1394/1/23 - 15 : 00
کد خبر: 2507
تجملات مانع اساسي ازدواج جوانان است
آحرارنيوز:رئيس شوراي عالي مجمع جهاني اهل بيت(ع) با انتقاد از مهريه‌هاي سنگين و برخي تصورات غلط در جامعه، گفت: تجملات، تشريفات، جهيزيه‌ها و مهريه‌هاي سنگين از جمله موانع اساسي ازدواج سر راه جوانان است.

به گزارش احرارنيوز به نقل از فارس، آيت‌الله مجتهد شبستري صبح امروز در جمع طلاب و بانوان بسيجي با بيان اين مطلب که از سه راه اصل و نسب، اعمال و گفتار مي‌توان به شخصيت افراد پي برد، اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) از هر سه جهت ممتاز هستند چرا که از نظر اصل و نسب، دختر پيامبر گرامي اسلام و اشرف مخلوقات بوده و از نظر گفتار علي گونه هستند و از نظر اعمال و رفتار از عصمت برخوردار بوده الگويي براي تمام زنان عالم هستند.

وي ادامه داد: زندگي حضرت زهرا(س) سرشار از نکات آموزنده و زندگي ساز بوده و بايد سرمشق و الگوي تمام زنان عالم قرار گيرد.

نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي، افزود: خواستگاران زيادي جهت وصلت با دخت مکرم نبي اسلام(ص) خدمت پيامبر گرامي اسلام(ص) شرفياب مي‌شدند اما ايشان به علت عدم کفو خواستگاران با حضرت فاطمه(س) آنها را رد مي‌کردند، اما زماني که حضرت علي(ع) به خواستگاري ايشان آمدند، حضرت زهرا(س) با موافقت پيامبر اکرم(ص) با حضرت اميرالمومنين علي(ع) وصلت کردند.

وي خاطرنشان کرد: فاصله سني بين زن و مرد زياد مناسب نيست اما آنچه که اصل بوده و از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، کفويت در مسائل اعتقادي، ديني و فرهنگي است.

رئيس شوراي عالي مجمع جهاني اهل بيت(ع) با انتقاد از مهريه‌هاي سنگين و برخي تصورات غلط در جامعه، افزود: مهريه حضرت زهرا(س) که به مهرالسنه معروف است به احتساب امروز کمتر از يک ميليون تومان است و اين سنت بايد تبديل به يک فرهنگ عمومي در جامعه شود.

وي گفت: تجملات، تشريفات، جهيزيه‌ها و مهريه‌هاي سنگين از جمله موانع اساسي ازدواج سر راه جوانان است و اگر اين روند ادامه پيدا کند نتايج تلخ و ناگواري را در پي خواهد داشت.

عضو مجلس خبرگان رهبري اضافه کرد: طلاب و بسيجيان براي بصيرت افزايي در خصوص امر ازدواج تلاش کنند، چرا که ازدواج آسان از دستورات اسلام است و تنها راه آن مقابله با برخي رسم و رسومات غلط و پر هزينه است.

وي با تاکيد بر ازدواج پايدار و انتقاد از روند رو به رشد طلاق در جامعه، افزود: مبغوض‌ترين حلال‌ها در نزد پروردگار متعال عبارت است از طلاق که در اثر عدم رعايت حقوق طرفين و برخي ناهنجاري‌ها شکل مي‌گيرد.

آيت‌الله مجتهد شبستري افزود: جوانان عزيز بدانند اگر حقوق طرفين را رعايت کرده و در صدد گرم نگه داشتن کانون خانواده باشند امر ناگوار طلاق هيچ وقت به ميان نخواهد آمد.

وي با تأکيد بر تقويت سجاياي اخلاقي حضرت فاطمه زهرا(س) بين زنان جامعه اسلامي، بيان کرد: نه تنها در گفتار بلکه بايد در عمل از آموزه‌هاي ديني و سيره ائمه اطهار به ويژه دخت نبي مکرم اسلام(ص) پيروي کرد.

امام جمعه تبريز با بيان اينکه ادارات ما بايد علي و فاطمه‌پسند باشند، بيان کرد: خانم‌ها از مکتب فاطمي به ويژه حجاب و عفاف و آقايان از مکتب علوي و حسني در استقامت، صداقت، امانت، نماز و عبوديت درس بگيرند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 5 + 1

  آخرین اخبار
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
دستگيري سارق احشام در تبريز
توقف تراکتور در کوير
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمين اجتماعي 30 و 31 فروردين/ زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازي
6 طبقه ساخت و ساز غيرمجاز با حکم قضائي در محله بيلانکوه تخريب شد
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
ريل گذاري براي تامين مسکن اصحاب فرهنگ،‌ هنر و رسانه
  پربازدیدترین اخبار
6 طبقه ساخت و ساز غيرمجاز با حکم قضائي در محله بيلانکوه تخريب شد
اعتبار کالابرگ دهک‌هاي اول تا سوم واريز شد
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمين اجتماعي 30 و 31 فروردين/ زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازي
دستگيري سارق احشام در تبريز
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
توقف تراکتور در کوير
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.