احرار: استاندار آذربايجان شرقي با بيان اينکه در مواجهه بين خبرنگاران با مديران دولتي طرف خبرنگاران خواهد بود، افزود: اگر مشکلي بين خبرنگاران و اصحاب رسانه با مديران دستگاههاي اجرايي به وجود بيايد، من طرف رسانه ها را خواهم گرفت.
بهرام سرمست امروز 23 ديماه، در نشست هم انديشي مسئولين انجمن هاي صنفي رسانهاي استان با وي بيان کرد: در طول تاريخ برخي نگاههاي امنيتي به آذربايجان شرقي وجود داشته، اما تاکيد مديريت ارشد استان بر لزوم نهادينه شدن نگاهي واقع گرايانه و متعادل است.
وي با بيان اينکه از رسانه ها انتظار مي رود به تقويت فضاي واقع بينانه در استان کمک کنند، گفت: حمايت از توليد و پيگيري طرح هاي عمراني در اولويت قرار دارد.
وي با بيان اينکه برخي نگاه ها به آذربايجان شرقي ناشي از کم اطلاعي است، گفت: از اصحاب رسانه انتظار مي رود در راستاي تقويت نگاه واقع بينانه در فضاي رسانه، مديريت استان را کمک کنند.
وي به برخي از پروژه هاي مهم استان اشاره کرد و گفت: انتقال آب ارس به تبريز يک طرح راهبردي است که از اولين روز مسئوليتم در آذربايجان شرقي پيگير تکميل آن هستيم.
استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه پروژه هاي راه استان مشکل جدي دارند، ادامه داد: وقتي از زنجان وارد آزاد راه تبريز ميشويم، محروميت و جدا افتادگي کاملا لمس مي شود و پيگير آن هستيم بهسازي آسفالت و روکش اين کريدور اجرايي شود.
وي تصريح کرد: در مديريت استان فرايندها چهار ساله تعريف شده و اصل بر اين است که کارهاي پوپوليستي و پروپاگاندايي دنبال نشوند.
وي اضافه کرد: تکميل آزادراه هاي تبريز- اروميه و تبريز- بازرگان به جد دنبال ميشود و معتقديم از تمام ظرفيت ها براي تحقق اين مهم بايد استفاده کرد و مهم نيست انجام و اتمام آنها بنام چه کسي تمام شود.
سرمست با تاکيد بر اينکه آذربايجان شرقي در حوزه ريلي داراي ضعف هايي است، گفت: اتصال ايستگاه راه آهن خاوران به ايستگاه مرکزي تبريز، اولويت دارد و اتصال آن به چشمه ثريا از برنامه هاي مهم استان در زمينه پروژه هاي ريلي است.
وي خاطرنشان کرد: متاسفانه طول عمر برخي از پروژه هاي عمراني از طول عمر مجريان آنها بيشتر است.
وي به پروژه هاي عمراني نيمه تمام تبريز اشاره کرد و گفت: هيچ شهري به اندازه تبريز داراي پروژه هاي ناتمام نيست و راهبرد مديريت استان مبتني بر تعيين تکليف اين پروژه هاست.
استاندار تاکيد کرد: براي جذب سرمايه گذاري در استان، اعتقاد، انگيزه و برنامه وجود دارد و از همه سرمايه گذاران در آذربايجان شرقي حمايت مي کنيم.
وي ادامه داد: در کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان در قالب «سه شنبه هاي اقتصادي» از کارخانه هاي موفق و داراي طرح هاي توسعه در کنار واحدهاي توليدي کوچک، بازديد و به مشکلات و مطالبات واحدهاي مشکل دار رسيدگي مي شود.
وي افزود: به دستگاه هاي اجرايي تکليف شده که به جد به وضعيت واحد هاي توليدي رسيدگي کنند، زيرا خط قرمز ما توليد و سرمايه گذاري است.
سرمست با بيان اينکه استان را در حالي تحويل گرفتهايم که امنيت سرمايه گذاري آن در رتبه ?? قرار داشت، ادامه داد: امروز موضوع انرژي هاي تجديد پذير را دنبال ميکنيم و در اين راستا از صندوق توسعه ملي کمک خواسته ايم که سرمايه گذاراني نيز براي ورود به اين حوزه اعلام آمادگي کردهاند.
وي تشريح کرد: تلاش ميشود در حوزه بازتواني نيروگاه تبريز و ايجاد و توسعه واحدهاي مبتني بر توليد انرژي هاي تجديد پذير قدم هاي مثبتي در استان برداشته شود تا ناترازي انرژي را مديريت کنيم.
وي با بيان اينکه در حوزه رسانه نيز عقب ماندگي هاي تاريخي در استان وجود دارد، تاکيد کرد: نقش رسانه ها و مطبوعات در جامعه بي بديل است.
وي با اشاره به نقش مشاوره در پيشبرد امور افزود: تاکيد براين است که در شهرستانها مجمع مشورتي تشکيل شود.
وي شفافيت را امري مهم دانست و گفت: صداقت و شفافيت بزرگترين سياست است و از رسانه ها انتظار ميرود از کارهاي خوب در استان حمايت کنند، ضمن اينکه انتقاد اصولي رسانه ها را نيز از جنس حمايت ميدانيم.
سرمست بر لزوم حمايت از اصحاب رسانه تاکيد کرد و گفت: در حمايت از جامعه رسانه نهادهاي مسئول بايد به وظايف خود عمل کنند و پيگيري هاي لازم را انجام دهند و اين موضوع يکي از شاخص هاي ارزيابي مديران خواهد بود.
وي گفت: اگر به شکل تخصصي و حرفه اي به حوزه اي ورود کنيم، حتما از آن نتيجه خواهيم گرفت.
به گزارش ايسنا به نقل از روابط عمومي استانداري آذربايجان شرقي، تعاوني مسکن خبرنگاران، موزه مطبوعات، رتبه بندي خبرنگاران، صندوق قرض الحسنه خبرنگاران، تربيت خبرنگاران حرفه اي و تخصصي موضوعاتي بود که توسط مديران انجمن هاي صنفي حاضر در اين نشست، مطرح و در مورد آنها تبادل نظر شد.
انتهاي پيام