احرار: شهردار تبريز با اشاره به آمادهسازي طرحي براي احداث پمپ بنزينهاي تکسکو يا 2پمپه در اين شهر و گريزناپذير بودن اجراي آن گفت: اجراي اين طرح موجب کاهش زمان سوختگيري و صرفه جويي در مصرف سوخت خودروها در سطح شهر ميشود.
عباس رنجبر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اين طرح با توجه به تراکم و ازدحام خودروها در پمپهاي بنزين تبريز، در راستاي کاهش سفرهاي درونشهري تهيه شده که در صورت آمادگي شهروندان ميتوان با همکاري شرکتهاي فرآورده نفتي آن را اجرا کرد.
وي اظهار داشت: اگر پراکندگي پمپهاي بنزين از طريق اجراي اين طرح افزايش يابد، مردم زمان کمتري براي سوختگيري اختصاص خواهند داد؛ همچنين احساس خطر حضور در مجموعههاي بزرگ نفتي نزد شهروندان کاهش مييابد.
شهردار تبريز با بيان اينکه اين طرح در تمام کشورهاي دنيا به خصوص اروپا در پارکينگ منازل و يا مجتمعهاي مسکوني در حال اجرا است، گفت: اين گونه پمپ بنزين ها استانداردسازي مي شود و خطر آ نها در حد موتورخانهها و تانکرهاي قديمي نفت است.
رنجبر، از شهروندان خواست اگر چنين فضايي در اختيار دارند با کمک شهرداري اقدام به احداث پمپبنزين تکسکو در محل زندگي و يا مجتمعهاي مسکوني کنند.
وي يادآوري کرد: احداث اين پمپهاي تکسکو علاوه بر کاهش بار ترافيکي شهر زمينه ايجاد اشتغال را فراهم مي کند.
به گزارش ايرنا، پراکندگي پمپ بنزين ها و جايگاه هاي سوخت در کلانشهر تبريز به ويژه کمبود اين جايگاه ها در هسته مرکزي شهر موجب مي شود تا رانندگان وسايط نقليه شخصي و عمومي براي سوختگيري خودروهاي خود مسافت چند کيلومتري را طي کنند تا به نزديک ترين پمپ بنزين يا جايگاه سوخت برسند و اين کار موجب افزايش مصرف بنزين و هدررفت اين سرمايه مي شود.
احداث پمپ بنزين و جايگاه هاي سوخت تک سکو در نقاط مختلف کلانشهر تبريز به ويژه در هسته مرکزي علاوه بر دسترسي آسان رانندگان خودروهاي شخصي و عمومي براي سوختگيري خودروهاي خود، موجب جلب رضايت شهروندان و کاهش مصرف سوخت و بنزين براي رسيدن به پمپ بنزين و جايگاه هاي سوخت موجود در حاشيه شهر مي شود.
آذربايجان شرقي داراي حدود 173جايگاه سوخت مايع و گاز بوده که از اين تعداد 40 جايگاه سوخت مايع در سطح شهر تبريز قرار دارد و از اين تعداد حدود 40تا 50درصد جايگاه ها در هسته مرکزي و محل هاي پرترافيک اين شهر واقع هستند.