احرارخبر: در روزگاري که دنيا تمام امورات خود را به صورت آنلاين و اينترنتي انجام ميدهد و وقت و سلامت جسمي و روحي انسان ها ارزش دارد، بيماران در بناب براي مراجعه به درمانگاه بايد ساعتها وقت خود را تلف کرده و در کنار تحمل درد و رنج ناشي از بيماري، صفهاي طولاني را براي گرفتن نوبت حضوري! تحمل کرده و سپس صف مشابهي را براي مراجعه به پزشک سپري کند.
به گزارش احرار به نقل از ايسنا ، هرکس که بيماري در خانه داشته باشد، بايد پيش از طلوع آفتاب راهي درمانگاه شهر شود تا در صفهاي طويل مردم بعد از پشت سر گذاشتن سه مرحله براي اخذ نوبت شايد بتواند نوبت ويزيت يک پزشک متخصص را بگيرد .
با توجه به هزينه هاي پايين و تعرفه کم درمانگاه هاي دولتي مردم تمايل به مراجعه به درمانگاه دولتي دارند و بسياري از مراجعه کنندگان به اين مراکز درماني اقشار ضعيف جامعه هستند، اما معضل نوبتدهي حضوري در درمانگاه ها سبب نارضايتي مردم شده به طوري که افراد براي دريافت نوبت از ساعت 6 صبح بايد در صفهاي طولاني منتظر بمانند .
يکي از بيماران مراجعه کننده به درمانگاه بناب در گفتوگو با ايسنا، منطقه آذربايجان شرقي، مي افزايد: نمي دانيم درد بيماري را تحمل کنيم يا رنج انتظار را! دغدغه ما ايستادن در صفهاي طولاني و ساعتها انتظار براي دريافت نوبت از پزشک معالج است و اين در حالي است كه با پيشرفت تکنولوژي و اينترنتي شدن سيستم نوبتدهي، مردم ديگر نبايد دغدغهاي براي گرفتن ويزيت پزشک داشته باشند .
اين پيرمرد که از شهرهاي همجوار مراجعه کرده است، مي افزايد؛: هدف از ايجاد سيستم نوبت دهي اينترنتي اين هست که بيماران که از مسيرهاي دور و نزديک به اين کلينيک مراجعه مي کنند بتوانند از خدمات نوبت دهي و ويزيت همان روز استفاده کنند و نيازي به مراجعه دوباره به اين مرکز نداشته باشند و هزينه ها هم کاهش يابد .
مراجعه کننده ديگري ميگويد: درمانگاه شيخ الرئيس از حدود يک ماه پيش نوبت دهي اينترنتي را بسته و مردم رو علاف کرده، خدمات بهداشت و سلامت شهر ما به جاي پيشرفت هر روز پسرفت کرده است .
شهروند ديگري ميگويد: قبلا از طريق تلفن همراه ميتوانستيم به راحتي نوبت بگيريم و از زمان حضور پزشکان مختلف هم آگاه بشيم اما الان بايد با حضور در درمانگاه بپرسيم که فلان پزشک کدام روز حضور دارد و يک بار هم موقع حضورش در درمانگاه از ساعت ? صبح در محل حضور داشته باشيم که اين کار برايمان به خصوص در اين روزهاي سرد زحمت و هزينه دارد .
شهروند ديگري هم با اشاره به بيسوادي خود گفت: الان ديگر عصر ارتباطات است مردم با کمک به همديگر از طريق تلفن همراه ميتوانند نوبت بگيرند اگه کسي هم بلد نيست به کافي نت ها مراجعه ميکنند يا از ديگري کمک مي گيرد.
رئيس شبکه بهداشت و درمان بناب، در تشريح اين خبر به ايسنا، ميگويد: اين قطع ارتباط هيچ ربطي به مرکز بهداشت ندارد و از طرف دانشگاه علوم پزشکي تبريز اعمال شده است .
سيدجلال حسيني ميافزايد: دانشگاه علوم پزشکي قطع سيستم نوبت دهي را به صورت کتبي به ما اعلام کرده و مردم براي دريافت نوبت بايد حضوري مراجعه کنند و براي نوبت دهي اينترنتي بايد از دانشگاه درخواست مجدد فعال سازي کرده باشيم .
فرماندار بناب نيز در اين خصوص به ايسنا ميگويد: براي حل اين مشکل شبکه بهداشت بايد تدابير لازم براي راحتي نوبت گيري حضوري مردم را داشته باشند .
امين رفيعي اظهار ميکند: اين مشکل به خاطر بروزرساني سيستم بوده است و مربوط به شهرستان هاي ديگر هم مي شود .
وي ادامه ميدهد: پيگير مشکل پيش آمده هستم و با بروز رساني جديد، سيستم نوبت دهي اينترنتي دوباره راه اندازي مي شود .
سامانه نوبت دهي اينترنتي و تلفني درمانگاه شيخ الرئيس بناب بعد از مدتها از چهارم شهريور 1397 راه اندازي شده و حالا چندين روز که قطع شد است.