احرار: مديرعامل جمعيت هلال احمر آذربايجانشرقي اعلام کرد: در سطح استان هفت پايگاه امداد و نجات نيمهتمام داريم که تکميلشان مشروط به تامين اعتبار و انجام تعهدات کارخانهها و صنايع است.
حميد حسين پور روز دوشنبه در نشستي درباره بررسي وضعيت پايگاه هاي امداد و نجات شهرستان ميانه با بيان اينکه شهرستان ميانه از لحاظ موقعيت، جمعيت و شرايط از اهميت ويژه اي برخوردار است، گفت: با توجه به آماده بودن زمين و نقشه پايگاه امداد و نجات اين شهرستان، ما اين آمادگي را داريم که به محض احداث ساختمان پايگاه امدادي، تجهيزات، آمبولانس و نيروها را در آن مستقر و خدمات ارائه کنيم.
فرماندار ميانه نيز در اين نشست بر لزوم تسريع در احداث پايگاه امداد و نجات شهرهاي آقکند و ترک تاکيد کرد.
مسعود سعادتي ، هلال احمر را نهادي مسئوليت پذير و پاي کار در بحران هاي مختلف عنوان کرد و افزود: احداث پايگاه امدادي هلال احمر در شهر «آقکند» به عنوان تعهد شرکت فولاد آذربايجان و همچنين شهر «تَرک»، از خواسته ها و دغدغه هاي مهم شهرستان است که در خصوص آقکند شرکت فولاد ملزم به انجام تعهدات در اسرع وقت بوده و پيگير ايجاد پايگاه در شهر تَرک نيز هستيم.
وي با بيان اينکه خيابان معلم شهر ميانه يکي از پرترافيک ترين نقاط اين شهر محسوب مي شود، بر لزوم توافق و مصالحه بين هلال احمر و شهرداري ميانه براي اجراي طرح بازگشايي به منظور اتصال اين خيابان به جاده ترانزيت تاکيد کرد.
وي افزود: شهرداري ميانه، طرح و بسته پيشنهادي خود را در اين خصوص آماده کرده و تحويل هلال احمر مي دهد و اين نهاد نيز در جهت توسعه شهري و روان سازي ترافيکي، ظرف يک ماه آن را بررسي و نظر خود را ارائه نمايد تا شهرداري براي فصل کاري و بودجه بندي سال آينده برنامه ريزي کند.
وي همچنين با اشاره به صعب العبور بودن مناطق مختلف ميانه، از مديرعامل هلال احمر استان خواست تا نسبت به تامين اعتبارات و خودروهاي متناسب با شرايط کوهستاني اين شهرستان را در اولويت قرار دهد.
سيد مرتضي حسيني، نماينده ميانه در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جلسه، با اشاره به حادثه خيز بودن جاده هاي ميانه و نيز مشکلات تردد در نقاط برف گير و صعب العبور، بر توجه ويژه جمعيت هلال احمر استان به شهرستان ميانه و تامين نيازهاي امدادي آن تاکيد کرد.