1394/3/3 - 05 : 59
کد خبر: 3154
زنگ شادي در مهدکودک‌هاي استان نواخته شد
مديرکل بهزيستي: آمار مهدکودک‌هاي مجهز به دوربين مداربسته در حال افزايش است
احرارنيوز:مديرکل بهزيستي آذربايجان‌شرقي با بيان اينکه بيش از 50 درصد مهدکودک‌هاي استان مجهز به دوربين مدار بسته هستند، گفت: استفاده از دوربين مداربسته در مهدکودک‌هاي سطح استان در حال افزايش است.

محسن ارشد زاده در حاشيه نواخته شدن مراسم نمادين زنگ شادي در مهد کودک کارا گفت :امروز به مناسبت سوم خردادماه، سالروز آزادسازي خرمشهر، زنگ شادي در تمامي مهدکودک‌هاي استان به صدا درآمد و ويژه برنامه‌هايي به همين مناسبت اجرا شد.

وي با اشاره به وجود بيش از يکهزار واحد مهد کودک در سطح استان، اظهار کرد:  بيش از 50 هزار کودک در مهد کودک‌هاي استان حضور دارند و ارائه برنامه‌هاي فرهنگي مختلف براي آشنايي آنها با فرهنگ ايثار و شهادت ضروري است.

ارشدزاده اظهار کرد: با به صدا درآمدن زنگ شادي به مناسبت سالروز آزادسازي خرمشهر، مربيان و مديران مهدهاي کودک استان برنامه هاي کاري اين هفته را در زمينه مسائل جبهه و جنگ و مقاومت هاي مردم ايران در هشت سال دفاع مقدس برنامه‌ريزي کرده و مفاهيم مورد نظر را در قالب قصه و داستان، ذکر خاطرات و اجراي برنامه هاي فرهنگي به کودکان استان انتقال مي دهند.

وي با تاکيد بر لزوم آشناسازي کودکان با مفاهيم اسلام و انقلاب و ارزش هاي نظام تاکيد کرد: کودکان به ويژه کودکان کمتر از پنج سال، ذهن آماده اي دارند که مي توان با مطرح کردن اين مفاهيم، علاوه بر آشناسازي آنها با ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب و زنده نگهداشتن فرهنگ ايثار و شهادت، سوالاتي را نيز در ذهن کودکان ايجاد کنيم تا با مطرح کردن با والدين و اطرافيانشان اطلاعاتي بيشتري کسب کنند.

وي در خصوص وضعيت مهدهاي کودک استان اظهار کرد: در يکهزار مهد کودک شهري و روستايي موجود در استان، بيش از چهار هزار جوان جوياي کار و فارغ التحصيل دانشگاهي مشغول به کار هستند و در واقع هر مهد کودک مي تواند حداقل براي چهارنفر اشتغالزايي کند.

مديرکل بهزيستي استان با تاکيد بر اينکه تمامي محتواهاي آموزشي ارائه شده در مهدهاي استان، تحت نظارت بهزيستي مي باشد، گفت: مجوز ايجاد مهدکودک به افراد تحصيلکرده و با سواد اعطا مي شود.

وي يادآور شد: ما ضريب نفوذ مهدهاي کودک را به روستاها هم برده ايم و در مهدهاي روستايي به مدت شش ماه از سوي بهزيستي وعده ناهار رايگان تحت نظارت خانه بهداشت منطقه، به کودکان داده مي شود تا از مشکلات تغذيه اي احتمالي پيشگري شود.

ارشدزاده با بيان اينکه رويکرد دولت حمايت از کودکان مناطق روستايي و شهري محروم است، گفت: در مناطق محروم و حاشيه شهرها نيز کمک هزينه شهريه به کودکاني که وارد مهد کودک شوند پرداخت مي کنيم تا آنها را تشويق به استفاده از امکانات آموزشي مهدکودک‌ها بکنيم.

وي اضافه کرد: بهزيستي مسئولان مهدکودک‌ها را مجاب به استفاده از دوربين مدار بسته کرده است، که استقبال از اين امر در حال افزايش است ولي به دليل اينکه درآمد و هزينه مهدکودک‌ها معمولا همخواني ندارد و اغلب مهدها استيجاري هستند، نمي توانيم صاحبان آنها را تحت فشار مضاعف قرار دهيم .

وي يادآور شد: رقابت خوبي در ميان مهدهاي استاني ايجاد شده و بدون شک مطالبه خانواده ها از مسئولان مهدها مي تواند زمينه استفاده از دوربين مدار بسته را فراهم‌تر کند.

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 5 + 7

  آخرین اخبار
افتتاح 29 کيلومتر آزادراه مراغه_هشترود؛ گامي مؤثر در کاهش تصادفات و توسعه زيرساخت‌ها
کريدور تمرچين-سرخس؛ شريان حياتي ترانزيت و کليد رشد اقتصادي ايران
29 کيلومتر آزادراه مراغه- هشترود فردا به بهره‌ برداري مي‌ رسد
ورود واکسن 6 گانه نوزادان به آذربايجان شرقي/ مشکل کمبود واکسن چندگانه نوزادان رفع شد
توسعه همکاري‌هاي تبريز و نخجوان در حوزه‌هاي شهري، اقتصادي و فرهنگي
مشارکت 6 هزار و 511 خانواده متوفيان در آزادي زنداني غيرعمد
دستگيري متهم به قتل در کمتر از نيم ساعت در شهرستان مرند
کشف 100قبضه سلاح جنگي و کمري در تبريز
اجراي پروژه‌هاي کلان زيست‌محيطي و توسعه‌اي در مسير پايداري و بهره‌وري معدن
نوين: نگذاريد هنرمندان ما از تبريز کوچ کنند
  پربازدیدترین اخبار
مشارکت 6 هزار و 511 خانواده متوفيان در آزادي زنداني غيرعمد
ورود واکسن 6 گانه نوزادان به آذربايجان شرقي/ مشکل کمبود واکسن چندگانه نوزادان رفع شد
دستگيري متهم به قتل در کمتر از نيم ساعت در شهرستان مرند
29 کيلومتر آزادراه مراغه- هشترود فردا به بهره‌ برداري مي‌ رسد
توسعه همکاري‌هاي تبريز و نخجوان در حوزه‌هاي شهري، اقتصادي و فرهنگي
کريدور تمرچين-سرخس؛ شريان حياتي ترانزيت و کليد رشد اقتصادي ايران
کشف 100قبضه سلاح جنگي و کمري در تبريز
نوين: نگذاريد هنرمندان ما از تبريز کوچ کنند
اجراي پروژه‌هاي کلان زيست‌محيطي و توسعه‌اي در مسير پايداري و بهره‌وري معدن
افتتاح 29 کيلومتر آزادراه مراغه_هشترود؛ گامي مؤثر در کاهش تصادفات و توسعه زيرساخت‌ها
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.