احرار: شهردار تبريز برنامه هاي کلان زيست محيطي اين شهر به عنوان پايتخت محيط زيست کشورهاي آسيايي را تشريح کرد.
يعقوب هوشيار صبح روز يکشنبه در نخستين جلسه برنامهريزي براي تحقق اهداف «تبريز پايتخت محيط زيست کشورهاي آسيايي» با بيان اينکه مشکلات زيست محيطي شهر با اهمال کاري در سالهاي قبل به مراحل حساس رسيده، تاکيد کرد: افزايش سرطان و ناهنجاريهاي اجتماعي در تبريز از جمله مسائل جدي است که بايد هر چه سريعتر به آنها رسيدگي شود.
وي همچنين با اشاره به آمار گردشگري استان در تعطيلات نوروزي، افزود: از ?? اسفند تا ?? فروردين، ? ميليون و ??? هزار نفر از استان آذربايجان شرقي بازديد کردهاند که ?? درصد اين بازديدها مربوط به تبريز بوده است که اين امر نشانگر پتانسيل بزرگ تبريز در جذب گردشگر است.
هوشيار در بخش ديگري از سخنان خود به اقدامات اساسي در حوزه پسماند اشاره کرد و گفت: کاهش 60 درصدي دفن زباله و حذف لندفيلهاي قديمي تا پايان سال هدفگذاري شده است.
وي همچنين از برنامههاي شهرداري در حوزه حملونقل و سلامت خبر داد و افزود: توسعه خط دوم مترو، افزايش ظرفيت مسافرگيري خط اول مترو، نصب دوربينهاي نظارتي در سطح شهر و اجراي نوبتدهي الکترونيک در مراکز درماني از جمله اقداماتي است که در دستور کار قرار دارد. همچنين، راهاندازي «زنگ سلامت» در 300 مدرسه دولتي به منظور ارتقاي آگاهي عمومي در خصوص مسائل بهداشتي در دستور کار است.
شهردار تبريز در ادامه از پروژههاي کلان زيستمحيطي در دست اجرا نظير احداث بزرگترين مرکز گل و گياه و گلخانههاي پيشرفته تا شهريور ماه و راهاندازي نمايشگاه بينالمللي گل و گياه در ائلگلي تا مرداد ماه خبر داد.
وي همچنين از احداث ?? باغ ميوه ارگانيک با عرضه مستقيم محصولات تا پايان ارديبهشت خبر داد.
هوشيار با تأکيد بر لزوم همکاريهاي فرابخشي، اظهار کرد: شهرداري، بخش خصوصي، ادارات دولتي، مراکز غير دولتي و مراکز علمي بايد در کنار هم بهمنظور اجرايي کردن برنامههاي زيستمحيطي همکاري کنند. بهعلاوه، بايد از حمايتهاي مالي بينالمللي براي انجام پروژههاي زيستمحيطي بهرهبرداري کنيم