احرار: نماينده اروميه در مجلس شوراي اسلامي گفت: نگاه اقتصادي به ظرفيت کنوني درياچه اروميه وجود ندارد و تابهحال از درياچه اروميه استفاده ابزاري شده که سبب اختلال در روند احياء آن شده است.
وي افزود: تا بهحال از درياچه اروميه بهجاي نگاه اقتصادي، استفاده ابزاري شده است اما اين قول را ميتوانم بدهم که از هر طرحي در راستاي بهرهبرداري اقتصادي از درياچه اروميه باشد، از آن حکايت ميکنم.
نماينده مردم اروميه در پاسخ به سوال خبرنگار تسنيم مبني بر دليل پررنگ نبودن نقش آذربايجانغربي در دوران تحريم بيان کرد: علاوه بر ترکيه، با کردستان عراق هم مبادلات اقتصادي داريم اما هنوز نتوانستهايم که از تمام ظرفيتهاي موجود استفاده کنيم.
وي با تاکيد بر افزايش تعاملات با ترکيه و عراق تصريح کرد: بايد وزارتخانههاي کشاورزي و صمت با مسئولان ارشد و نيز استانداري با مسئولين محلي دو کشور عراق و ترکيه بيشتر تعامل داشته باشند تا بتوان از ظرفيتها استفاده کرد.
حضرتپور با يادآوري مشکلات واحدهاي صنعتي گفت: واحدهاي صنعتي در شهرکهاي صنعتي دچار مشکلات اوليه هستند و فاقد آب، برق و گاز هستند و براي افتادن در روند توليد بايد اين مشکلات حل شود.
وي با اشاره به نقش پررنگ صادرات در ايجاد ارزش افزوده اظهار داشت: نبايد محصولي که با هزينه پاييني توليد ميشود را با همان هزينه صادر کرد چرا که به ضرر ما تمام ميشود بلکه بايد برنامهريزي کرده و با راهکارها و حمايتها ارزش افزوده بيشتري ايجاد کرد.
نماينده مردم اروميه با ابراز اميدواري از تبديل اروميه به منطقه ويژه اقتصادي تصريح کرد: در حال حاضر بايد از ظرفيت منطقه آزاد ماکو و در آيندهاي نزديک منطقه ويژه اقتصادي اروميه براي صادرات استفاده کرد که متاسفانه مناطق آزاد برخلاف برنامهريزيهاي اوليه براي افزايش صادرات، به مکاني براي واردات تبديل شدهاند