احرار: مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجانشرقي گفت: چهارمين جشنواره مطبوعات، خبرگزاريها و پايگاههاي خبري استان برگزار ميشود.
محمد محمدپور اظهار کرد: جشنواره مطبوعات و پايگاههاي خبري بستر مناسبي براي ارزيابي کمي و کيفي در عرصه رسانه بوده و موجب شناسايي استعدادهاي برتر در اين حوزه ميشود.
وي با اشاره به اهميت برگزاري سالانه اين رويداد فرهنگي در عرصه رسانه افزود: برگزاري اين رويداد نوعي خودارزيابي رسانه ها، مطبوعات و پايگاه هاي خبري بوده و در رشد کيفي آن ها موثر است.
محمدپور گفت: برگزاري جشنوارههاي مطبوعات و رسانهها به معناي تجليل از افراد آفرينشگر در حوزه رسانه بوده و موجب رقابت سالم در بين فعالان اين عرصه مي شود.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجانشرقي با بيان اينکه پس از چند سال تعطيلي سومين جشنواره مطبوعات استان در سال 95برگزار شد، گفت: با وجود تلاش براي برگزاري چهارمين جشنواره مطبوعات و رسانه ها در سال 96اين امر محقق نشد.
محمدپور با اشاره به برگزاري نمايشگاه توانمندي هاي مطبوعات استان و برنامه هاي جنبي فرهنگي و هنري در کنار اين جشنواره، اظهار اميدواري کرد اين دوره از جشنواره با همکاري تمامي رسانه ها و استفاده از تجارب گذشته، از لحاظ کمي و کيفي نتيجه بخش تر و بهتر از دوره هاي قبلي برگزار شود.
وي با اشاره به قرار گرفتن در آستانه چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي يادآوري کرد: رسانه ها بايد بدون حب و بغض با پيروي از شهدا دستاوردهاي نظام اسلامي را تبيين کنند.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي اظهار داشت: دشمن بدنبال سياه نمايي و تلاش براي ناکارآمد نشان دادن نظام بوده و مطبوعات و رسانه ها نقش به سزايي در خنثي کردن توطئه هاي دشمنان و انتقال دستاوردهاي انقلاب به نسل آينده را بر عهده دارند.
محمدپور با بيان اينکه رسانه ها مي توانند در کنار بيان دستاوردها به نارسايي ها و کوتاهي ها نيز به صورت منصفانه پرداخت کنند، افزود: هر نوع سياه نمايي و ناديده گرفتن دستاوردهاي انقلاب اسلامي خيانت به خون شهدا و زحمت هاي مردم در طول پيروزي انقلاب است.
دبير چهارمين جشنواره مطبوعات، خبرگزاري ها و پايگاه هاي خبري آذربايجان شرقي نيز در اين آئين با بيان اينکه اين جشنواره در 2بخش حرفه اي و ويژه برگزار مي شود، گفت: بخش حرفه اي شامل سرمقاله، مقاله، ياداشت، عکس خبري ( تک عکس و گزارش تصويري)، گرافيک و صفحه آرايي( ويژه مطبوعات) تيتر، خبر، گزارش ( خبري و غيرخبري) کاريکاتور( طنز تصويري) و طنز مطبوعاتي است.
محمد عزيزيراد افزود: بخش ويژه جشنواره نيز شامل توليدات تحليلي منتشر شده در رسانه هاي محلي با موضوعات شعار سال « حمايت از کالاي ايراني» و « اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال» ، چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران و قيام تاريخي 29بهمن تبريز و رويداد بين المللي تبريز 2018است.
وي اظهار داشت: آثار ارسال شده براي شرکت در اين جشنواره بايد از ابتداي دي سال 96تا پايان بهمن 97در مطبوعات محلي، نشريات سراسري، خبرگزاريها و پايگاههاي خبري داراي مجوز منتشر شده باشند.
دبير چهارمين جشنواره مطبوعات، خبرگزاريها و پايگاههاي خبري آذربايجان شرقي اعلام کرد: شرکت کنندگان مي توانند علاوه بر بخش ويژه در هر يک از 3 قالب بخش حرفه اي 3 اثر به دبيرخانه ارسال کنند.
عزيزي راد، با اشاره به شرايط شرکت در اين جشنواره ادامه داد: علاقه مندان به شرکت در اين جشنواره بايد آثار خود را از طريق وب سايت azarsh.pressfestival.ir به دبيرخانه جشنواره ارسال کنند.
وي با اشاره به اينکه در اين دوره ويژه نامه جشنواره نيز منتشر مي شود، گفت: آثار ارسال شده به جشنواره در 2مرحله از سوي هيات انتخاب و هيات داوران انتخاب و مورد ارزيابي قرار ميگيرد.
عزيزيراد افزود: در بخش حرفه اي براي نفر اول 20ميليون ريال به همراه لوح تقدير و تنديس جشنواره، نفر دوم 150ميليون ريال به اضافه لوح تقدير و نفر سوم 10ميليون ريال به همراه لوح تقدير و در بخش ويژه به نفر برگزيده 20ميليون ريال به اضافه لوح تقدير و تنديس جشنواره اهدا ميشود.
در اين نشست پوستر چهارمين جشنواره مطبوعات، خبرگزاريها و پايگاههاي خبري آذربايجان شرقي رونمايي شد.