استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به لزوم بازنگري در شاخصهاي گزينش افراد در ادارات، گفت: تعيين شاخص در رفتارهاي اجتماعي و حتي قبولي افراد در گزينش ضروري بوده و سازمانها بايد درجهت زمينه اتوماسيون کردن سيستم هاي اداري تلاش کنند.
مجيد خدابخش در نشست مديران هسته هاي گزينش ادارات اظهار کرد: سالروز صدور فرمان امام راحل براي تشکيل هسته گزينش در کشور فرصتي مناسب براي توجه بيشتر به جايگاه گزينش است.
وي با بيان اينکه در قانون اساسي فرصت هاي برابري براي افراد در نظر گرفته شده، بنابراين رعايت عدالت و امانت داري در گزينش حائز اهميت است، عنوان کرد: فرصت استخدام در کشور محدود است، بنابراين بايد در اشتغال حق الناس رعايت شود.
وي ادامه داد: هر نظام و حکومتي و حتي شرکت
هاي خصوصي براي اينکه متناسب با ساختار و اهداف خود، نيروي انساني مناسبي را جذب کنند نيازمند گزينش هستند؛ اما روش ها و شاخص هاي متفاوت دارند.
استاندار آذربايجان شرقي خاطر نشان کرد: بايد از نگاه روانشناسي در گزينش ها استفاده شود و در جذب افراد در پست ها به اين موضوع اهميت دهيم تا از جابجايي هاي بي مورد جلوگيري شود.
وي بيان کرد: قبل از انقلاب، مباني نظريه ساختار اداري بر پايه بد بيني بوده است؛ متاسفانه اين بروکراسي پيچيده و قدرتمند به همان شکل باقي مانده و تغيير نيافته است.
خدابخش افرود: اگر ساختار را اصلاح نکنيم، سيستم اداري نيز از روي ناچاري خود را با اين ساختار تطبيق مي دهد و از سويي فساد اداري در ادارات حاکم مي شود.
وي ادامه داد: در کشورهاي اروپايي، شرکت آب و فاضلاب، کتابخانه ها، کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان و ... زير نظر شورا فعاليت مي کنند؛ در حالي که در کشور ما اين نهاد ها دولتي هستند؛ بنابراين اين ساختار سيستم نيازمند تجديد نظر اساسي و پژوهشي است.
استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه يکي از راه هاي جلوگيري از فساد در ادارات ارتباط مديران با مردم است، گفت: لازم است در ادارات مراحل زايد شناسايي شود و در راستاي حذف اين مراحل گام برداشته شود؛ چراکه اين مراحل ريشه در فساد اداري دارد.
ايسنا