احرارنيوز:معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي جهاد کشاورزي آذربايجان غربي گفت: توليد سيب در استان صرفه اقتصادي ندارد.
به گزارش احرارنيوز، رسول جليلي به نقل از سايت خبري سازمان جهاد کشاورزي استان روز گذشته در جلسه هماهنگي و برنامه ريزي براي توسعه و تقويت تشکلهاي بخش کشاورزي آذربايجان غربي، قيمت تمام شده محصول سيب درختي براي باغدار را در استان را يک هزار و 630 تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر سيب توليدي استان به طور ميانگين به قيمت يک هزار و 600 تا يک هزار و 700 تومان در بازار به فروش مي رسد که اين وضعيت رضايت بخش نيست و به سود باغدار نيست.
وي اظهار داشت: با توجه به وضعيت موجود توليد سيب درختي و مشکلات بازاررساني اين محصول در استان اگر يک تشکل توانمند به منظور بازاريابي و بازرارساني محصول سيب در استان تشکيل شود ، مشکل صادرات اين محصول به کشورهاي همسايه نيز در اين راستا مرتفع مي شود.
معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي جهاد کشاورزي آذربايجان غربي همچنين در اين جلسه با اشاره به اهميت اين صندوق براي توسعه بخش كشاورزي استان، بر لزوم مشارکت تمام تشکلهاي بخش کشاورزي در توسعه و افزايش سرمايه صندوق حمايت از بخش کشاورزي استان تاکيد کرد .
جليلي با اشاره به تشويق کشاورزان و توليد کنندگان نسبت به تشکيل تشکلهاي تخصصي و هدايت آنها به سمت صندوق توسعه بخش کشاورزي، عنوان کرد: صندوق حمايت از کشاورزان نيز با جذب سرمايه گذاري هاي بخش خصوصي و آورده مردمي، دولت را در جهت توسعه بخش کشاورزي در کشور ياري مي رساند.
مدير عامل صندوق حمايت از توسعه کشاورزي آذربايجان غربي نيز در اين جلسه با بيان اينکه سرمايه صندوق حمايت از توسعه بخش کشاورزي استان چهار برابر افزايش مي يابد، گفت: صندوق توسعه بخش کشاورزي توانسته سرمايه خود را از بدو تاسيس تاکنون به بيش از 7 ميليارد تومان افزايش دهد که با مساعدت و همکاري تشکلها ،اتحاديه ها و تعاوني هاي بخش کشاورزي و مسئولان اجرايي اميدواريم در آينده نزديک به حدود 30 ميليارد تومان ارتقا دهيم .
وي حمايت از توليدکنندگان و فعالان بخش کشاورزي و اعطاي تسهيلات و انجام حمايتهاي مالي به توليدکنندگان و متقاضيان سرمايه گذاري در بخش کشاورزي را از مهمترين رسالتهاي صندوق توسعه کشاورزي عنوان کرد و افزود: در اين راستا براي دستيابي به اين هدف مهم نيازمند مشارکت هر چه بيشتر تشکلها ، اتحاديه ها و تعاوني هاي بخش کشاورزي هستيم