1393/10/23 - 14 : 59
کد خبر: 2066
هشدار دادستان تبريز:
آسانسورهاي مشکل دار اماکن عمومي رفع عيب شوند
احرارنيوز: دادستان عمومي و انقلاب شهرستان تبريز در باره مشکلات مربوط به آسانسورهاي معيوب و غير استاندارد مجتمع هاي پزشکي و اماکن عمومي اين شهر هشدار داد.

به گزارش احرارنيوز به نقل از روابط عمومي دادگستري آذربايجان شرقي، موسي خليل اللهي با تاکيد بر اينکه حفظ جان مردم از اولويت هاي اساسي دادستاني است، اظهار کرد: مجتمع هاي پزشکي که نسبت به رفع نقص اعلامي از سوي دادستاني و اداره کل استاندارد اقدامي نکنند به جاي پلمپ آسانسور، درب ورودي ساختمان هاي مربوطه در جهت حفظ شأن و کرامت انساني و جان شهروندان و پيشگيري از وقوع جرم پلمپ خواهد شد.

وي افزود: براي جلوگيري از وقوع جرايم مربوط به حوادث آسانسور که منجر به ايجاد صدمات بدني شهروندان به لحاظ عدم رعايت اصول فني و ضوابط تعيين شده در نصب و تجهيز آسانسورها شده است، با صدور دستور قضائي دادستان به اداره کل استاندارد، اين اداره ملزم است تا نسبت به بازديد و بازرسي از آسانسورهاي منصوبه در اماکن دولتي، ساختمان هاي بزرگ مسکوني و کلينيک هاي پزشکي اقدام کند.

خليل اللهي گفت: در راستاي اجراي اين دستور قضائي تاکنون 637 مورد از ساختمان ها در تبريز مورد بازرسي قرار گرفته که از اين تعداد 167 فقره داراي استاندارد بوده و بقيه داراي نواقصي بودند که نواقص مربوطه با اخذ رسيد اعلام گرديده تا در زمان مقرر نسبت به رفع نقص اقدام شود.

وي اضافه کرد: در 58 مورد از بازرسي هاي فوق از بازديد ماموران از آسانسورها جلوگيري شده که ضمن هشدار به صاحبان ساختمان هاي مربوطه، اعلام گرديد مطابق ماده 607 قانون مجازات اسلامي در صورت تمرد از دستورات مأموران دولتي در حين انجام وظيفه که براي متمردين مجازات حبس در نظر گرفته شده، به تمامي عزيزان اعلام مي شود نهايت همکاري را با بازرسين اداره کل استاندارد به عمل آورند.

وجود مشکل در آسانسور برخي اماکن عمومي تبريز در طول ماه هاي گذشته مشکلاتي را براي شهروندان ايجاد کرده که در يک مورد به دليل وجود عيب در درب ورودي باعث سقوط جواني به پايين شده بود.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 7 + 3

  آخرین اخبار
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
دستگيري سارق احشام در تبريز
توقف تراکتور در کوير
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمين اجتماعي 30 و 31 فروردين/ زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازي
6 طبقه ساخت و ساز غيرمجاز با حکم قضائي در محله بيلانکوه تخريب شد
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
ريل گذاري براي تامين مسکن اصحاب فرهنگ،‌ هنر و رسانه
  پربازدیدترین اخبار
6 طبقه ساخت و ساز غيرمجاز با حکم قضائي در محله بيلانکوه تخريب شد
اعتبار کالابرگ دهک‌هاي اول تا سوم واريز شد
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمين اجتماعي 30 و 31 فروردين/ زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازي
دستگيري سارق احشام در تبريز
تقدير وزير ميراث فرهنگي از استاندار آذربايجان شرقي
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
زمين چادرملو مناسب کاشت سيب زميني بود!
بهره‌برداري از 2 پروژه بزرگ فرهنگي به نام شهيدان آل هاشم و مالک رحمتي
توقف تراکتور در کوير
پرونده خاوران تبريز زير ذره‌بين افکار عمومي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.