احرارنيوز: فرماندار خرمدره گفت: متکدياني که در اين شهرستان فعاليت مي کنند اغلب از کشور پاکستان هستند که بايد نسبت به جمع آوري آنها اقدام شود زيرا چهره شهر را نامطلوب مي کنند.
ه نقل از روابط عمومي فرمانداري خرمدره، جمشيد شيخي در جلسه ستاد دايمي خدمات سفر اين شهرستان، با اشاره به اينکه خرمدره جاذبه هاي بي بديلي در زمينه گردشگري دارد، افزود: بر اين اساس دستگاه هاي اجرايي بايد تمام تلاش خود را براي اطلاع رساني براي معرفي اين جاذبه ها به کار گيرند.
وي يادآورشد: اغلب مسافران در ايام نوروز، براي اسکان موقت يا شبانه وارد اين شهرستان مي شوند که لزوم اتخاذ تمهيدات لازم در اين بخش ضروري است.
شيخي رسيدگي به ظاهر شهر و آراستگي آن، فرهنگ مناسب برخورد با مسافران و راهنمايي آنها را از مسايل مهم استقبال از مهمانان نوروزي بيان کرد و افزود: اين موضوعات به نوبه خود ذهنيت مثبتي را در بازديدکنندگان ايجاد مي کنند و خاطره خوشي را بر جاي مي گذارند.
وي اظهار کرد: در سالهاي گذشته براي اسکان مسافران در اين شهرستان، اقدامات زيربنايي صورت نگرفته و در سال آينده اجراي اين اقدامات، لازم و ضروري است.
فرماندار خرمدره گفت: مجموعه تفريحي، اقامتي بين راهي غزال يکي از مجموعه هاي بي نظير اين استان است که در ايام نوروز بايد نظارتهاي جدي و مستمري بر چگونگي فعاليت اين مجموعه در ايام عيد وجود داشته باشد.
مرکز غير قانوني اقامتي ميان مدت ترک اعتياد خدابنده به دليل عدم دريافت مجوز پلمپ شد
وي خاطر نشان کرد: دستگاه هاي مربوطه نيز در اين ايام تلاش کنند خدمات مناسبي به گردشگران و مسافران نوروزي ارايه دهند.
مرکز ترک اعتياد خدابنده تعطيل شد
رييس بهزيستي شهرستان خدابنده گفت: طي بازديدي با حضور نيروي انتظامي، سپاه ناحيه خدابنده، شبکه بهداشت و درمان و اماکن، يک مرکز اقامتي ميان مدت ترک اعتياد که به صورت غير قانوني و بدون داشتن مجوز فعاليت مي کرد، پلمپ شد و دو مرکز ديگر نيز اخطار و مهلت 48ساعته براي دريافت مجوز گرفتند.
عصمت نصيري قيداري اظهار کرد: عدم آگاهي از فعاليت مراکز ترک اعتياد، موجب مراجعه بسياري از خانواده ها به مراکز غير مجاز و پذيرش معتادين در آنها شده است.
وي به هزينه هاي بالاي مراکز غير مجاز اشاره و اظهار کرد: اين مراکز به دليل فعاليت غير قانوني از روشهاي غير معقول و در فضايي نامناسب خدمات ترک اعتياد را ارايه مي کنند.
نصيري قيداري ادامه داد: بهزيستي از مراکز ترک اعتياد داراي مجوز حمايت مي کند و ارايه ياري برگ، از جمله خدمات اين سازمان به منظور کمک به بهبود و ترک اعتياد معتادين است.
رييس بهزيستي شهرستان خدابنده از اعتياد به عنوان يک بيماري نام برد و گفت: جامعه نمي تواند نسبت به معتادين در حال ترک بي تفاوت باشد، بلکه با ياري رساندن و تشويق آنها براي داشتن جامعه اي سالم تلاش مي کند.
وي خاطر نشان کرد: افرادي که براي ترک اعتياد مراجعه مي کنند اغلب فاقد شغل و مهارت هستند ولي مي توانند پس از گذشت 18 ماه از زمان ترک اعتياد، مهارت و آموزشهاي لازم را از فني و حرفه اي براي ورود به بازار کار کسب کنند.
نصيري قيداري اضافه کرد: مراجعان به اين مراکز پس از ترک اعتياد مي توانند با مراکز درماني در ارتباط باشند و در جلسات مشاوره و گروه درماني شرکت کنند.
وي اظهار کرد: هم اکنون يک مرکز اقامتي ميان مدت ترک اعتياد داراي مجوز با ظرفيت پذيرش 50 نفر در سطح شهرستان خدابنده و زير نظر بهزيستي فعال است.