محققان پس از آزمايش 13 نوع قارچ دريافتند که آنها داراي آنتياکسيدانهايي هستند که خواص ضد پيري دارد.
قارچها مواد بسيار مغذي هستند که گاهي اوقات ناديده گرفته ميشوند
در اينجا با برخي از خواص قارچها آشنا خواهيد شد.
قارچها هيچ چربي ندارند و ميزان سديم آنها بسيار کم است. طبق برآوردها؛ يک وعده قارچ سفيد و خام حاوي تنها 20 کالري است، بنابراين قارچها براي افرادي که در تلاش براي رسيدن به وزن ايدهآل خود هستند يک ماده غذايي مهم است.
«آنگلا لموند» متخصص تغذيه و سخنگوي آکادمي تغذيه و رژيم غذايي گفت: قارچها به دليل داشتن آنتياکسيدانهاي مانند «ارگوتيونين» و «سلنيوم» قادر به کاهش التهاب در بدن هستند.
وي افزود: زماني که شما دچار التهابات جزئي مانند جراحات يا هر گونه اختلالات ايمني از جمله مولتيپل اسکلروزيس، روماتيسم مفصلي و سل پوستي شديد، قارچها مناسبترين غذا براي شما هستند.
يک وعده قارچ پخته حدود يک سوم ميزان مس توصيه شده روزانه را تامين ميکند. مس ماده معدني است که براي حفظ سلامت استخوانها ضروري است.
گفته شده گياهخواران با داشتن رژيم غذايي خاص خود برخي مواد معدني مانند آهن، سلنيوم، پتاسيم، مس و فسفر را دريافت نميکنند. بنابراين خبر خوب براي گياهاهخواران اين است که قارچها منابع خوبي براي مواد مغذي مذکور هستند و آنها با مصرف قارچ ميتوانند نياز به اين مواد مغذي را در خود تامين کنند.
همچنين قارچها غني از ويتامين B و اسيد فوليک هستند که در دوران بارداري بسيار مهم هستند.
در سال 2017 محققان دانشگاه «پنسيلوانيا» 13 نوع قارچ را مورد بررسي قرار دادند و دريافتند که آنها داراي دو آنتياکسيدان مهم به نامهاي «ارگوتيونين» و «گلوتاتيونذ» هستند که ممکن است خواص ضد پيري داشته باشند
منبع: فارس