رييس سازمان حفاظت محيط زيست آذربايجان شرقي گفت: وضعيت امروز درياچه اروميه به دليل غفلت 50 ساله است.
به گزارش نصر نيوز به نقل از ايرنا، بيوک رييسي روز يکشنبه در همايش روز مهندس در تبريز، توسعه بي رويه بخش کشاورزي در کنار تغيير اقليم و ايجاد سازه هاي فلزي را از عوامل پسروي آب درياچه اروميه دانست و بر اجراي شيوه هاي مناسب کشت در حوزه اين درياچه تاکيد کرد.
وي با بيان اينکه راهکارهاي لازم براي مقابله با خشکي درياچه اروميه طراحي شده است، اظهاراميدواري کرد: انتقال آب از دو حوزه آبريز پيش بيني شده تاثير عمده اي در جلوگيري از پسروي آب اين درياچه داشته باشد.
رييسي با اشاره به نقش مهندسان در گره گشايي از مشکلات موجود از طريق ابداع شيوه هاي نوين، گفت: مهندسان کشاورزي در کنار برنامه ريزي براي افزايش توليد بايد ملاحظات زيست محيطي را هم در نظرداشته باشند.
وي بر استفاده از فارغ التحصيلان کشاورزي و محيط زيست در برنامه هاي جامع کاهش آلاينده ها تاکيد کرد و افزود: طراحي فضاي سبز و توليد محصول پاک براي خودروها زمينه هاي مناسبي براي فعاليت اين فارغ التحصيلان است.
رييس سازمان حفاظت محيط زيست آذربايجان شرقي پيشنهاد کرد: به منظور هم افزايي و استفاده بهتر از توان نيروهاي موجود، تعاوني هاي تخصصي براي مهندسان محيط زيست ايجاد شود.