احرار نيوز: سرپرست سازمان توسعه گردشگري شهرداري تبريز از تعريف 610کارکرد براي اين مجموعه جهت تسهيل سفرهاي تابستاني به تبريز خبر داد.
به گزارش احرار نيوز، رضا خليلي در جلسه خدمات سفر تبريز ضمن اشاره به فعاليت ها و کارکردهاي تعريف شده براي شهرداري در خصوص فصل سفر تابستاني، گفت: شهرداري تبريز قبل از شروع فصل سفر تابستاني 610 عنوان فعاليت و کارکرد تعريف کرده و با اهتمام بر بحث آموزش راهنمايان گردشگري فعال در حوزه شهرداري بدنبال توسعه تبريزگردي و استقبال از مهمانان داخلي و خارجي است.
وي در ادامه تشريح کرد: بر همين اساس شهرداري شعار «تبريز 1394 ميزبان همه مهمانان است» را برگزيده و ستادهاي اسکان خانه کارگر، دبيرخانه ستاد سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، آموزش و پرورش را براي تحقق اهداف اين شعار در نظر گرفته است.
سرپرست سازمان توسعه گردشگري شهرداري تبريز بازديد رايگان از موزه هاي شهرداري، تهيه نرم افزار اپليکيشن توريستي تبريز و جشنواره فرهنگي و هنري فيروزه تبريز را از جمله برنامه هاي پيش بيني شده براي تابستان امسال عنوان کرد و از برگزاري دو جشنواره ويژه عکس سلفي گردشگران و سفرنامه نويسي نيز خبر داد.
وي در ادامه افزود: با هدف جذب گردشگران و نمايش پتانسيل هاي گردشگري استان، نسخه دوزبانه انگليسي و ترکي استانبولي اپليکيشن توريستي تبريز هفته آينده رونمايي خواهد شد که در حکم دايره المعارف گردشگري است و هم از طريق اندرويد، هم از طريق اينترنت و بلوتوث قابل دسترس است که اين اقدام براي اولين بار در ايران انجام شده است.
خليلي با بيان اينکه آذربايجان شرقي رتبه دوم ستاد هماهنگي خدمات سفر در کشور را کسب کرده، تشريح کرد: بحث عرضه سوغات و صنايع دستي و غذا هاي سنتي در کنار موزه ها، مراکز گردشگري، اتوبوس هاي رايگان گردشگري و موزه هاي نيم بهاي ميراث فرهنگي و تشريح ساعات حرکات و محل ايستگاه ها ارائه نرم افزار جامع گردشگري مسافر تبريز از جمله مواردي هستند که مورد توجه شهرداري قرار دارند.
وي همچنين از برگزاري دومين نمايشگاه و رژه خودروهاي کلاسيک در شهريور سالجاري نيز خبر داد و گفت: قصد داريم با برگزاري و حضور در نمايشگاه هاي بين المللي داخلي و خارجي، تبريز و مهم ترين قابليت هاي فرهنگي، تاريخي، گردشگري، امدادي، رفاهي سطح شهر را معرفي کنيم.
تشکيل کميته رسيدگي به شکايات گردشگري در تبريز
دبير ستاد سفر سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان نيز در اين جلسه گفت: براي توسعه گردشگري در تبريز بايد موضوعاتي چون وضعيت نمازخانه ها و سرويس هاي بهداشتي، تورهاي گردشگري، ورودي هاي شهر، راه آهن و فرودگاه مورد توجه قرار گيرند.
روحاني بر تأمين شرايط و امکانات رفاهي مهمانان و گردشگران داخلي و خارجي تأکيد کرد و از تشکيل کميته رسيدگي به شکايات در استان خبر داد و افزود: در راستاي رفاه حال مسافران سعي کرده ايم تا با هم افزايي بين شهرداري، ميراث فرهنگي و آموزش و پرورش خدماتي درشأن نام و جايگاه تبريزارائه دهيم و تبريز را به مقصد گردشگري تبديل کنيم.
وي در ادامه تابلوهاي پيش آگاهي، کمبود برنامه هاي موسيقي اصيل آذربايجاني و زنده در حد موسيقي هاي پخش شده در صدا و سيما در پارک ها و فضاهاي تفريحي، جا نمايي اولين قطار در راه آهن و رسيدگي به وضعيت مساجد و نظارت بر تاکسيراني ها را از مهمترين موضوعات نيازمند رسيدگي در اين حوزه برشمرد.
دبير ستاد سفر سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي آذربايجان شرقي همچنين از بهره برداري دو هتل لاله پارک و استقبال تبريز در آينده نزديک خبر داد و افزود: هرچند مراحل اجرايي اين هتل ها در حال پايان و آماده بهره برداري است اما ممکن است هتل لاله پارک تبريز در دو ماه آينده به پايان برسد.
روحاني در پايان با اشاره به تيپ بندي، درجه بندي هتل ها، بر استاندارد سازي کيفي و کمي آن ها تأکيد و تصريح کرد: در خصوص استاندارد سازي و يکنواخت نمودن هتل هاي درجه بندي و تيپ بندي شده از سال گذشته اکيپي تشکيل شده و در صورت عدم رعايت شاخص هاي بهداشتي و استانداردها، تذکر کتبي به آن ها ارسال و در صورت نياز، با حضور نيروي انتظامي با متخلفان برخورد جدي مي شود