احرار:رئيس اتحاديه گوشت و مرغ تبريز گفت: عامل افزايش قيمت مرغ تنشهاي گرمايي، شيوع انواع بيماري و افزايش تلفات است.
ايوب حاج آقاپور ، در رابطه با افزايش قيمت گوشت مرغ، اظهار کرد: در اين فصل به دليل شيوع انواع بيماريهاي دامي، ميزان تلفات واحدهاي مرغداري افزايش مييابد؛ از اين رو اين موضوع توليد را با مشکل مواجه کرده است.
وي با بيان اينکه افزايش قيمت گوشت مرغ در اين شرايط منطقي است، افزود: در واحدهاي مرغداري تعدادي جوجه تلف شده است؛ لذا از مسئولان ستاد تنظيم بازار به عنوان مرجع قيمت گذاري انتظار ميرود در مواقعي که نرخ مرغ کمتر از قيمت مصوب است با پرداخت يارانه زيان توليدکنندگان را جبران کنند.
وي ادامه داد: قيمت تمام شده مرغ 11 هزار و 800 تومان است که روي جلد نيز اين قيمت زده شده است؛ اما با نرخ 15 هزار و 800 تومان به دست مغازه دار ميرسد و مغازهدار آن را با نرخ 16 هزار و 400 عرضه ميکند.
ايسنا