1403/06/15 - 10 : 7
کد خبر: 51386
پابه‌رکاب شدن دختر دهه هفتادي با کاميونت‌هاي توليد تراکتورسازي
احرار: اولين بانوي کشورمان نيز کليد خودروهاي تجاري را تحويل گرفت که رئيس‌جمهور شهيدمان خط توليد آن را يک سال پيش در تراکتورسازي افتتاح کرده بود.

به گزارش خبرنگار ما سميرا فتحي وند دختر دهه 70، متولد شهرستان مرند که 4 سالي هست گواهينامه پايه يک را گرفته و به دل جاده زده به‌عنوان اولين بانويي که مشتاق رانندگي و کسب‌وکار با خودروهاي تجاري گروه صنعتي تراکتورسازي ايران کليد خودروي خود را تحويل گرفت.

به گفته اين راننده جوان قبلاً در مسيرهاي اروپا و داخلي کارکرده و با خودروهاي اف هاش (FH)، 9 تن JAK، سوپر مارز(SUPERMAZE) و... تجربه رانندگي داشته و باتوجه‌به قابليت‌هاي خودروهاي توليدي در تراکتورسازي و تجاربي که ديگران از رانندگي با اين توليدات داشتند، راغب شده تا رانندگي با اين خودرو را نيز امتحان کند.

به گفته وي خودروهاي 11 تني تراکتورسازي از کيفيت بالايي برخوردار است وبا دارا بودن امکانات لازم براي رانندگي راحت، در مسيرهاي داخلي و خارجي مشتريان زيادي جهت استفاده براي حمل‌ونقل بار دارد.

فتحي وند مي‌گويد از 9 سالگي رانندگي را شروع کرده و بسيار علاقه‌مند به اين کار بوده به‌طوري که در جاده و تنهايي به آرامش مي‌رسد.

اين دختر راننده آذربايجاني از همراهي خانواده و کساني که در طول مسير با آنها سروکار دارد نيز برايمان حرف زد و گفت: خانواده‌اش در انتخاب اين کار به‌عنوان شغل با او همراهي کرده‌اند و حق انتخاب را به خود او واگذار کردند و همچنين کساني هم که در مسيرهاي کاري خود روزانه با آنها سرکار دارد چه در خارج از کشور و بخصوص در داخل، عزت و احترام خاصي به وي و همکارانش به‌عنوان يک خانم قائل هستند.

گفتني است خط توليد خودروهاي تجاري شرکت خودروسازان تراکتورسازي سال گذشته با حضور رئيس جمهور شهيد و با ظرفيت توليد 5 هزار دستگاه راه‌اندازي شد، برنامه توليدي امسال اين مجموعه نيز يک هزار دستگاه در نظر گرفته شده که متأسفانه به دليل موانع ارزي به وجود آمده و عدم تخصيص ارز موردنياز صرفاً 25 درصد از برنامه توليد خودروهاي تجاري اين شرکت تا به امروز محقق شده است.

در حال حاضر توليد کاميونت‌هاي6، 9 و 11 تني با انواع کاربري‌ها از جمله آتش‌نشاني و حمل زباله که موردتوجه شهرداري‌هاي کشور قرار گرفته در شرکت خودروسازان ديزلي صورت مي‌گيرد و به‌زودي شاهد توليد خودروي ون در اين خط توليد نيز خواهيم بود.

انتهاي پيام/

عبدالهي

15/6/

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 1 + 1

  آخرین اخبار
هواي تبريز براي گروه هاي حساس ناسالم است
بزرگ‌ترين هتل کشور در تبريز احداث مي‌شود
وضعيت قرمز هواي تبريز و بناب
تقدير کميته امداد از مدير شعب بانک توسعه تعاون آذربايجان‌شرقي
صنايع خلاق و فرهنگي، موتور محرک اقتصاد
نيروگاه‌ هاي آذربايجان شرقي نيازمند نوسازي هستند
برف و يخبندان در راه آذربايجان‌شرقي است
کشف خودروي قاچاق 40 ميلياردي در تبريز
ستاد اجرايي فرمان امام پايِ کار پروژه‌هاي تبريز آمد
"کتاب بخوان "صدايي از قاب عکس، پيامي براي پسر
  پربازدیدترین اخبار
صنايع خلاق و فرهنگي، موتور محرک اقتصاد
نيروگاه‌ هاي آذربايجان شرقي نيازمند نوسازي هستند
برف و يخبندان در راه آذربايجان‌شرقي است
ستاد اجرايي فرمان امام پايِ کار پروژه‌هاي تبريز آمد
کشف خودروي قاچاق 40 ميلياردي در تبريز
وضعيت قرمز هواي تبريز و بناب
تقدير کميته امداد از مدير شعب بانک توسعه تعاون آذربايجان‌شرقي
هواي تبريز براي گروه هاي حساس ناسالم است
بزرگ‌ترين هتل کشور در تبريز احداث مي‌شود
تخفيف 20 درصدي براي معاينه فني خودروهاي سبک تبريز توسط مراکز هفتگانه معاينه فني خودرو
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.