوزه محيط زيست در سال جاري اجرا خواهد شد که توسعه فضاي سبز به همراه تملک و احياي باغات در اولويت نخست امسال شهرداري قرار دارد.   

وي با اشاره به اينکه هريک از مناطق دهگانه امسال مکلف شده اند يک باغ ميوه تملک کنند، تصريح کرد: با برنامه‌ريزي براي تملک باغ ميوه در نقاط مختلف شهر و اختصاص بودجه ويژه براي اين منظور، نخستين باغ ميوه با مساحت 15 هزار مترمربع توسط شهرداري منطقه يک احداث خواهد شد که بخش عمده‌اي از تملک آن انجام شده است.

شهردار تبريز همچنين با بازديد از روند اجراي تقاطع غيرهمسطح شهيد علي‌نژاد يادآور شد: عمليات عمراني اين پروژه با هدف اتصال خيابان کوثر شرقي به خيابان شهيد علي‌نژاد بي وقفه در حال اجرا است.

يعقوب هوشيار با بيان اينکه اين پروژه به‌منظور تسهيل تردد خودروها و کاهش بار ترافيکي منطقه کوثر شرقي در دستور کار قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: اين‌ زيرگذر به طول 47 متر و عرض دهانه 9 متر با استفاده از سازه و عرشه بتني در حال ساخت بوده و تاکنون بخش قابل‌توجهي از عمليات خاکبرداري انجام شده است.

  •  
  •  
  •  

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 5 + 4

  آخرین اخبار
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
دستگيري سارق احشام در تبريز
توقف تراکتور در کوير
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمين اجتماعي 30 و 31 فروردين/ زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازي
6 طبقه ساخت و ساز غيرمجاز با حکم قضائي در محله بيلانکوه تخريب شد
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
ريل گذاري براي تامين مسکن اصحاب فرهنگ،‌ هنر و رسانه
  پربازدیدترین اخبار
6 طبقه ساخت و ساز غيرمجاز با حکم قضائي در محله بيلانکوه تخريب شد
اعتبار کالابرگ دهک‌هاي اول تا سوم واريز شد
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمين اجتماعي 30 و 31 فروردين/ زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازي
دستگيري سارق احشام در تبريز
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
توقف تراکتور در کوير
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.