احرار:نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه منکر اقدامات انجام شده براي کمک به محرومان و فقرا نيستم، تاکيد کرد: 40 سال بعد از پيروزي انقلاب، نبايد فقيري در کشور داشته باشيم و اسير چنين گرفتاريهايي شويم.
مسعود پزشکيان در آيين افتتاح مساکن مددجويي و طرحهاي خود اشتغالي با اشاره به جو متفاوت دانشگاهها قبل از انقلاب و دانشگاههاي کنوني اظهار کرد: زماني که من دانشجو بودم با چپيها بحث ميکرديم و آنها کتابهايي داشتند و چنين ادعا ميکردند که اسلام از بردهداري دفاع ميکند، در آن زمان دانشجويان به طور ريشهاي فکر ميکردند که براي کمک به کارگران و فقرا انقلاب خواهند کرد تا عدالت و آزادي برقرار شود و جو دانشگاه مثل الان نبود.
وي با اشاره به فعاليت گروههاي مختلف دانشجويي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در دانشگاهها، اضافه کرد: در آن زمان گروههاي مختلفي مثل چپيها، راستيها مجاهدين و پيکاريها در دانشگاه بودند و چپيها ادعا ميکردند که اسلام از بردهداري، فئوداليته و گردن کلفتها حمايت ميکند.
وي در ادامه با بيان اين که اگر قرآن را دستورالعملي براي کارهاي خود قرار ميداديم، در وضعيت کنوني قرار نداشتيم، گفت: در آن زمان در پاسخ به اين ادعاي چپيها قرآن را مطالعه کرديم تا دستورالعملي پيدا کنيم، الان هم قرآن ميخوانيم، اما به دستورالعملهاي آن عمل نميکنيم.
نماينده مردم تبريز آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي اظهار کرد: در آن آيات که بخشهايي از سوره بلد بود، چنين آمده است که اگر در جامعه يتيمي، فقيري و يا فرد گرفتاري ببينيم و به او کمک نکنيم، اصلا مسلمان نيستيم، اگر هم مسلمان باشيم، ايمان نياوردهايم.
وي در ادامه با اشاره به برگزاري نشست MDG در زمان تصدي وزارت بهداشت، گفت: در اين نشست، هشت هدف اصلي براي اجرا در کشورهاي مختلف توسط سازمان ملل طراحي شده بود که رسيدگي به زنان و کودکان بي سرپرست، بيماران و فقرا از آن جمله بود، اين در حالي است که هشت هدفي را که سازمان ملل براي طراحي آن، زمان زيادي صرف کرده بود، از همان ابتدا در قرآن کريم به آن سفارش شده بود.
وي با تاکيد بر اينکه وظيفه حکومت شنيدن صداي کساني است که صدايشان به جايي نميرسد و به کمک نياز دارند، تصريح کرد: بايد دغدغهمان بعد از پيروزي انقلاب، شنيدن صداي نيازمندان و کمک به آنها ميبود، معتقد هستم براي کمک به نيازمندان بايد از مشارکت مردم، ظرفيت مساجد و محلات استفاده کرد.
پزشکيان در پايان با اشاره به ساخت بيش از 500خانه بهداشت در زمان رياستش در دانشگاه علوم پزشکي تبريز خاطرنشان کرد: هنگام حرف زدن از اين طرح بسياري به من خنديدند که بدون اعتبار نميتوان خانه بهداشت احداث کرد و استان ما از نظر تعداد خانههاي بهداشت در کشور آخر بود، اما در طول شش ماه 600خانه بهداشت در 600روستا احداث کرديم، اهالي روستا نيز با وجود نداشتن وضعيت مالي مناسب در احداث اين مراکز به ما کمک کردند.
انتهاي پيام