1403/08/05 - 20 : 2
کد خبر: 51535
استاندار آذربايجان شرقي: برنامه راهبردي وفاق آذربايجان شرقي تدوين ميشود
احرار: استاندار آذربايجان شرقي از تدوين برنامه راهبردي وفاق استان توسط سازمان مديريت و برنامهريزي خبر داد و گفت: در راستاي جلب مشارکت و همکاري مراکز علمي و دانشگاهي در روند تصميمگيري و مديريت اجرايي استان، دفتر ارتباط با دانشگاه در استانداري ايجاد ميشود.
بهرام سرمست ظهر امروز در جلسه شوراي برنامهريزي و توسعه استان، با بيان اينکه شکاف عميقي ميان دستگاههاي اجرايي، صنعت و بازار کار و مراکز علمي و دانشگاهي وجود دارد، اظهار کرد: براي اينکه جلسات ما خروجي کاربردي داشته باشد بايد اين شکاف را پر کنيم.
وي افزود: بهعنوان نماينده دولت اين قول را ميدهم که ارتباط مديريت اجرايي استان با دانشگاهها را با ايجاد دفتر ارتباط با دانشگاه در استانداري تنظيم و از دانشگاهها براي ايدهپردازي در راستاي حل مسائل استان استفاده کنم.
وي خاطرنشان کرد: هدف ما اين است که مديريت اجرايي استان، علمي و دانشبنيان باشد و از دانشگاهها هم انتظار دارم که هر کدام در حيطه تخصصي خود، پژوهشهاي کاربردي داشته و براي حل مشکلات مبتلابه استان راهکار ارائه کنند.
استاندار آذربايجان شرقي با تاکيد بر اينکه سازمان مديريت و برنامهريزي استان تا پايان آبان ماه، برش استاني برنامه هفتم توسعه را تهيه و به دستگاهها ابلاغ کند، گفت: دستگاههاي عضو شوراي برنامهريزي، ظرفيتها و فرصتهاي خود را در برنامه هفتم و لايحه بودجه استخراج کنند تا بتوانيم بهطور شايسته از اين ظرفيتها بهره ببريم.
وي همچنين بر تدوين برنامه راهبردي وفاق استان تاکيد کرد و گفت: در حال حاضر نيمي از شهرستانهاي استان از نظر شاخصهاي توسعه وضعيت نامناسبي دارند و براي توسعه متوازن بايد شاخصهاي توسعه را در اين مناطق بالا ببريم.
وي مطرح کرد: در اين راستا سازمان مديريت و برنامهريزي در حال تدوين برنامه راهبردي وفاق استان به تفکيک شهرستاني است که حداکثر تا پايان آبانماه بايد آماده ارائه شود.
سرمست در ادامه با اشاره به ظرفيت قانون مولدسازي براي اتمام پروژههاي نيمهتمام، گفت: شناسايي اموال مازاد دستگاهها به صورت دقيق، سختگيرانه و شفاف توسط ادارهکل امور اقتصادي و دارايي استان انجام و در اولين فرصت، جلسات ستاد مولدسازي تشکيل شود.
وي بيان کرد: دستگاههاي اجرايي، پروژههاي نيمهتمام خود را با اولويت ابرپروژهها و پروژههاي در حال اتمام مشخص کرده و با تعريف برنامه زمانبندي به شوراي برنامهريزي استان ارائه کنند.
وي با اشاره به برنامهريزي سفرهاي شهرستاني مطرح کرد: در اين سفرها پروژههايي که نياز به بررسي مسائل و مشکلات داشته يا قابل افتتاح هستند مورد بازديد قرار ميگيرند.
استاندار آذربايجان شرقي در بخش ديگري از اين جلسه بر ضرورت تسريع در صدور مجوزهاي لازم براي سرمايهگذاري تاکيد کرد و گفت: براي اين کار ميتوانيم يک کلينيک شبانهروزي سرمايهگذاري در استان تشکيل دهيم تا نمايندگان تمام دستگاههاي متولي صدور مجوز در آن حضور يابند و تا حد امکان، صدور مجوزهاي سرمايهگذاري بيش از يک روز طول نکشد.
وي با تاکيد بر اينکه صدور مجوزهاي سرمايهگذاري بايد مراحل قانوني خود را طي کند و هيچ راه ميانبري نبايد وجود داشته باشد، گفت: در صدور مجوز به طرحهاي توسعه کارگاههاي موفق، نبايد سختگيري شود اما در مورد افرادي که ابتدا به ساکن وارد فضاي سرمايهگذاري ميشوند لازم است بررسيهاي دقيقتري صورت گيرد.
وي خاطرنشان کرد: به تمام دستگاههاي اجرايي ابلاغ ميشود که پروندههاي سرمايهگذاري را بازبيني کرده و ظرف ?? روز نظر خود را به دبيرخانه شوراي برنامهريزي اعلام کنند.
سرمست در پايان بر همکاري همه فرمانداران استان براي اجراي هر چه بهتر سرشماري عمومي بخش کشاورزي تاکيد کرد.
گزارش آخرين وضعيت صدور مجوز پروژههاي پيشران و دلايل تاخير در صدور مجوز، گزارش عملکرد ? ماهه برنامه تحولي تعدادي از دستگاههاي اجرايي استان و رايگيري براي مصوبات کارگروه زيربنايي، توسعه شهري و روستايي، آمايش سرزمين و محيط زيست استان از جمله موارد مطرحشده در جلسه امروز شوراي برنامهريزي و توسعه استان بود.
انتهاي پيام/
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: