1393/11/8 - 16 : 18
کد خبر: 2174
رسول خط شکن مي‌شود
حمله تراکتورسازي به رکورد 40 ساله
احرارنيوز:با گذشت چهل سال از اولين بازي تيم‌هاي تراکتورسازي با ملوان، رکورد عدم پيروزي هر کدام از اين دو تيم در خانه حريف پا بر جاست.

 به  گزارش احرارنيوز، در هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال کشور تيم تراکتورسازي تبريز در انزلي مهمان ملوان است.

تيم تراکتورسازي تبريز در پايان هفته هفدهم با 31 امتياز در رده سوم جدول قرار دارد، اما ملوان‌انزلي تنها با 11 امتياز در قعر جدول قرار داشته و براي فرار از سقوط در تلاش است.
بازي رفت دو تيم در تبريز با گل زودهنگام ادينهو به سود تيم تراکتورسازي خاتمه يافته بود.
 
سابقه بازي‌هاي دو تيم
تراکتورسازي با ملوان در مجموع 30 بار به مصاف هم رفته‌اند که 12 بار تراکتورسازي به پيروزي رسيده و هفت بار ملوان فاتح بازي با تراکتور شده و 12 بازي نيز منجر به تساوي شده است.
 نخستين بازي دو تيم در تاريخ 17 اسفند 1353 برگزار شد که ملوان در اين بازي با سه گل به پيروزي رسيد.
 آخرين بازي دو تيم بازي بازي دور رفت امسال در تبريز بود که گل دقيقه ششم لوسيانو ادينهو حکم به برتري تراکتورسازي داد.
 بهترين برد تراکتورسازي مقابل ملوان در سال 82 با نتيجه سه بر صفر به دست آمد و بهترين برد ملوان در سال 68 با چهار گل به ثبت رسيده است.
 
تيم تراکتورسازي هر چند چهار بار بيشتر ملوان را شکست داده، اما آمار گلزني دو تيم در عدد 29 برابر است.
در بين مربيان واسيلي گوجاي رومانيايي با چهار پيروزي بر ملوان، بهترين آمار را به خود اختصاص داده است.
 
ليگ برتر
سابقه بازي دو تيم در ليگ برتر 13 بازي است که پنج بار تراکتور به پيروزي رسيده و دو بار نيز مغلوب شده و شش بازي نيز با تساوي به اتمام رسيده است.
با گذشت 40 سال از اولين بازي ملوان همچنان در انزلي برابر تراکتورسازي شکست‌ناپذير بوده است. تراکتورسازي نيز دقيقا صاحب همين رکورد بوده و در تبريز هيچگاه به ملوان نباخته است.
حالا بعد از چهل سال با توجه به وضعيت فعلي تيم ملوان بهترين فرصت براي تراکتورسازي فراهم شده است که نخستين پيروزي خود را در انزلي برابر ملوان جشن گيرد.
بايد تا روز جمعه منتظر ماند و ديد آيا رسول خطيبي مي‌تواند خط شکن شکن شده و به اين مهم دست يابد؟
 
 
ويژگي‌هاي دو تيم
مردمي‌بودن از ويژگي‌هاي بارز تيم‌هاي تراکتورسازي و ملوان است. بازي‌هاي دو تيم همواره جذاب و پرتماشاگر هستند. همچنين تراکتورسازي و ملوان برگزارکننده نخستين بازي فينال جام حذفي کشور بودند که ملوان با نتيجه چهار بر يک مقابل تراکتورسازي به پيروزي رسيده است.
تراکتورسازي در ليگ برتر با کسب دو عنوان نايب قهرماني عملکرد بهتري نسبت به ملوان دارد و يک بار نيز فاتح جام حذفي شده است، ملوان نيز سه بار قهرمان جام حذفي کشور شده و همانند تراکتورسازي تجربه حضور در باشگاه هاي آسيا را داشته است.
 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 9 + 7

  آخرین اخبار
تقابل‌سازي ميان رسانه و روابط عمومي، بازي در زمين بي‌اعتمادي
فيلم کوتاه بچه‌هاي مدرسه ارس روي ميز تدوين رفت
ميثاق شورا و شهرداري، انجام تکاليف در چارچوب بودجه است
هشدار رگبار شديد، طوفان و بارش تگرگ در 3 استان طي امروز
شهرداري منطقه 1 در حادثه ريزش واحدهاي مسکوني ملازينال سربلند شد
ورزش براي کارمندان يک ضرورت حياتي است
مسيرگشايي ها؛ گام مهم در کاهش ترافيک شريان هاي اصلي تبريز
اتمام جشنواره خانوادگي ورزشي و فرهنگي "ايرانِ جان"
اگر صلح باشد براي همه منطقه است و اگر جنگ باشد همه منطقه را دربر مي‌ گيرد
نقش هوش مصنوعي در شوراي شهرچيست ؟
  پربازدیدترین اخبار
هشدار رگبار شديد، طوفان و بارش تگرگ در 3 استان طي امروز
فيلم کوتاه بچه‌هاي مدرسه ارس روي ميز تدوين رفت
ورزش براي کارمندان يک ضرورت حياتي است
ميثاق شورا و شهرداري، انجام تکاليف در چارچوب بودجه است
مسيرگشايي ها؛ گام مهم در کاهش ترافيک شريان هاي اصلي تبريز
تقابل‌سازي ميان رسانه و روابط عمومي، بازي در زمين بي‌اعتمادي
اتمام جشنواره خانوادگي ورزشي و فرهنگي "ايرانِ جان"
شهرداري منطقه 1 در حادثه ريزش واحدهاي مسکوني ملازينال سربلند شد
اگر صلح باشد براي همه منطقه است و اگر جنگ باشد همه منطقه را دربر مي‌ گيرد
مسيرگشايي ها؛ گام مهم در کاهش ترافيک شريان هاي اصلي تبريز
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.