احرارنيوز: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار آذربايجان شرقي گفت: اين استان به عنوان پايلون حوزه علم و فناوري انتخاب شده است.
حمد تقي پاکزاد شامگاه دوشنبه در ديدار با سرکنسول جمهوري ترکيه در تبريز با تاکيد بر علاقمندي آذربايجان شرقي به افزايش همکاريهاي بيندانشگاهي با ترکيه و به اشتراک گذاشتن توانمنديهاي دو طرف در حوزه علم و فناوري اظهار داشت: تعريف زمينههاي همکاري بين دو طرف لازمه ترغيب دانشگاهيان و پژوهشگران دو کشور به انجام کارهاي مشترک است چرا که همکاري با کشورهاي همسايه در حوزه علم و فناوري براي توسعه پايدار استان در بخشهاي صنعت، تجارت و خدمات موثر خواهد بود.
وي در ادامه با اشاره به انتخاب آذربايجان شرقي به عنوان استان پايلوت در حوزه علم و فناوري از سوي معاونت علمي رياست جمهوري افزود: بر همين اساس استان در زمينه همکاري هاي علمي با کشور همسايه ترکيه نيز داراي اختيار ويژه اي شده و با توجه به فعاليتهاي استان در حوزههاي نانو، بيو، نفت و گاز و آيتي، زمينه گسترده همکاري هاي علمي بين دو کشور وجود دارد.
معاون استاندار آذربايجان شرقي بخش توليد را بهترين نقطه براي آغاز اين همکاري ها دانست و تصريح کرد: دانشگاهها و بخش خصوصي ما در حال حاضر همکاريهايي با کشور ترکيه دارند که ما نيز به عنوان بخش دولتي از اين همکاريها حمايت ميکنيم.
پاکزاد ضمن ابراز اميدواري براي دستيابي به يک توافق منطقهاي در حوزه فناوري در نتيجه افزايش همکاري ها با کشورهاي همسايه اي چون ترکيه، ارتقاي صنايع، تجاريسازي فناوري، سرمايهگذاري در حوزه فناوريهاي نوين و برگزاري نمايشگاههاي مشترک را از جمله زمينههاي همکاري علمي با اين کشور برشمرد.
علي جهانگيري مدير کل آموزش و پژوهش استانداري آذربايجان شرقي نيز در اين ديدار بر لزوم استمرار همکاريهاي علمي با ترکيه تاکيد و تصريح کرد: ايجاد پارک علم و فناوري مشترک ايران و ترکيه مي تواند زمينه فعاليت شرکتهاي فناوري دو کشور را فراهم کند، با توجه به سياست دولت در توسعه فناوريهاي نوين، به دنبال ايجاد شبکه فناوري در شمال غرب کشور هستيم که کشور ترکيه نيز ميتواند به اين شبکه متصل شود
.
گوون بگچ سرکنسول ترکيه در تبريز نيز در اين ديدار از آمادگي کشور متبوع خود براي توسعه همکاريهاي علمي با آذربايجان شرقي و تعامل و مکاتبه با مسئولان ترکيه اي در اين مورد خبر داد