احرار: اکثر افراد با استفاده از واکسن آنفولانزا، سعي مي کنند از بروز اين بيماري جلوگيري کنند. اما زدن واکسن تنها راه ايمن کردن بدن نيست.
آنفلوانزا بيماري ويروسي است که علائم آن کمي متفاوت با سرماخوردگي است و شامل اسهال، تهوع، احساس ضعف و سرما نيز مي شود. اگرچه با پيشرفت علم پزشکي، آنفلوانزا ديگر بيماري صد در صد کشندهاي نيست، اما در گروههاي آسيب پذير مثل کودکان، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلا به مشکلات تنفسي و بيماران با نقص ايمني ممکن است همراه با خطراتي باشد.
جداي از تزريق واکسن براي گروههاي پرخطر، استفاده از ? ماده غذايي، براي بهبود علائم اين بيماري و حتي پيشگيري از ابتلا به آن ميتواند موثر باشد:
سير:
يک آنتي بيوتيک طبيعي قدرتمند غني از آنتي اکسيدانها مانند آليسين است. سير باعث تحريک سلولهاي سفيد خون، و تقويت سيستم ايمني بدن ميشود. آنتي اکسيدانهاي موجود در سير همچنين باعث جلوگيري از آسيبهاي راديکالهاي آزاد به ساختار سلولي خواهد شد.
ماستهاي پروبيوتيک:
پروبيوتيکها باعث سلامت روده، پشتيباني از سيستم ايمني سالم و دفع عوامل بيماري زا، از جمله سرماخوردگي و آنفلوانزا ميشوند. علاوه بر افزايش فعاليت سيستم ايمني، پروبيوتيکها همچنين با توليد مواد ضد باکتري و کشتن و يا غير فعال کردن باکتريها، بيماري را درمان ميکنند.
چاي:
نوشيدن آن طيف گستردهاي از مزاياي سلامتي را به همراه دارد که يکي از آنها تقويت سيستم ايمني بدن به خاطر وجود آنتي اکسيدانهاي قوي در چاي است. اگر چاي سبز را با عسل و ليمو بنوشيد، همان خاصيت چاي سياه را براي درمان دارد، اما برعکس چاي سياه، به خواب لطمه اي نميزند و باعث ميشود خوابي عميق به درمان بيماري شما کمک کند.
شکلات تيره:
شکلات سياه سرشار از فلاوونوئيدها است. اين آنتي اکسيدان که در بيشتر ميوهها و سبزيجات نيز وجود دارد با بسياري از بيماريها از راه تقويت سيستم ايمني بدن مقابله ميکند. در واقع به نظر ميرسد که شکلات سياه بيشتر از مواد غذايي ديگر حاوي اين آنتي اکسيدانها است.
فلفل قرمز:
ميزان ويتامين ث موجود در اين فلفل دو برابر مرکبات است و ثابت شده که مصرف ميزان کافي ويتامين ث اگرچه نقش پيشگيري کننده ندارد اما طول دوره بيماري هاي ويروسي را کوتاه ميکند.
آجيل:
مقادير زيادي ويتامينE دارد که ثابت شده اين ويتامين يک آنتي اکسيدان قوي و داراي اثرات ضد التهابي براي افزايش قدرت سيستم ايمني بدن است.
ماهي قزل آلا:
يک منبع غني از اسيدهاي چرب امگا 3است که خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي و ديگر بيماريهاي مزمن را از طريق کاهش فرايند التهابي در بدن کم ميکند ضمن اين که منجر به تقويت سيستم ايمني بدن نيز ميشود.
منبع: سلامت نيوز